Aká ProGaming myška

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
dske
Expert
Expert

Aká ProGaming myška

Príspevok od používateľa dske »

Čaute,
Chcem sa vás spýtať že aký ProGaming myšku by ste mi poradili. Nemám žiadne nároky ohľadom značky atď. keďže sa v tom nejako nevyznám. Cena by mala byť tak do 70€ +/-. Takže poradte prosím vás a napíšte aj že prečo danú mys (aké máte s ňou skúsenosti, aké ma výhody atď.). Ďakujem.
BookEditor
Light Professional
Light Professional

Re: Aká ProGaming myška

Príspevok od používateľa BookEditor »

http://www.progamingshop.sk/profi-mysky ... 1_760.html. Ja mám Kone V2 a nešmýka sa ani po niekoľkých hodinách sedenia za pc. Trochu by mohla byť lacnejšia, ale inak ti ju odporúčam...
dske
Expert
Expert

Ja som tiež rozmýšľal nad Roccat ale Kone+ ale radšej si nechám poradiť ako za nenormálny peniaz kúpiť nejakú priemernú myšku vieš ako.
Mmartin
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Mmartin »

Naco tak vela? Casom ked prestanes hrat sa chytis za hlavu a povies si "joooj preco som ja debil len kupil mysku za 80euro?", to iste si vravim o mojich sluchatkach :D

Byt tebou beriem asi tuto. http://www.progamingshop.sk/roccat-kova ... 39015.html
dske
Expert
Expert

Ale ja to nechcem iba na hranie ale aj ako normálny mušku chápeš. A nad tou RoccaT Kova som tiež rozmýšľal ale majú napísané že "Predaj ukončený" čiže tak.
janciny
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa janciny »

http://www.progamingshop.sk/logitech-mx ... -1403.html - jednoznacne.. Potvrdi ti to asi kazdy, kto ju ma. Ja ju mam a spokojnost maximalna.
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

janciny napísal:http://www.progamingshop.sk/logitech-mx ... -1403.html - jednoznacne.. Potvrdi ti to asi kazdy, kto ju ma. Ja ju mam a spokojnost maximalna.
MX 510 - MX 518 - vyborne mysky, avsak jednu chybu maju. maju leskly povrch na tlacidlach a tam kde sa dlan dotyka s myskou. jediny problem pri nej bolo potenie ruky a to pri dlhsej praci s PC fakt potenie, ze som si musel ruku utierat do nohavic...

to uz radsej by som na tvojom mieste isiel do G9 alebo G500.. ale pokial si Logitech este v ruke nedrzal, tak by som ju nekupoval.. Najskor by si si mal mysku vyskusat, zvlast z toho hladiska, ci ti viac sadne Logitecharsky design alebo Razeracky... a uz ked si vyberies medz tymito tvarmi, tak sa da spekulovat co by si si mal kupit...
dske
Expert
Expert

Nemal som v ruke ešte ani Logitech ani Razer myšku čiže. Mám iba takú obyčajnú Genius tak preto to chcem zmeniť. A na Roccat hovoríte čo? Dosť ma láka ale neviem že či bude aj v reále taká dobrá ako vyzerá a píšu o nej.
Fuxxo
Darca
Darca

dske napísal:Nemal som v ruke ešte ani Logitech ani Razer myšku čiže. Mám iba takú obyčajnú Genius tak preto to chcem zmeniť. A na Roccat hovoríte čo? Dosť ma láka ale neviem že či bude aj v reále taká dobrá ako vyzerá a píšu o nej.
tak urcite mas nejakeho kamarata co ma Razeru alebo Logitechu, ked nie, tak skus nejaky normalnejsi obchod kde ti daju obe tieto mysky osahnut... a ked to bude zly vyber, tak to mozes stale do 15 dni vratit bez udania dovodu (neviem ci 15 alebo 30 dni).. ale je to viac menej na tebe
dske
Expert
Expert

Okej čiže mám ísť do značiek Logitech a Razer a na Roccat sa vykašlať hej?. A ak áno tak aku Razer-ku by si mi odporučil?, Okrem tej Mamby lebo ta je nehorázne drahá.
Fuxxo
Darca
Darca

ja neodporucam nic okrem Logitechu :) uz som to spominal TU . napisem to sem znovu, myska ti musi sadnut do ruky, musi byt pohodlna pre teba, je jedno ako vypada. ked je pre teba lepsia rezera, tak potom zacinas vyberat mysky tvraom podobne razerke, popripade priamo Razeru. Vzhlad, gombiky sfarbenie je uz len cisto na tvojom vkuse... skus obchodne Centra v Ziline... v Dubni tam neviem ci je nejaky shop zamerany na gaming, mozno lepsia PC predajna v AUPARKU ci co vam to tam teraz nove postavili :) a nedaj sa nikym ovplyvnit... ja ti davam len rady, nie prikazy. mysku si vyber podla seba ;)
dske
Expert
Expert

Okej. Strašne ti ďakujem. K :plus: si už dostal. A v Žiline nám teraz pribudol Aupark a Mirage. Len či tam budú mať niečo takéto to neviem. No každopádne sa tam pôjdem kuknúť pozrieť a aspoň odskúšať a v prípade vysokých cien do zoberem potom cez nejaký e-shop. Ešte raz diky. :)
Hermes
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Hermes »

ja by som chcel doplnit len taky svoj maly postreh, nenechaj sa oblbnut poctom DPI aj tak nad 3200dpi uz nikto nehra a vacsi rozsah fakt vyuzije len malo kto skor sa zameraj na akceleraciu neviem ci si tzv. "reflexak" ale urcite s nou obcas pri hre potiahnes rychlejsie a vtedy ti to velmi pomoze
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

ja mám túto myš ešte keď bola novinkou na trhu, stála 1899,-Sk ..no neľutujem, mám ju doteraz
http://www.progamingshop.sk/logitech-mx ... DgodkU3-IQ

keby že si chcem kúpiť novú myš tak Logitech alebo Razer
Mir3k3pe
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Mir3k3pe »

Mne osobne sa páčia jednoduché a elegantné myšky a preto som si kúpil
http://www.progamingshop.sk/razer-lache ... 26513.html
a neviem si ju vynachváliť.. neviem ako iné značky ale razer si ma získal či už balením alebo funkčnosťou...
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

logitech g500
ale ako spomenul fuxxo, musi ti sadnut do ruky :]
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

Mal som Razer DeathAdder hovoril som, že je to geniálna myš a nikdy nič iné nechcem, no chytil som do ruky Roccat Kone + a preto je na začiatku mojej vety MAL :)
JAnci3D
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JAnci3D »

Na začiatku ste sa bavili o Kove .. mám ju ... je to genialna myš mne vyhovujúca lebo je trochu menšia tým padom sa na nej tak nepotí ruka ako na tých obrovský myšiach typu deathadder alebo Logitech MX518 do ktorej by som nešiel už len preto že je na trhu myslím viac ako 4 alebo 5 rokov a za tu dobu prišli kvalitnejšie myši či už novšie od logitechu, razeru, roccatu alebo microsoftu.. Doma mám Microsoft Sidewinderku a aj napriek svojmu netypicekému vzhľadu padne do ruky ako uliata a vôbec sa na nej nepotí ruka :) je to vec vkusu :) ja som si kupoval Kovu kvôli jej extravagantnému hranatemu dizajnu ale keď som následne zistil že je driverless a sem tam ju treba po štarte vybrat a zastrčiť do PC čo mi ide dosť na nervy. Inak je skvelá :) ako písal niekto vyššie nepozeraj na DPI . 3000 je maximálne postačujúce. keby som si ja kupoval myš do 70€ asi by som si kupil Microsoft SideWinder X8 .. bezdrôtová myš s odozvou 2ms čo je na bezdrôt absolutna pecka a môžeš hrať počas nabíjania pripojený na káblik :)
xmatkoo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xmatkoo »

@janci3d - DPI je kazdeho zalezitost... napr. ja hram csko s senzitivitou 2.0 na 3600dpi kamos ma taku istu myksu a hra na vyssej senzitivite a 800dpi.
@dske tiez ti zahra rolu podlozka... (razer goliathus alpha control edition - mozem na vyssie dpi odporucit)
potom je dolezity faktor zrychlenie... (kova ma 20g g500vka 30g) rychlost snimania, SENZOR (neviem, ci by som sa teraz pustal do optiky...)
tiez velku ulohu zohraju ,,skejty'', hmotnost a samozrejme tvar :]
ale to vsetko su zalezitosti, ktore ti musia vyhovovat, ktore su ti pohodlne... niekto ma rad velke tazke zehlicky, niekto male prtany, ktore ani nevidno...
cize ked uz si vyberes hocijaku mysku, skus zbehnut ku kamosovi, ktory ma nejaku lepsiu, potazkaj si ju, ohmataj atd.
GL pri vybere a kupe :]
Napísať odpoveď