Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?
-
Iron-Eddie
Light Professional
Re: Satanisticke skupiny, texty - mytus pravda ?
Korag: len špeciálne pre teba - našiel som podobné posolstvá aj v piesňach od Joy Division (Atmosphere) a Manic Street Preachers (You Love Us). Počuješ to tam? 
- Prílohy
-
- blabla.mp3
- (asi to treba pracne stiahnúť...)
- (303.63 KiB) 615 stiahnutí
Tak v tej druhej jasne do mozgu tlačí, že tam hovoria satan ale je to len obrb. 
od nas to vyuziva hlavne desmod... aj robo opatovsky je stary satanista, tie texty su naozaj ako z pekla ..
comu uz dnes ludia neveria : D niektore z tych videii som si pustil a nepozeral som sa na ten "text" odzadu, ci tam nieco zapocujem... ziadne zrozumitelne slovo tam nebolo. az ked som zbadal text tak si to hlava sama doplnila
comu uz dnes ludia neveria : D niektore z tych videii som si pustil a nepozeral som sa na ten "text" odzadu, ci tam nieco zapocujem... ziadne zrozumitelne slovo tam nebolo. az ked som zbadal text tak si to hlava sama doplnila
nielen spevaci ale aj svetova politicka spicka sa kazdorocne schadza v bohemian groves bolo to aj kedysi davno v telke, isty novina Alex Jones toto vsetk zachytil:
http://www.csfd.cz/film/175056-dark-sec ... ian-grove/
http://dolezite.sk/Bohemian_Grove_Ocami ... a_157.html
koho by zaujimal herny priemysel aj tam su znaky skryte...najbohatsie herne firmi napr activision blizzard:
http://www.csfd.cz/film/175056-dark-sec ... ian-grove/
http://dolezite.sk/Bohemian_Grove_Ocami ... a_157.html
koho by zaujimal herny priemysel aj tam su znaky skryte...najbohatsie herne firmi napr activision blizzard:
-
Iron-Eddie
Light Professional
Prišiel čas dokázať, že je to celé mýtus.
Pustil som si "satanistickú" pasáž piesne Hotel California od The Eagles odzadu (v ukážke), ale bez sprievodného textu. Chcel som si tam doplniť svoj text. A vyšlo mi:
"It's living incest
Beyond internet we live"
V rar prílohe (txt sem nejde, a na iný formát by mi tak krátky text prišiel zbytočný) je to, čo by ste mali "oficiálne" počuť (najskôr sa snažte počuť to, čo som ja napísal!).
Pustil som si "satanistickú" pasáž piesne Hotel California od The Eagles odzadu (v ukážke), ale bez sprievodného textu. Chcel som si tam doplniť svoj text. A vyšlo mi:
"It's living incest
Beyond internet we live"
V rar prílohe (txt sem nejde, a na iný formát by mi tak krátky text prišiel zbytočný) je to, čo by ste mali "oficiálne" počuť (najskôr sa snažte počuť to, čo som ja napísal!).
- Prílohy
-
- not.mp3
- (37.71 KiB) 730 stiahnutí
-
- not priloha.rar
- (125 Bajtov) 44 stiahnutí
lol taketo kraviny si nemusis pustat...vsetko co je v tom videu nenipravda...vacsina najznamejsich popovych hviezd je...pust si napriklad takeho Jay-z odzadu a ci to tam nebudes pocut
-
Iron-Eddie
Light Professional
Teraz neviem, ktoré video myslíš (tvoj príspevok o hrách som si prečítal až po tom mojom o HC). Inak - nie je jedno, čo si pustím? O tej piesni, čo som sem dal, sa tiež píše, že tam podobné správy obsahuje, takže je to myslím, jedno.
nikdy vsetko neni pravda...to by si tiez mohol pochopit...niekedy sa to prehana mas pravdu o tych pesnickach tak ale niektore su fakt pravda
-
Iron-Eddie
Light Professional
Keď si taký múdry, tak mi povedz, kedy to je pravda, a kedy nie!
To skôr ty by si mohol pochopiť, že (aspoň čo sa piesní týka) je to mýtus.
to nie je mytus to vymyslel sam zakladatel satanizmu...20 rokov dozadu 2 zname skupiny to zacali pouzivat(Beatles Led Zeppelin) tak preco by to nemohla byt pravda teraz
korag> a čo konkrétne vieš o satanizme? či len to čo ti pán farár povedal?
vieš aké sú princípy satanizmu a o čo jeho následovníkom ide?
myslíš si že sú odkázaní na to, aby vsúvali do nejakých trápnych komerčných odrhovačiek pospiatku nejaké nezreteľné odkazy?
vieš aké sú princípy satanizmu a o čo jeho následovníkom ide?
myslíš si že sú odkázaní na to, aby vsúvali do nejakých trápnych komerčných odrhovačiek pospiatku nejaké nezreteľné odkazy?
-
Iron-Eddie
Light Professional
Čožeto? Tých 20 rokov dozadu si myslel na "to vymyslel sam zakladatel satanizmu" alebo na "2 zname skupiny to zacali pouzivat(Beatles Led Zeppelin)" ?
Tým zakladateľom satanizmu myslíš zrejme Crowleyho (ten zomrel v roku 1947). A pred 20 rokmi (1991) už ani Beatles ani Led Zeppelin dávno neexistovali, takže si sa trochu sekol.
ano to je ich cielom
aspon skrytym satanistom...toto bolo vedecky potvrdene ze na jedinca to moze mat podvedomy vpliv....+este ked pozivaju nejake drogy napr. na diskoteke tak to ma este vacsi vplyv... robim o tom SOC ja viem o tom nielen z pohladu fararov ale vsetko co sa da...a vypada to praveze ty nevies o com to je
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 18:50)
omg to je jedno myslel som tie skupiny nie crowleyho...je mi jasne ze crowley uz davno zomrel...to si zle pochopil ale podstatu na tom nemeni nic len hladas gramaticke chyby nic viac, pravda je ale kruta
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 18:50)
omg to je jedno myslel som tie skupiny nie crowleyho...je mi jasne ze crowley uz davno zomrel...to si zle pochopil ale podstatu na tom nemeni nic len hladas gramaticke chyby nic viac, pravda je ale kruta
ad1) crowley nemá nič spoločné so satanizmom, zrejme ste mysleli LaVey-a
ad2) zato, že bol Page fanúšikom okultizmu, neznamená, že LedZep vďačia za svoj úspech satanovi, ani, že majú vo svojich textoch skryté odkazy
ad3) zato, že Lenon húlil neznamená, že keď si k beatlesovke ubalíš a pustíš ju zo zadu nájdeš v tom podvedomú správu a podrežeš svojho škrečka...
ad4) to, že k niečomu robíš SOC neznamená, že si zožral múdrosť sveta, robili sa výskumy kedy púšťali ľuďom pesničky so skrytým odkazom aj bez nich ako kontrolnú vzorku, nikde nič nebolo počuť, ba čo viac nikto sa nedal na dráhu satanizmu ani nepodrezal svoju mačku...
ad5) gramatické chyby nie sú štylistické chyby, anička nie je vanička
ad6) samozrejme, že satanisti, či už skrytí alebo nie, viac či menej, sú odkázaní na lúštenie odkazov skrytých v pesničkách, ešte ktomu od zadu a podľa možnosti pod vplyvom psychotropných látok, jasné !
ad7) keď už robíš SOC mohol by si si aspoň zistiť kedy pôsobili skupiny ktoré chceš zahrnúť ako dôkazný materiál
ad8) s tvojou štylistikou sa ťa zrejme len tak nezbavíme, lebo tú SOC budeš písať ešte raz
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 23:34)
ad9) aspoň si pustím stairway to heaven
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 23:41)
ad10) no dobre, LedZep museli mať minimálne jednu zmluvu so satanom, takú hudbu smrteľník nespraví ani keď sa na hlavu postaví !
ad2) zato, že bol Page fanúšikom okultizmu, neznamená, že LedZep vďačia za svoj úspech satanovi, ani, že majú vo svojich textoch skryté odkazy
ad3) zato, že Lenon húlil neznamená, že keď si k beatlesovke ubalíš a pustíš ju zo zadu nájdeš v tom podvedomú správu a podrežeš svojho škrečka...
ad4) to, že k niečomu robíš SOC neznamená, že si zožral múdrosť sveta, robili sa výskumy kedy púšťali ľuďom pesničky so skrytým odkazom aj bez nich ako kontrolnú vzorku, nikde nič nebolo počuť, ba čo viac nikto sa nedal na dráhu satanizmu ani nepodrezal svoju mačku...
ad5) gramatické chyby nie sú štylistické chyby, anička nie je vanička
ad6) samozrejme, že satanisti, či už skrytí alebo nie, viac či menej, sú odkázaní na lúštenie odkazov skrytých v pesničkách, ešte ktomu od zadu a podľa možnosti pod vplyvom psychotropných látok, jasné !
ad7) keď už robíš SOC mohol by si si aspoň zistiť kedy pôsobili skupiny ktoré chceš zahrnúť ako dôkazný materiál
ad8) s tvojou štylistikou sa ťa zrejme len tak nezbavíme, lebo tú SOC budeš písať ešte raz
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 23:34)
ad9) aspoň si pustím stairway to heaven
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 23:41)
ad10) no dobre, LedZep museli mať minimálne jednu zmluvu so satanom, takú hudbu smrteľník nespraví ani keď sa na hlavu postaví !
aaaaaah vidím že coldrain ma predbehol, ale aj tak prihodím pár viet...
- Crowley umrel cca 20 rokov pred založením cirkvi satanovej a svoje vrcholné dielo knihu "Book of the Law" napísal viac než pol storočia pred zrodom satanistickej biblie - možno ho preto považovať za satanistu?
- La Vey síce z jeho práce čerpal určité myšlienky, ale tak isto čerpal aj z Nietzeho a iných filozofov, sú to teda tiež satanisti?
a teraz hlavná myšlienka: satanisti sú už vyše 30 rokov dosť elitárska spoločnosť ktorá medzi seba nepustí hocikoho, myslíte že by získavali nových členov a sympatizantov takým úbohým spôsobom ako je pospiatku pustený song nejakého trápneho rappera alebo tým že Lady gaga vo svojom videoklipe zalamuje ruky do tvaru Baphometovho symbolu?! o koho akože majú záujem, o afektovaných 13 ročných fanúšikov hiphopu ktorí si nechtiac pustia mp3ojku pospiatku alebo o pubertálne zmaľované fuchtle čo sa natriasajú na diskotéke??!! ha, ha, ha, nikdy.
nejaké odkazy na satanizmus v hudbe vidím ako:
a) spôsob rebelantstva proti mainstreamu
b) spôsob ako zaujať masy negatívnou reklamou
ale na 100% to neni propagácia satanizmu ako takého.
korag tebe by som tú prácu dal rovno za 5.
- Crowley umrel cca 20 rokov pred založením cirkvi satanovej a svoje vrcholné dielo knihu "Book of the Law" napísal viac než pol storočia pred zrodom satanistickej biblie - možno ho preto považovať za satanistu?
- La Vey síce z jeho práce čerpal určité myšlienky, ale tak isto čerpal aj z Nietzeho a iných filozofov, sú to teda tiež satanisti?
a teraz hlavná myšlienka: satanisti sú už vyše 30 rokov dosť elitárska spoločnosť ktorá medzi seba nepustí hocikoho, myslíte že by získavali nových členov a sympatizantov takým úbohým spôsobom ako je pospiatku pustený song nejakého trápneho rappera alebo tým že Lady gaga vo svojom videoklipe zalamuje ruky do tvaru Baphometovho symbolu?! o koho akože majú záujem, o afektovaných 13 ročných fanúšikov hiphopu ktorí si nechtiac pustia mp3ojku pospiatku alebo o pubertálne zmaľované fuchtle čo sa natriasajú na diskotéke??!! ha, ha, ha, nikdy.
nejaké odkazy na satanizmus v hudbe vidím ako:
a) spôsob rebelantstva proti mainstreamu
b) spôsob ako zaujať masy negatívnou reklamou
ale na 100% to neni propagácia satanizmu ako takého.
korag tebe by som tú prácu dal rovno za 5.
Fascinuje ma obmedzenosť niektorých ludí, skutočne niekto verí, že LZ alebo Beatles mali potrebu dávať do textov satanizmus? Je mi stoho doplaču.
Mám pocit, že to nemá daleko od toho aby sme začali označovať Hendrixa, K. Cobaina, Richey Edwards a dalších za satanistov len preto, že zomreli v 27 roku života. (2+7=9 - otočené - 666)
Mám pocit, že to nemá daleko od toho aby sme začali označovať Hendrixa, K. Cobaina, Richey Edwards a dalších za satanistov len preto, že zomreli v 27 roku života. (2+7=9 - otočené - 666)
doporucujem vam pozriet tento serial : http://www.videacesky.cz/serialy-online ... u-1-odkazy
kolko chcete este dokazov aby vam svitlo? ste sami prti sebe
inak pre tych inteligentnych Crowley vymyslel backwards on to propagval...a kebyze viete satanisticku bibliu zalozil sice Lavey ale satanizmus ako taky tu uz davno bol v podani Crowleyho aj ked vtedy este oficialne neexistoval...Beatles si ho dali na slavnu fotku! naco by si ho tam davali?prec? lebo sa im lubila jeho myslienka
inak pre tych inteligentnych Crowley vymyslel backwards on to propagval...a kebyze viete satanisticku bibliu zalozil sice Lavey ale satanizmus ako taky tu uz davno bol v podani Crowleyho aj ked vtedy este oficialne neexistoval...Beatles si ho dali na slavnu fotku! naco by si ho tam davali?prec? lebo sa im lubila jeho myslienka
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...kedysi som sa tejto téme tiež venoval...a keďže sa tu nesmie šírať warez, nemôžem sem dať preloženú verziu nahrávky ku knihe Carla Climatiho - "Inchiesta sul rock satanico" (Bádanie o satanistickom rocku)...ale môžem sem dať prepis obsahu, ktorý sa na nahrávke objaví...môžte si tie piesne nájsť a na vlastnú päsť zistiť, či tam to posolstvo je, alebo nie...
- Prílohy
-
- Rock satanico.doc
- (41 KiB) 45 stiahnutí
korag opätovne sa ťa pýtam toto:
veď si prečítaj niečo o crowleym - založil religiózny filozofický smer zvaný Thelema v ktorom vyzdvihoval slobodnú vôľu človeka a zavrhoval slepé dogmatické zmýšľanie ľudí. neprekvapuje ma že beatlesákov táto myšlienka tiež oslovila, veď v časoch keď boli na vrchole svojej kariéry boli takéto myšlienky veľmi populárne - rebelantstvo, slobodná vôľa, drogy, voľná láska atď. a crowley bol ikonou tohto všetkého, keďže to všetko praktikoval a hlásal.
ináč ja mám ústrednú myšlienku thelemizmu "do what thou wilt shall be the whole of the law" v podpise na rôznych fórach lebo ma veľmi oslovila, pokladám ju za správnu cestu životom. napriek tomu nie som ani thelemista ani satanista.
to video - hm najprv satanisti, potom ilumináti... kto ešte?silmarill napísal:myslíte že by získavali nových členov a sympatizantov takým úbohým spôsobom ako je pospiatku pustený song nejakého trápneho rappera alebo tým že Lady gaga vo svojom videoklipe zalamuje ruky do tvaru Baphometovho symbolu?! o koho akože majú záujem, o afektovaných 13 ročných fanúšikov hiphopu ktorí si nechtiac pustia mp3ojku pospiatku alebo o pubertálne zmaľované fuchtle čo sa natriasajú na diskotéke??!!
veď si prečítaj niečo o crowleym - založil religiózny filozofický smer zvaný Thelema v ktorom vyzdvihoval slobodnú vôľu človeka a zavrhoval slepé dogmatické zmýšľanie ľudí. neprekvapuje ma že beatlesákov táto myšlienka tiež oslovila, veď v časoch keď boli na vrchole svojej kariéry boli takéto myšlienky veľmi populárne - rebelantstvo, slobodná vôľa, drogy, voľná láska atď. a crowley bol ikonou tohto všetkého, keďže to všetko praktikoval a hlásal.
ináč ja mám ústrednú myšlienku thelemizmu "do what thou wilt shall be the whole of the law" v podpise na rôznych fórach lebo ma veľmi oslovila, pokladám ju za správnu cestu životom. napriek tomu nie som ani thelemista ani satanista.
Korag napísal:doporucujem vam pozriet tento serial : http://www.videacesky.cz/serialy-online ... u-1-odkazy
to je úplná komédia a nie seriál
arumenty typu nakreslím merkúr tak som neonacista lebo merkúr obehne Slnko za 88 dní a 88 znamená neonacistickú skratku u mna naozaj neuspejú.