Grim napísal:...odkedy vírus robí tlakovú vlnu?...
mam rad teple buznicky ktore vedia o jadrovej fyzike velky prd, fakt ze hej, narazam na zaxmana, ale grim aj do teba si trosku sprtnem . . .
Atomova bomba sa da skonstruovat TAK aby nesposobila zamorenia, plus kombinaciou prvkov si doslova mozes vytvorit zamorenie na tak dlho ako chces, srandy typu kobalt a podobe. takze lasky moje kto o tom vie prdik, odporucam nastudovat, PLUS sa robia VAKUOVE bomby o sile malych jadrovych a tie okrem desneho bordelu nezamoria nic.

plus zaxman --- kebyze chemicke zbrane su ako pises ze do par hodin nic, tak mi ver ze si to odsedime aj na nasich plynovych maskach z CO (civilnej obrany. . . .) niekde v skole.
Najucinnejsie (moji zakerni milacikovia) su biochemicke hlavice.(kombinacia) Klasicke biologicke ti nikto pouzivat nebude, LEBO? hrozilo by ze sa nakazia aj ti ludia co s tym hovno maju, ..... --ale na spravenie bordelu a celkoveho vyvrazdenia sa suhlasim.
Ale aj tak, su to podla mna hovadiny. Nie je nic krajsieho ako sledovat ako mi na hlavu leti raketa o sile ktora rozebe cely nas okres, lehatko, kokteil, slnecne okuliare, "sun of jamaica" hraje z radia, ..... plavky .... nejaka pekna slecna vedla mna, no uzas, a ako rychlo sa ti tam otepli? .... prosim ta, paraaaaaada.
no budem riskovat rozpad spolocnosti? a zmutovane deti, hlupych ludi kade tade a bordel vsade? treba vediet odist so stylom a galantnostou . . .

a radsej to mat za sebou za tisicinu sekundy ako chcipat na rakovinu alebo oziarenie, take chutovky nemusim .....