Toshiba Satellite A500

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sorta15
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Toshiba Satellite A500

Príspevok od používateľa Sorta15 »

Zdravim,

Takže mám otázky ohľadom môjho notebooku. V ponuke je vytvoriť si recovery DVD sú to 3 DVD. Zaujíma má keď mám teraz Windows Vistu a chcel by som naformátovať C: a dáť tam Windows 7 Ultimate či by sa dalo po čase keď by som náhodou mál dať notebook na reklamáciu alebo podobne či by som mal ešte v tom boot menu alebo ako sa to presné volá bola možnosť obnoviť systém zo zálohy a natiahnúť tam spať Vistu z tých 3 DVD.

Vopred Ďakujem.

PS: Ešte malá otázočka na paneli kde mám ikonku prekríženy zvuk teda vypnúť zvuk mi to nevypne zvuk ale zhasnú všetky led svetielka či sa to dá niekde nastaviť akú funkciu to má plniť. :)

//autoeditácia príspevku (06 Jan 2011, 11:43)
Nikto nič ?
h.olub
King
King

Re: Toshiba Satellite A500

Príspevok od používateľa h.olub »

ohladne recovery, uz davnejsie som sa tu pytal podobnu vec a bolo mi povedane ze ked dam obnovit system cez recovery tak tam bude prave ta vista

vid moja tema http://www.hojko.com/recovery-particia-hp-t132429.html,
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

ja mam A350 ci 300 neviem teraz :-D ale k veci spoluziak mal tu istu co ja z mensimi zmenami a on tam narval win7 akurat ze nebola moc kompatibilna obcas sa restartovala a tak. Vsetko co spravil bolo ze pred Win 7 napalil tu instalacnu zlozku z HDD na DVD, natiahol 7 a ked cel ist naspat na vistu tak natiahol to dvd naspat na HDD a potom pri restarte stlacil tusim F8 a natiahol spat vistu. Aspon takto si to pamatam ja
Sorta15
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Čiže môžem naformátovať partíciu C: keď mám zálohu na DVD aj na HDD na D: Bude tam potom možnosť obnoviť systém ? Neviem či tam bude ta možnosť po naformátovaní HDD že Obnova zo zálohy.

//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 12:07)
Presnejšie či budem mať túto ponuku po sformátovaní C: keď dám F8 a repair a vyhodí mi tento program:

Kód: Vybrať všetko

http://img31.imageshack.us/f/07012011444.jpg/
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

Sorta na Cku je zrejme skryta particia iba ak mas Ckovu particiu tak potom Ccko neformatuj proste vypise ze su tam nejake zlozky z windowsu, nadalej neformatuj vytvory ti to windows old. Skusenost s Eee PC XP home edition
Nainstalovana 7 bez problemov na C bez formatovania
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

no tak z osobnej skusenosti ti to povedat neviem bo dako necitim potrebu davat 7cku :-D ale neviem ako to je uteba ale umna a aj u toho spoluziaka to je tak ze mas C: de mas win a podobne a na D: mas recovery zlozku. A ked naformatujem C: stale to taha z D: . Druha vec co ma napada je to ze na starom booku acer to bolo tiez takto lenze tam ked som dal instalovat iny win tak sformatoval mi to komplet na 1 particiu a potom som tam xp vedel natiahnut jedine CD akurat ze potom sa tam reinstal winu dal robit len z CD bo uz tam dako nebol ten program. BTW skus napisat na suport ze ci je mozne sa potom vratit k viste. Im povedz ze cela firma prechadza na 7 ale ci je moznost vratit sa pomocou toho winu co je na hdd spat na vistu ked si ho napalis predtym
Sorta15
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

No áno to viem že mi prekopíruje ale chcem čistý Windows ak náhodou ešte niekto niečo vie nech mi poradí :)

Zatiaľ Vďaka za odpovede ;)

//autoeditácia príspevku (30 Jan 2011, 10:43)
Prípadne ak má niekto niejakú radu ako by som to mohol spraviť :) Som tak rozmýšlal spraviť zálohu disku visty v inom programe ten mi zálohuje zrejme aj to čo je vyššie to HDD recovery potom sformatujem C:/ hodím win 7 keby som chcel späť zálohu tak otvorím v tom programe čo som robil tu zálohu presnejšie Acronis True Image a obnovím ju potom by som mal späť win vistu a aj ten soft na HDD Recovery. Myslíte že by to mohlo ísť takto ?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Acronis True Image pouzivame v praci..Presne funguje tak, ako hovoris..Spravis image disku a potom ho navratis, ked potrebujes so vsetkym aj registrami ako bol..
Sorta15
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Čiže keď ho sformátujem a obnovím mál by som tam mať opäť Toshiba HDD recovery:

Kód: Vybrať všetko

http://img31.imageshack.us/f/07012011444.jpg/
Napísať odpoveď