Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Momo46
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja som vždy fičal na COD , po vydaní MW2 som si hneď aj kúpil no po pol roku ma to prestalo baviť , pritom COD4 hrávam doteraz už od vydania ale pred 2 dňami mi prišlo BC2 a som nadšený,hrám to síce na konzole ale mne hranie na gamepade vyhovuje aj keď to nie klávesnica a myška.MP je úplne peckový , páči sa mi že to nie je len o tom aby sme sa chabo vyzabíjali ale treba aj taktizovať , zamiloval som si UAV a mám slabosť pre vrtuľník , niekedy je to na nervy keď chytím zlý tím a prehráme hneď lebo miesto toho aby bojovali stoja pri Hčku a čakajú pokým sa respawne Helikoptéra , následne do nej nastúpi niekto kto narázi do útesu lebo ju nevie pilotovať a tak dokolečka ale MP 10/10
Kampaň si nechávam na čas keď mi vyprší LIVEko :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

dalsia otazka ked hram snipera tak len strielam podla mieritka abo ked je daleko musim mierit nad neho priapdne ked je v pohybe pred neho??? abo kam ukazuje krizik tak tam trafim
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

musis mierit nad enemy...co sa tyka pohybu tak
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Tie pohyby nie sú trochu bugnute? Malo by to byť naopak, mieriť pred neho (aj to len v diaľke) a nie za.
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

hmm... zaujimave, dost neprirodzene mi to pride :) ale tak za snipera len malo hravam :)
ale niekedy si to vyskusam.
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Co je na tom neprirodzene? Ked je velka vzdialenost medzi tebou a targetom tak musis mierit nad neho, pretoze gulka letom spomaluje a klesa k zemi, plus hra ulohu aj gravitacia.

/edit: tak pardon, az teraz som si vsimol ze ste hovorili o tom videu :oops: zda sa to bugnute aj mne :nono:
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Je to bugnute určite, ja som ten hitbox sám pocítil niekedy ked som dal hlavu zo sniperov videl som krv ale nezabil som ho.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

ja hrám snipera dosť často a nič som si nevšimol..pravdepodobne to bolo len vtedy keď vyšla R9 patch..
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no uz trosku prichadzam na kloub tej hre ale je to take podla mna nedomyslene. Proste novacik to ma fakt mega tazke, par krat sa mi stala dneska taka situacia ze idem idem idem dakoho prekvapim zacnem doneho palit on sa otoci a sunda ma a to len daka tomu ze maju tie blbe mieritka daky armour + a damage + :-/ potom ma tam dlho dlho stval daky sniper s dakym upgradeom 12x optika a dake lepsie strelivo mal daku tu rychlopalnu pusku pricom mu stacila 1 2 rany. Nas tam kosil jak svina mal pomer 12/1 bo sedel hore na kopci a hocikto vykukol bolo ponom. Inak ten motion sensor haluz vec som ich zacal vo velkom hadzat a porad to otocilo dej hry :-D jednak som mal mrte bodov za motion asistance a druhak fakt ze nasi sli tvrdo po mojich oznaceniach :-D . Ziskal som u engiho tu repair tool a to su body zadarmo som sa postavil za tank furt repairoval on furt bojoval a zrazu on 1 ja 2 z dakymi 1400 bodami. Ako tazka mi pride postava medica s tym HMG to je mega na ... pokial neni natom daky upgrade s tym som trafil jedine fakt na 2 metre dezto ked som zobral po dakom mrtvom tak som s tym sundaval jedna radost. No clekom ma ta hra zacala bavit ale stve ma to prostredie de bezim jak ozivot a zrazu sa neviem pohnut bo 2 vetvicky trcia a cela postava sa mi oto sekne pritom to je velkost jak pivova flasa. A chyba mi tam moznost lahnut si.
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

A tak dá sa kempiť aj s Abknánom napríklad, alebo M16, M60. Je mnoho zbraní a klasov ktoré dokážu urobyť u nepriateľa bordel, keď za to človek vie. Mňa napríklad prekvapuje Enginer a tie jeho SMG ktoré dokážu spravyť bordel u nepriateľa, stačí mať dobrý tým.
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

mne skor robi problem assault pretoze ten nas zasype vecsinov granatmya granatomentmy a diky boxu z ammom to moze robit donekonecna
stuka
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stuka »

podla mna na mapach nie su take "hluche" miesta odkial by sa nedalo nespratnika vykopnut :)
aspon ja teda som sa s tym nestretol, teda okrem toho bugu s lodou vo vietname ale tak to normalny clovek nebude pouzivat!
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hosi kolko je maximalne dostrel sniperky napr tej zakladnej ???? dneska sme hrali daku mapu mrte velku na tu kontrolu nad pointami. Namontoval som nanu ten 12X optika namieril na enemy snipera ktory omne nemal paru strelil doneho 3x a jeho ne ze to netrafilo ale ani netusil ze dakto ponom striela v pohode campil dalej odhadom to mohlo byt tak 200m. skusal som potom aj nad neho a nic a ked ho zabil tank tak som nemal ani asist to znamena ze to tam ani nedoletelo :-D BTW on bol staticky a ja tiez a nikto omne nevedel takze som bol v klude a precizne mieril :-D
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Dostrel by mal byť naozaj veľký aj celú mapu podľa mňa. Ide len o to aby si správne určil balisticku krivku, t.j dráha letu, ako máš zdvihnuť mieritku. Max marksman headshot je 500. Odporúčam pozreť youtube, je tam pár pekných long range killov.
Snajper2
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Snajper2 »

to EA by si malo poriadne posvietiť na cheaterov. aj ten PunkBuster je sa mi zdá o ničom. nedávno sa mi stala taká vec, že do jedného nepriateľa tank vypálil 2strely, a on si kľudne bežal ďalej. to ma naozaj nahnevalo
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

na moje zaciatocnicke skore celkom dobr ne :D
Prílohy
hehe.JPG
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

Snajper2 napísal:to EA by si malo poriadne posvietiť na cheaterov. aj ten PunkBuster je sa mi zdá o ničom. nedávno sa mi stala taká vec, že do jedného nepriateľa tank vypálil 2strely, a on si kľudne bežal ďalej. to ma naozaj nahnevalo
ja som zase hral na serveri, kde mal jeden typek aimbot, skore asi tak 70:2 a bolo takmer nemozne ho zabit, stal uprostred ulice na Oasis a daval vsetkym headshoty :( a este vedla neho to obrnene vozidlo ...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

inak k tomu mojmu dostrelu ma este zajima aj kolko je maximalny dostrel sniperovho dalekohladu tie rakety ??? bo som zabudol dodat ze som ho zameral aj dalekohladom ale ked som tam cel navadzat rakety tak nic nereagovalo proste bolo to daleko ked som na daco blizsie cel tak uz zacalo zameriavanie. Inak dost blbost je aj to ze ked zameram a zabiju ma tak tie rakety to zrusi napr vcera som zameral tank co capcuroval point potom ma dakto zabil a rakety sa nekonbali hoci uz boli poslane. A raz som dal aj sucide bo som sedel v kriku zameral tank a rakety dosli namna bo sice stred dalekohladu zameral tank ale dade kusok predomnou bol listocek tak to poslalo na listocek to je troska dost velky bug by som povedal :-D
Auruz
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Auruz »

Runes to s tym krikom sa stalo aj mne :D odvtedy vzdy ked som za krickami tak sa kus vystrcim aby som sa nezbombardoval. A s tym dostrelom Mortaru - urcite je tam nejaky limit, tiez sa mi stalo par krat ze ked bol target velmi daleko, tak sa ho jednoducho nedalo zamerat - ako vravis ty, nic sa proste nestalo, a pri pokuse na blizsi target to uz fungovalo. Bol si jednoducho velmi daleko... :)

/edit: Este by som mal jednu otazku na vas hracov, ked hrate za snipera, tak som si vsimol ze na niektorych videach este pozera hrac cez scope aj PO vystrele, ako sa to robi? Aby som mal nazoomovane aj dalej po vystrele? :)
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

podrž lavé tlačítko myši keď strielaš..
Napísať odpoveď