I/P: PALIT GTX 460 768MB GDDR5 (DX11) + Prolimatech MK-13

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
Satano
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

I/P: PALIT GTX 460 768MB GDDR5 (DX11) + Prolimatech MK-13

Príspevok od používateľa Satano »

Mal by som na predaj 2 mesiace používanú grafiku GTX460. Kúpená bola v tichepc.sk Na VRM som vyrobil chladič, aby bola grafika stabilná pri vysokých frekvenciách. Ak niekto chce grafiku pretaktovať a zvýšiť volty pre jadro, je chladenie VRM nevyhnutné. Teplota bez chladiča je po pretaktovaní 100°C a s ním len 70°C. Ak by bol záujem, tak by som ju predal aj s chladičom Prolimatech MK-13. Po takejto extrémnej úprave je jadro pretaktované z 675 MHz na 950 MHz a vtedy je výkonnejšia ako GTX470.

Všetko ohľadom úprav, pretaktovania a teplôt nájdete TU

Predávam aj inde.
Prílohy
P9070001.JPG
P9070010.JPG
P9070008.JPG
P1240003.JPG
balthier
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: I/P: PALIT GTX 460 768MB GDDR5 (DX11) + Prolimatech MK-13

Príspevok od používateľa balthier »

ahoj mal by som zaujem kolko za nu chces?kedze mas adresu RK tak by som si ju rad najprv odskusal
Satano
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

ahoj... za grafiku by som chcel aspoň 125€, za pasív 5€ a za mk-13 40€ - má komplet príslušenstvo
našla by sa aj noctua nh-p12 za 10€ ak by bol záujem... :)
balthier
Light Professional
Light Professional

karta je este v zaruke?teda bude sa dat poskladat do povodneho stavu po takejto uprave a vobec uplatnit zaruka?tipujem ze asi nie..za tu cenu by sa mi uz viac oplatila nova 470 nemyslis?

neverim dako tej zaruke a ako som spomenul za tu cenu sa skvor oplati 470..asi to zabere aj dost slotov ze?
Satano
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

so zárukou je to tak, že ja plne uplatniteľná... samotná grafika zaberá 2 sloty... s mk-13 a fanom zaberá 4 sloty...
balthier
Light Professional
Light Professional

cisto len 460 je o nicom a pretaktovana je bez tych chladicov nanic a 4 sloty dakujem pekne by mi to ani dnu nevoslo :smt006
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Premazané na požiadanie aliancie z lazov.

Pár dodatkov:

z, zo sa viaže na Genitív, naučte sa to prosím Vás, je hanba keď niekto napíše zo mnou, s Okresu a pod.

s, so sa viaže s Inštrumentálom. Zapamätať. Ďalšie OT bude premazané, ako si autor želal niekoľko krát.

Posledné OT sľubujem.

Za toto ma hojko zlynčuje :D

Satanov topic na pretaktovanie:

http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 43#p735164

- kladivo
- rozvrh zo základky
- vybrané slová po B

bez týchto troch elemntov predsa nemôže žiadny iTčkár existovať, všetko čo treba na správne osadenie chladiču na VGA by Satano a.k.a. Stenly :smt033

:smt009 :smt044 :smt043

Satano, si hrdina môjho dňa, ospravedlňujem sa Ti za všetko, pre dnešok si bavič číslo 1. Uznávam, si profesionál a chodíš na profesionálne fórum, úroveň Tvojich nástrojov mi otvorila oči. Idem si sypať popoľ na hlavu :mrgreen:

už nereaguje, asi musel ísť spať :D
Prílohy
1.jpg
Satano
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

UP
rain3R
Star
Star

Príspevok od používateľa rain3R »

Ja viem že toto vymažete, ale uplink zase raz vyhral, btw. aj ja by som chcel mať každý deň 5 hodín, vybrané slová ma zabili a kladivo je predsa základ! :smt068 :happyrespect:
Bumpy_SK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Bumpy_SK »

uplink je trapny, spamuje tu temy.... a vyhrava zas a znova stenly, nakolko ten obrazok nie je z instalacie chladica :lol: ale z upravy vrm pasivu :P
zas nezavidte vsetci ze tu predava pre vas bezdomovcov pri silnu grafiku a chladic....
rain3R
Star
Star

Prisilný chladič, to áno ale na grafe ktorú uchladí aj ovela lacnejší chladič. A s cenou ktorú predtým uplink uviedol súhlasím. A ver mi že keby som bezdomovec, ako píšeš tak si tiež kupim palit.
Bumpy len si poslužte s karmou, ale ja ti do bezdomovcov nenadávam. A ani nikomu inému. Tvoje plytké názory tu nikoho nezaujímajú a ešte ste aj posratý sa podpísať v karme.
Satano
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

rain3R napísal:Ja viem že toto vymažete, ale uplink zase raz vyhral, btw. aj ja by som chcel mať každý deň 5 hodín, vybrané slová ma zabili a kladivo je predsa základ! :smt068 :happyrespect:
predstav si, že prehral... pustilo sa do neho toľko ľudí, že už nemal argumenty s všetko musel vymazať... totálna ignorácia z mojej strany je inteligentnejšia vec, ako hádať sa "nikým"
uchladí aj ovela lacnejší chladič.
napíš mi ktorý? ty inteligent nevzdelaný...
to už akože koho zaujíma nejaká karma... ani len netuším, že tu také niečo jej... hojkovia lokovia :lol:
rain3R
Star
Star

Ale mne sa zdá že slovo "toľko" v tvojom prípade znamená dvoch ludí :D
Satano
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

si tu nebol... nevieš...
rain3R
Star
Star

Do chladení sa nevyznám, ale určite by som nekupil grafu od palitu a potom tam pchal nejaké drahé chladenie, kupil by som kartu od napr. asus,gigybyte alebo od evgy.
klokyno
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa klokyno »

rain3R napísal:Do chladení sa nevyznám, ale určite by som nekupil grafu od palitu a potom tam pchal nejaké drahé chladenie, kupil by som kartu od napr. asus,gigybyte alebo od evgy.
Ale v tom prípade by Stanko mal chladenie od výrobcu a to by bolo ponižujúce na jeho odbornom pcfore...
Bumpy_SK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Bumpy_SK »

nevidim v tom nic cudne... kupim si najlacnejsiu kartu, nacapim tam kvalitny chladic, poriadne to pretaktujem, som na cene vasich uzasnych gigabyte chladeni, pricom mam 2x taky chladiaci vykon a vykon v hrach na urovni 470/480... a nie, toto ten smiesny chladic od gigabyte ktory mam mimochodom doma nezvladne, ani keby sa uplink roztrhal ;)
rainer: karmu mam hloboko niekde, zato miestne deticky nie, a ocividne im robi dobre ked mi napisu do karmy ze som kkt a r-tard ;)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Tým dvom Babrákom som dal bann z troch hlavných dôvodov. Na fórum sa zaregistrovali len preto, aby tu predávali svoje nepodarené kúsky HW, nezapájali sa aktívne do diskusie a ignorovali pravidlá urážaním mnohých userov a mňa [čo mi je jedno]. Za druhé, mnohonásobne odignorovali zákaz spammu [vo vlastnej téme]. Za tretie, celé fórum niekoľkonásobne nazvali debilným a zároveň aj jeho členov "povýšili" na úroveň lolkov, debilov a i.

A za štvrté, Satano je z profesionálneho fóra [pretaktovanie, kde sa nedá už rok zaregistrovať, lebo po registrácii Vám nepríde aktivačný e-mail] a my chudáci z debilného hojko.com si nezaslúžime jeho svätú prítomnosť.

Všetká česť a sláva úžasnému Satanovi a.k.a. Stenlymu z pretaktovanie.sk, nech sú naveky požehnané jeho vybrané slová po B [nekompletné] a nech ho jeho rozvrh hodín zo základnej školy vedie po cestách spravodlivosti a cti a nech sa jeho kladivo nepribližuje ku PC hardwaru a jeho akumulátorová 9V vŕtačka vzďaluje od PCB jeho posvätného značkového [Palit + MK13] hardwaru.

Amen.

P.S.: Naše debilné fórum hojko.com JE navštevovanejšie, teda aj obľúbenejšie ako pretaktovanie.sk. Hojko.com je vždy pred pretaktovaním v googli minimálne o 7 príspevkov a taktiež si dám sakra pozor aby sa chytráci z pretaktovania u nás nepriživovali len predajom ich spáleného a pretaktovaného hardwaru, ktorý svojím amatérskym spôsobom a prístupom znehodnotia a potom nám "chudákom" z hojko.com predávajú svoje nepodarky :smt006
Zamknuté