Fotosúťaž - 1. kolo - Vianoce
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Fotosúťaž - 1. kolo - Vianoce
Keďže je na fóre pár členov, medzi ktorých hobby patrí fotografovanie, rozhodli sme sa spraviť súťaž o najkrajšiu fotografiu. V každom kole bude určená téma, ktorej sa má fotogafia týkať. Zapojiť do súťaže sa môžu všetci členovia fóra, rovnako aj hlasovania. Hlasovanie bude prebiehať až po pridaní fotiek na fórum. Fotografie je nutné zaslať mailom v ktorom je potrebné uviesť prihlasovacie meno na fóre. Fotografie budú zverejnené anonymnou formou v tejto téme, po skončení súťaže pre vybranú tému bude zverejnené prihlasovacie meno výhercu. Súťaž ešte nemá stanovený časový limit, uvidíme podľa záujmu. V súťaži sa o nič nehrá, maximálne tak o uznanie, česť a dobrý pocit.
Pravidlá súťaže:
1. Fotka musí byť odfotená Vami.
2. Fotku môžete farebne upraviť (doladiť farby), avšak je prísne zakázané do fotky pridávať či odoberať akékoľvek "veci", ktoré neboli na scéne aktuálne pri fotení.
3. Každý užívateľ môže zaslať len 3 fotografie k danej téme.
4. Rozmer fotografie nemôže presiahnúť rozmer 1600x1200px (resp. 1200x1600px) a 2MB.
Téma 1. kola - Vianoce
Fotografie posielajte s Vaším prihlasovacím menom na mail: foto (z@vin@c) hojko.com
//hojko & lekoklatik
Pravidlá súťaže:
1. Fotka musí byť odfotená Vami.
2. Fotku môžete farebne upraviť (doladiť farby), avšak je prísne zakázané do fotky pridávať či odoberať akékoľvek "veci", ktoré neboli na scéne aktuálne pri fotení.
3. Každý užívateľ môže zaslať len 3 fotografie k danej téme.
4. Rozmer fotografie nemôže presiahnúť rozmer 1600x1200px (resp. 1200x1600px) a 2MB.
Téma 1. kola - Vianoce
Fotografie posielajte s Vaším prihlasovacím menom na mail: foto (z@vin@c) hojko.com
//hojko & lekoklatik
Re: Fotosúťaž - 1. kolo - Vianoce
nechcem spamovať ale zišlo by sa nejakú propagáciu dať tejto súťaži keďže keby som "omylom" neklikol na Voľnú diskusiu ani by som si túto súťaž nevšimol.
-
hojko
Site Admin
Zaial je to teda bieda, su len dve fotografie na uverejnenie, pridam ich sme neskor. Pockam, ci sa niekto este prida.
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 1:08)
Momentalne je prihlasenych 5 fotiek, takze pockam este den ci dva na dalsie. Ak niekto neposle foto, zverejnim sem dosle fotky a bude sa moct hlasovat.
//autoeditácia príspevku (04 Jan 2011, 1:08)
Momentalne je prihlasenych 5 fotiek, takze pockam este den ci dva na dalsie. Ak niekto neposle foto, zverejnim sem dosle fotky a bude sa moct hlasovat.
ale trebalo by tejto súťaži urobiť nejakú väčšiu reklamu...ja som si to všimol len preto lebo som omylom klikol na kolonku voľná diskusia...
-
hojko
Site Admin
Tu su fotky, mozete hlasovat... Niektorym uzivatelom zrejme robilo trochu problem pochopenie tematiky Vianoc, ale co uz. Pridal som vsetky fotky, ktore prisli.
neviem či sa tu može písať hore to nikto nezakázal ak tak to zmazte ,ale ta druha foto je fakt nádherna je možne zverejniť kto to fotil ?
//ano ale iba výhercu takže ak si toto daný uživatel číta (kt. fotil 2. foto) mohol by mi pls SS
//ano ale iba výhercu takže ak si toto daný uživatel číta (kt. fotil 2. foto) mohol by mi pls SS
-
lekoklatik
VIP
foto č.6 otočiť?
(či to tak niekto poslal?
)
-
hojko
Site Admin
Niekto to takto poslal, ale tak som to otocil, avsak teraz je to na poslednom mieste, snad si potom niekto nepomyli obrazky a pozrie si cislovania.
//Goten: poradie fotiek opravené.
//Goten: poradie fotiek opravené.
-
Grim
Darca
...ja by som to radšej uploadol znova, tie posledné tri...mám zlé skúsenosti s pozornosťou ľudí tu na fóre...určite si to nikto nevšimne...
Alebo proste prilohy atachni po sebe a mozes reupovat kolko sa ti zaraci 
do kedy sa hlasuje??:)
-
Tomasko
Guru wannabe
hlas pridany a snad sa spusti aj 2. kolo, tato tema mi nevyhovovala 
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2011, 17:39)
apo87: tam mas v hlasovacej tabulke:
Hlasovanie trvá do 21 Jan 2011, 1:16
//autoeditácia príspevku (10 Jan 2011, 17:39)
apo87: tam mas v hlasovacej tabulke:
Hlasovanie trvá do 21 Jan 2011, 1:16
-
PAIN
Light Professional
nabuduce pre inspiraciu zopar foto http://www.boston.com/bigpicture/2011/0 ... hotos.html
foto 22 - srdieckovy bokeh... wtf? 
musis mat clonu v tvare srdca...pred objektiv si das papier s vystrihnutym tvarom
-
klm16
Medium Professional
presne tak mam to v jednej knihe mozem ti to presnenovat a poslat ale mysliom ze na to tu mame inu temu ...i-Cube napísal:musis mat clonu v tvare srdca...pred objektiv si das papier s vystrihnutym tvarom
-
hojko
Site Admin
Vitazom prveho a zrejme aj posledneho kola fotosutaze sa stava uzivatel PAIN s poctom hlasov 82 
Gratulujeme Pain.
Inac mozem sa opytat...tretia fotka...je od iCuba?
Inac mozem sa opytat...tretia fotka...je od iCuba?
-
hojko
Site Admin
Ano, i-Cube.