Dovoz USA
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dovoz USA
no presnu sumu Ti bude vediet povedat asi iba malokto, je potrebne okrem samotneho transportu kontajnerom (ktory stal par rokov dozadu okolo 2000usd) zaratat aj samotnu kupu auta a z jeho ceny aj dan, clo, ko, ek, stk, coc certifikat a vykonat samotne upravy na aute, aby vyhovovalo europskym specifikaciam... pripadne by mal stacit aj protokol od tuv uvmv, ktory sa po novom tusim vola tuv sud, ktory by mal zahrna vsetky spomenute papierove zalezitosti...
tie poplatky viem co sa robia na Slovensku ako je ek stk ko rp atd .. a to auto ma aj europsku homologizaciu no aj tak diky skusim pozret u nejakej firmy pre info jedna sa o auto ferrari 335 ktore stoji v eu pouzite okolo 55-60k eur a kamos co je v USA mi odporucil jedneho chlapika v Los angeles aj mi nanho dal kontakt ze mi to preda za 20 k tak len preto sa pytam lebo je to kur*a rozdiel. dik
-
RATZINGER666
Darca
chces ferrari z usa, lebo je lacnejsie?
no mam dost
tak to vela stastia 
a este k tomu 335... nepomylil si si to s 355?
a este k tomu 335... nepomylil si si to s 355?
hej 355 sry preklep no prave kamos ho bol aj cheknut a vyzera byt v pohode problem je v tom ze v taliansku som nenasiel nic za lepsiu cenu , alfu som si kupoval z talianska
na stranke http://www.denker.cz/poplatky/index.php mozes orientacne vypocitat cenu za dovoz a vsetky poplatky s tym spojene
aj jaj diky moc aj tak ma to vychadza lacnejsie dik. =)
-
RATZINGER666
Darca
hm, ak tomu spravne chapem, tak od boxstera si presiel k ferrari 355 za 20k? no, ako som uz spominal, vela stastia 
-
Hellboy248
Guru wannabe
$985 stala lod z usa do nemecka, vtedy som tiez pozeral ferrari
ta cena bola iba preprava, ostatne poplatky uz nie
btw, v tych casom som nasiel aj firmu ktora by vsetko zaostarala, nakolko takto robia obchody s vela ludmi, maju nizsie ceny ako keby si do toho isiel sam .)
btw, v tych casom som nasiel aj firmu ktora by vsetko zaostarala, nakolko takto robia obchody s vela ludmi, maju nizsie ceny ako keby si do toho isiel sam .)
-
mato951
Star
Nechcem zakladat novu temu tak to dam sem.
Chcel by som sa spitat ako to je s poistkou na auto ked jeho obsah je takyto velky?http://lincoln-town-car.autobazareeu.sk ... 85549.html lebo my to pride trošku zvlaštne ked napr. my platime za 1.8 cca 110€ čo sa potom bude platit za taku 7.5 V8 ?
Chcel by som sa spitat ako to je s poistkou na auto ked jeho obsah je takyto velky?http://lincoln-town-car.autobazareeu.sk ... 85549.html lebo my to pride trošku zvlaštne ked napr. my platime za 1.8 cca 110€ čo sa potom bude platit za taku 7.5 V8 ?
mato951 od 2500ccm je poplatok rovnaky.
-
mato951
Star
tomasmate napísal:mato951 od 2500ccm je poplatok rovnaky.
Ok diki
-
chlapec10
Addict
aktualne je najlacnejsie PZP od wustenrot za 230,- EUR rocnemato951 napísal:Nechcem zakladat novu temu tak to dam sem.
PS: je to kraska, ale spotrebu to musi mat oobrvosku.