Problémi s pripojením
Problémi s pripojením
Mám problém pripojiť sa na internet expoler a mozilu vypíše mi vzdialený server nepovolí pristup ale opera mi ide ale tiež sa nemôžem pripojiť na skype,fecebook mi tiež nejde tak ako by mal ísť.
Re: Problémi s pripojením
Mas norton? Ak ano, daj ho prec. Mne asi rok blokoval vsetko okrem mozilly, kym som to zistil 
-
Errici
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Hlavne napis aky mas antivirovy program.
Mal som norton ale bol len na skúšku teraz nemám žiadny antivýrusový program.
tak si rychle niečo nainštaluj, napr: free avast, avira alebo eset ale ten už nieje free ale je dobry a potom oscanuj 
Odstranil som norton ale aj tak sa nemôžem pripojiť.
-
mr_margera
Medium Professional
nechcem zakladat novu temu - sorry, ze pisem sem, ale mam takmer rovnaky problem, nejde mi pripojit na net,ani cez wifi, ani cez kabel. Ukazuje mi vsetko ok, bez problemov sa pripoji k sieti, ale net nejde. Eset nenasiel nic, vyskusal som viacero prehliadacov a stale nic...nejake rady?
notebook Hp, os win7ultimate
mr_margera : mne zasa blokoval nejake porty prave eset, skus ho vypnut...Spoteny programator napísal:Mas norton? Ak ano, daj ho prec. Mne asi rok blokoval vsetko okrem mozilly, kym som to zistil
Odinštaloval som norton a aj tak mi nejde.
možno chyba u prowidera alebo u zariadenimr_margera napísal:nechcem zakladat novu temu - sorry, ze pisem sem, ale mam takmer rovnaky problem, nejde mi pripojit na net,ani cez wifi, ani cez kabel. Ukazuje mi vsetko ok, bez problemov sa pripoji k sieti, ale net nejde. Eset nenasiel nic, vyskusal som viacero prehliadacov a stale nic...nejake rady?
-
caesar1987
Addict
prebehni pc aj s antispywarom napr spybot-om http://www.safer-networking.org/en/download/ (okrem programu si stiahni aj Detection updates)