Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?
Re: Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?
no ja vam neviem o tom Led Zepelline...oni mozno hej a aj ta Nirvana teen spirit...ostatne sity
aj madonna má skoro vo všetkych pesnickach nieco odzadu a aj Justin Timberlake.....
o Led Zepelline sa to vravi uz desatrocia...madonna je cupka tu aj niekto berie vazne??
backmasking? to sú riadne blbosti.
1) viete ako neuveriteľne ťažké by bolo nahrať pieseň, aby slová odpredu aj odzadu navzájom dávali zmysel?
2) keď pozeráte na youtube tie videjká kde je popísané čo by ste tam mali počuť tak je to len oblbnutie mozgu, ktorý sa "snaží" počuť to čo vidí napísané. skúste si ich vypočuť najprv pospiatku BEZ čítania textu, či vám to dá zmysel
3) zarytý kresťan ktorý všade vyhľadáva satanizmus bude takéto satanské znaky nachádzať hoci aj v reklame na vložky
4) je kopec hudby ktorá otvorene vyznáva satana alebo je aspoň myšlienkám satanizmu nejak naklonená, nemusia to robiť zakomponovávaním malých, takmer nezmyselných odkazov do popových piesní
niekedy je však ťažko rozoznať, kedy ide u "satanistickej kapely" len o komerčné pózerstvo, rebelantstvo, či skutočný satanizmus.
1) viete ako neuveriteľne ťažké by bolo nahrať pieseň, aby slová odpredu aj odzadu navzájom dávali zmysel?
2) keď pozeráte na youtube tie videjká kde je popísané čo by ste tam mali počuť tak je to len oblbnutie mozgu, ktorý sa "snaží" počuť to čo vidí napísané. skúste si ich vypočuť najprv pospiatku BEZ čítania textu, či vám to dá zmysel
3) zarytý kresťan ktorý všade vyhľadáva satanizmus bude takéto satanské znaky nachádzať hoci aj v reklame na vložky
4) je kopec hudby ktorá otvorene vyznáva satana alebo je aspoň myšlienkám satanizmu nejak naklonená, nemusia to robiť zakomponovávaním malých, takmer nezmyselných odkazov do popových piesní
niekedy je však ťažko rozoznať, kedy ide u "satanistickej kapely" len o komerčné pózerstvo, rebelantstvo, či skutočný satanizmus.
fras: Tebe asi pojem irónia nič nehovorí, že ? 
mimochodom, výborný blog na túto tému:
http://vzajatirockovejhudby.blogspot.co ... hudby.html
človek sa nedokáže nesmiať.... autor vidí satanizmus snáď úplne všade. satanistický je rock, metal, aj ezoterická hudba.
satanistický je aj kresťanský rock, ťažký metal, hnutie punkov, Elán, Vangelis, J.M. Jarre, Janes Joplin...
končí výzvou aby ste nepísali svoju emailovú adresu na satanistické stránky... čistá paranoia
http://vzajatirockovejhudby.blogspot.co ... hudby.html
človek sa nedokáže nesmiať.... autor vidí satanizmus snáď úplne všade. satanistický je rock, metal, aj ezoterická hudba.
satanistický je aj kresťanský rock, ťažký metal, hnutie punkov, Elán, Vangelis, J.M. Jarre, Janes Joplin...
končí výzvou aby ste nepísali svoju emailovú adresu na satanistické stránky... čistá paranoia
-
Iron-Eddie
Light Professional
Veď ten článok je úplne seriózny,každe slovo je pravda.
Nechápem, ako som mohol byť celý ten čas klamaný. Našťastie som našiel cestu z blúdnej priepasti Satanovho rocku. A pevne verím, že aj ostatní sa rýchlo zobudia, lebo rocková hudba prináša len trápenie (ako všetko, čo pochádza od Satana). Aleluja.
A teraz vážne: takéto články ma fascinujú. Keď už niekto vidí satanizmus na každom kroku, tak je riadny paranoik. A tento článok je zmes veľkých bludov. Jo, a tým Elánom to dorazil!
A tiež gratulujem tomu, čo má náladu to prečítať celé.
A teraz vážne: takéto články ma fascinujú. Keď už niekto vidí satanizmus na každom kroku, tak je riadny paranoik. A tento článok je zmes veľkých bludov. Jo, a tým Elánom to dorazil!
A tiež gratulujem tomu, čo má náladu to prečítať celé.
slavni popovi spevaci satanisti?
pocul sm o tom dlho a podla mna to moze byt pravda:
Re: slavni popovi spevaci satanisti?
Ja tomu neverím, aby bol každý zástupcom satana.
Programy v dnešnej dobe vedia pekne kúzliť. 
jake programy?
ja som si vsetky pesnicky stiahol a normalne to vyznelo jak v tom videu...to nerobia programy ty lolko
o tom robim na strednej SOC tak asi viem
-
lekoklatik
VIP
ok.
Nepozeraj sa na video. Len si pusť tú skladbu od zadu a skús rozpoznať
čo tam asi tak hovorí. A budeš počuť hovno. Už sa to tu myslím riešilo.
Ja som na to prišiel asi keď som mal 11 keď som si Limp Bizkit spieval
v štýl douling douling douling bebe...
Nepozeraj sa na video. Len si pusť tú skladbu od zadu a skús rozpoznať
čo tam asi tak hovorí. A budeš počuť hovno. Už sa to tu myslím riešilo.
Ja som na to prišiel asi keď som mal 11 keď som si Limp Bizkit spieval
v štýl douling douling douling bebe...
preco hovno? tam je pocut vsetko co je treba...to neni v celej pesnicke,posolstvo je len v malej casti
-
Iron-Eddie
Light Professional
Je to blbosť. Počuješ tam to, čo ti nadiktujú, že máš počuť.
-
lekoklatik
VIP
Ide o to že keď si prečítaš čo máš počuť, tak to počuť budeš.
Niekto sa proste nenormálne nudil a vyhľadal si nejakú pasáž
ktorá sa mu podobala na nejakú masturbačnú hlášku satana.
Ale mne je to vlastne jedno. Ver si čomu chceš. Aspoň sa nejak zabavíš.
Niekto sa proste nenormálne nudil a vyhľadal si nejakú pasáž
ktorá sa mu podobala na nejakú masturbačnú hlášku satana.
Ale mne je to vlastne jedno. Ver si čomu chceš. Aspoň sa nejak zabavíš.
no jasne...vy by ste to nepoculi hned preto lebo ste neni rodeni anglicania...ti by to poculi veru skor...a barz jaku skladba sa tam nedava napr. dobre sa vie ze Jay-z Gaga a madonna su satanisti aj keby nemali backwards...takze hocijaku nie
-
Iron-Eddie
Light Professional
Áno, všetci hudobníci sveta sú satanisti, a pred založením akejkoľvek skupiny museli prisahať, že do každej skladby (alebo takmer každej) skryjú nejaké satanské posolstvo! 
Medzi hlavného satanistu patril Michael Jackson!Korag napísal:no jasne...vy by ste to nepoculi hned preto lebo ste neni rodeni anglicania...ti by to poculi veru skor...a barz jaku skladba sa tam nedava napr. dobre sa vie ze Jay-z Gaga a madonna su satanisti aj keby nemali backwards...takze hocijaku nie
-
mirak2
Hardcore addict
aj v tejto pesnicke hladaju svoje vreckovky, fakt, skryty vyznam (originalny text tu: http://www.metrolyrics.com/miss-murder-lyrics-afi.html )
Toto som si ja pozrel http://www.videacesky.cz/serialy/odhale ... o-prumyslu
prvé dva diely celkom nudné, ale potom sa to troška rozbehne. Ja som to pozeral len preto, lebo som chorý a fakt som sa nudil
.
prvé dva diely celkom nudné, ale potom sa to troška rozbehne. Ja som to pozeral len preto, lebo som chorý a fakt som sa nudil