Preľudnenie Zeme

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Preľudnenie Zeme

Príspevok od používateľa javatar »

tiez neviem naco to riesime ale dobre sa o tom debatuje :D

ono preludnenie celkovo nie je taky velky problem ako distribucia hustoty zaludnenia a hlavne zlozenie ludstva, zem ma co sa tyka uzivenia este velke rezervy
lenze vzdy je par veci a ludi co situacii nepomahaju napr.
1. ista podstatna cast africanova je na humanitarnu pomoc viac zvyknuta a ako odkazana
2. schopnost romov prizivovat sa na spolocnosti je priam obdivuhodna
3. plytvanie jedlom v rozvinutych krajinach
atd.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Grim napísal:...odkedy vírus robí tlakovú vlnu?...
mam rad teple buznicky ktore vedia o jadrovej fyzike velky prd, fakt ze hej, narazam na zaxmana, ale grim aj do teba si trosku sprtnem . . . :smt049 :smt049 :smt049 :smt049

Atomova bomba sa da skonstruovat TAK aby nesposobila zamorenia, plus kombinaciou prvkov si doslova mozes vytvorit zamorenie na tak dlho ako chces, srandy typu kobalt a podobe. takze lasky moje kto o tom vie prdik, odporucam nastudovat, PLUS sa robia VAKUOVE bomby o sile malych jadrovych a tie okrem desneho bordelu nezamoria nic.
:arrow: plus zaxman --- kebyze chemicke zbrane su ako pises ze do par hodin nic, tak mi ver ze si to odsedime aj na nasich plynovych maskach z CO (civilnej obrany. . . .) niekde v skole.

Najucinnejsie (moji zakerni milacikovia) su biochemicke hlavice.(kombinacia) Klasicke biologicke ti nikto pouzivat nebude, LEBO? hrozilo by ze sa nakazia aj ti ludia co s tym hovno maju, ..... --ale na spravenie bordelu a celkoveho vyvrazdenia sa suhlasim.

Ale aj tak, su to podla mna hovadiny. Nie je nic krajsieho ako sledovat ako mi na hlavu leti raketa o sile ktora rozebe cely nas okres, lehatko, kokteil, slnecne okuliare, "sun of jamaica" hraje z radia, ..... plavky .... nejaka pekna slecna vedla mna, no uzas, a ako rychlo sa ti tam otepli? .... prosim ta, paraaaaaada.

no budem riskovat rozpad spolocnosti? a zmutovane deti, hlupych ludi kade tade a bordel vsade? treba vediet odist so stylom a galantnostou . . . :smt007 a radsej to mat za sebou za tisicinu sekundy ako chcipat na rakovinu alebo oziarenie, take chutovky nemusim .....
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ach ty si raz kus ......... :lol: :lol: :lol: :lol:
qwerty-xyz

Zaxman napísal:ach ty si raz kus ......... :lol: :lol: :lol: :lol:
som som, ty ne? ....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

qwerty-xyz napísal: :smt049 aj tak si sice chcem sadnut na nejaku atomovu hlavicu, a vykrikovat ze mam skutocne silu medzi nohami . . .
Nedalo mi... :D

konkretne 2:30 a dalej :)
neo250
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa neo250 »

všetko čo má začiatok, má i svoj koniec, no otázka je kedy? no rok 21.12.2012 nepovažujem za koniec sveta ako všetci vravia, to vraveli 93,2000, ked umrel pápež a pod... no isté je, že ľudstvo sa samo zničí ešte skôr ako príde nejaká pohroma!
tak radšej si užívam život teraz naplno ako sa len dá :P
qwerty-xyz

fabo ten link je super :lol: :lol: :lol: :lol: presne takto nejako som to myslel, ale lepsie to bolo vo filme armagedon.
:smt007 :smt007 :smt007 :smt007
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

V istých veciach súhlasím s tvrdením, že Zem je preľudnená.... Moderná medicína a absencia fakt veľkých vojen spôsobila, že prirodzený úbytok sa znižuje.... Ono to má zrejme súvislosť s populačnými stratégiami ľudských rás a etník.... Zatiaľ čo Európania (vlastne Západ všeobecne) a čiastočne aj Aziati majú deti v menšom počte, aby sa o nich vedeli kvalitne postarať a vybaviť ich do života, tak ostatné skupiny majú veľký počet detí z dôvodu, aby ich pri vysokej detskej úmrtnosti (ktorá je už ale relatívne minimalizovaná) prežilo čo najviac.... Faktory ako postupná degenerácia západnej spoločnosti ani rozoberať nemusím..... Toto je len a len o číslach.... Či to má riešenie??? Nie som autorizovaný to celosvetovo riešiť a ak mám byť úprimný, ako súkromná osoba riešenie nevidím.... Riešiť sa dajú veci na lokálnej (napr. v rámci jedného štátu, aj to nie so 100% úspešnosťou), ale na globálnej to nie je možné....
Nechcem nikoho uraziť, ale tie komunistické žvásty o tom, aké nie je správne, že jedni sa majú lepšie ako druhí, a teda by sa mali vzdať svojho často vydretého životného komfortu, aby sa niekto, koho vlastne ani nepoznáme mal lepšie, si strčte do 3,14-če.... Ľudia si nikdy rovní neboli a ani nebudú.... to je proti prírodným zákonom.... na ktorých základe funguje život ako taký.... Odstráňte prírodné zákony a druh skôr či neskôr zanikne.....
qwerty-xyz

Od osmej minuty . . . :lol: :lol: :lol: cisto jaaa .... just wanted to feel the power between my legs

hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Nechcem nikoho uraziť, ale tie komunistické žvásty o tom, aké nie je správne, že jedni sa majú lepšie ako druhí, a teda by sa mali vzdať svojho často vydretého životného komfortu, aby sa niekto, koho vlastne ani nepoznáme mal lepšie, si strčte do 3,14-če.... Ľudia si nikdy rovní neboli a ani nebudú.... to je proti prírodným zákonom.... na ktorých základe funguje život ako taký.... Odstráňte prírodné zákony a druh skôr či neskôr zanikne.....
Tebe príde normálne to, že aby si si mohol ty mastiť brucho, tak ostatní trú obrovskú biedu ? Viem, že teraz mi napíšeš, ako si si všetko vydrel sám, atď. Ale tu ide vôbec o tie podmienky a možnosti si to vydreť.

A samozrejme, prírodnými zákonmi sa dá odôvodniť hocičo. Sú ako Biblia.
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

hughito,
budem naprosto úprimný.... Zaujímajú ma problémy a záujmy moje, mojej najbližšej rodiny, mojej drahej, zopár mojich najbližších ľudí a otázky týkajúce sa práce.... viac ma nezaujíma, .... Jednoducho to nie je moja priorita.... Tí "hladujúci a trpiaci" sú pre mňa maximálne obrazom, ktorý vidím v TV/PC poprípade pár riadkami v novinách.... koniec.... Ja ich nepoznám, oni mňa taky nie, ani som na nich nezarobil, ani neprerobil.... Proste ich existencia/neexistencia je pre mňa irelevantná.... Pokiaľ sa ma to začne nejakým spôsobom dotýkať, tak to začnem považovať za problém alebo záujem, potom to bude riešené....

Zaxman,
práve tá nerovnomernosť je motorom ďalšieho vývoja... svet, kde by sme všetci boli rovnakí, s rovnakými schopnosťami a majetkom je utopická predstava a v konečnom dôsledku by nakoniec nevyhnuteľne takáto spoločnosť degenerovala....
Zaxman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Zaxman »

ja si tiež myslim ze je dobre ked niektory ludia maju viac penazi a niektory menej pretože jednaj závisť nuti človeka zo sebou niečo robiť a tlači ho dopredu (niekedy bohužial aj zufale prípady ako nelegalne zbohatnuť alebo samovražda )

keby každy žije na rovnakej urovni tak je tu nehorazny bordel a chaos

// ved tak som to myslel jednoducho si neviem predstaviť ludi ktory ovladaju velke monopoly v takej dobe ? každy človek by si povedal načo ? načo mam robiť ako ch*j ked mi stači čapovať pivo v krčme za te iste prachy
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Napísať odpoveď