neviem si stym rady, uz jeden mam, ale po odoslani my vyskoci prazdna strana a neviem si stym rady ako navolit napr index
formular, pls
formular, pls
prosim vytvoril by mi niekto php formular???
neviem si stym rady, uz jeden mam, ale po odoslani my vyskoci prazdna strana a neviem si stym rady ako navolit napr index
/
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: formular, pls
a čo ten formulár má robiť?
ahah to zakladne som zabudol
to uz je uplne jedno, najradsej by som bol keby prisiel na mail, ale keby sa to uklada napr. do nejakeho priecinku to by bolo tiez super
...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
dakujem skusim sa stym pohrat, keby nieco tak pisemm..
a este som sa chcel spytat ako urobit otvorenie okna,, nie normalne celeho _blank ci ako to je,, ale takeho mini napr. ze by clovek stlacil registraciu a vyhodilo mu mini okno kde by bol tento formular
//a nevedel by si ako urobit aby policko muselo byt vyplnene, inac formular neposle?
a este som sa chcel spytat ako urobit otvorenie okna,, nie normalne celeho _blank ci ako to je,, ale takeho mini napr. ze by clovek stlacil registraciu a vyhodilo mu mini okno kde by bol tento formular
//a nevedel by si ako urobit aby policko muselo byt vyplnene, inac formular neposle?