Rozmazavanie obrazu

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
5sebo5
Medium Expert
Medium Expert

Rozmazavanie obrazu

Príspevok od používateľa 5sebo5 »

ja by som sa chcel opytat
kupil som si FullHD LG televizor a prijimam programy cez DIGI a prepojenie to mam SCART kablom
vsetko mi ide perfektne ale ked mi bezi nejaky film ktory sa odohrava v noci (jednoducho povedane obraz je tmavsi) tak sa pohyby zacnu rozmazavat... pokial obraz je svetli tak to vsetko ide v pohode. nevedel by niekto kde je ta zrada ???
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Rozmazavanie obrazu

Príspevok od používateľa beardie »

LCD?
5sebo5
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa 5sebo5 »

ano
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

je to rozmazanie ako na stolnom LCD ked to porovnas s CRT alebo vyrazne rozmazanie?

to druhe moze byt sposobene kablom
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

to stačí pozrieť v akom formate vysiela rumunske digi teda kvalita obrazu je max pre tv ulhopriečky asi tak 30 max možno menej osobne by som sa zbavil digi - u mňa to bolo samozrejme pretože mal som cigi a teda ked padlo prešiel som na sky link mam tiež full hd tv 40 LCD a zapojeny cez scart ale kvalita obrazu je omnoho vyššia ako u digi pred týmto som mal klasický tv JVC ešte z vypuklou obrazovkov a tam ked som pozeral discovery a boli napr american loggers čo ukazuju ako tam tažia drevo cez deň a aj po tme tak sa robili kocky a šmuhy - u lcd potrebuješ kvalitnejší príjem teda skylink je ako tak, proste digi stojí za prd stačí že troška prší a digi sa neda ani pozerať - lepišie bolo asi kúpiť plazmu taká ma kvalitnejší obraz ale zasa el hodiny sa budu krútiť o dosť rýchlejšie ako u lcd stačí si na google pozreť na akom princípe funguje plazma a na akom lcd
-ešte k tomu skylink - HD programy sú ale iba zopar aj to si musíš kúpiť HD kartu ale je mi to k ničomu ked nemam hd prijmač

neurobíš s tým nič prezri forumy o digi je tam písane to iste
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

presne ako rada nado mnou - problém neni v TV ale v kvalite signálu. DIGI TV má nízky tok dát a tak sa na tmavých častiach robia kocky. kúp si nejaký HD satelit, zakúp u Skylinku HD programy a budeš mať pekný obraz.

mať len dobrú telku ti ešte dobrý obraz nezaručí.
Napísať odpoveď