a kto vravel nieco o iphone + jezkovy? ja som pisal o zajacovi, on tiez... Ale ked sme pri tom, tak fotil oboje s tym istym, a info som vytiahol z obidvoch, ale narazal som na toho zajaca ze iphonom foteni neboljohny541 napísal:Toho ježka určite nefotil iPhonom. Tie info si vytiahol z ktorej foto? Veď písal, že iba zajac je fotený iPhonom, o ježkovi nehovoril nič
Fotografia - novinky, technika, diskusia
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Fotite?
Nadšený z nového objektívu!
Posielam fotky kamarátky, ktorá sa nebála pred sklo postaviť- mám ho v rukách iba zopár dní, takže brať s rezervou
Posielam fotky kamarátky, ktorá sa nebála pred sklo postaviť- mám ho v rukách iba zopár dní, takže brať s rezervou
-
klm16
Medium Professional
1,2 a 4 sa mi velmi paci....
-
Andreso
Medium Professional
Chlapec, keď sa ti to nepáčilo, tak tu máš páriace sa bzochy v kýbliku 
A fakt, obe predchádzajúce fotky boli fotené coolpixom, len som to mal v iných zložkách, sorry.
A fakt, obe predchádzajúce fotky boli fotené coolpixom, len som to mal v iných zložkách, sorry.
mne sa paci cislo 3.
ku fotke c.1: preco ta cervena plocha je okolo tej dievciny taka pokrutena? inak skoda ze cervena budna a cervene pozadie
ku fotke c.1: preco ta cervena plocha je okolo tej dievciny taka pokrutena? inak skoda ze cervena budna a cervene pozadie
-
chlapec10
Addict
nejde o to ze sa mi to nepacilo, obsah bol v poriadku, technicke prevednie uz menejAndreso napísal:Chlapec, keď sa ti to nepáčilo, tak tu máš páriace sa bzochy v kýbliku
-
Andreso
Medium Professional
Tak ešte jedna foto na napravenie reputácie, ktorú som robil kamarátovým Canon Powershot SX 120 IS.
ADD: Je problém v mojom Nikone L19, ak zaostrí iba so zapnutým bleskom? Ak ho mám vypnutý, foto je vždy rozmazané.
ADD: Je problém v mojom Nikone L19, ak zaostrí iba so zapnutým bleskom? Ak ho mám vypnutý, foto je vždy rozmazané.
-
chlapec10
Addict
Jo... urcite lepsie..Andreso napísal:Tak ešte jedna foto na napravenie reputácie, ktorú som robil kamarátovým Canon Powershot SX 120 IS.
Bleskom ako samotnym to neni... skor by som to typol ze ked mas zapnuty blesk, predtym svieti AF-Assist svetlo co pomoze zaostrit.... ale aj bez AF-Assist to ide, staci len ostrit na kontrastne body vo fotke(oci, usta... a pod)
len taká otázočka, ako sa dá s foto odobrať EXIF ?
-
Andreso
Medium Professional
Napr. plugin pre FF http://www.fotohacker.com/2007/12/18/ge ... r-firefox/
Aha odobrať...nj, nečítam
Aha odobrať...nj, nečítam
Andreso: chce exif daz z fotky prec a nie su ho prezerat, exif odoberies napriklad v PS ked das "Save for web and devices"
to som potreboval vedieť, či sa dá aj napr. cez PS alebo je nato treba niejaký soft, dik Toy M@ch!n3
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
klines pravym na obrazok na ploche a das si zobrazit podrobnosti. inak tie bzdochy v kybliku... k+ pobavilo
//autoeditácia príspevku (07 Jan 2011, 17:36)
ked drgnete do stativu
ked drgnete do stativu
-
jamesiq
Medium Star
wau tak to vyslo
paci 
pre karma chlapika :_D (zelo?) zarabat mozno sporadicky, uz som mal dve ponuky, no klient sa to rozhodol odfotit sam... ale hlavne ako hobby. a kvoli tomu to chcem
-
chlapec10
Addict
love itzelovoc napísal:klines pravym na obrazok na ploche a das si zobrazit podrobnosti. inak tie bzdochy v kybliku... k+ pobavilo
ked drgnete do stativu
-
zelovoc
Darca
myslim, ze kupovat FF na hobby je kur*a luxus. najme narocnostou na kvalitu objektivov si niekde inde. ja mam aps-c a privyrabanie ide zatial celkom ok, teda sa to rozbieha. klientom je uplne jedno s cim fotis, ide o vystup. do FF bez skiel by som nesiel.i-Cube napísal:pre karma chlapika :_D (zelo?) zarabat mozno sporadicky, uz som mal dve ponuky, no klient sa to rozhodol odfotit sam... ale hlavne ako hobby. a kvoli tomu to chcem
zas to netreba tak precitovat
na zaciatok postacia pevne skla
-
zelovoc
Darca
my wayi-Cube napísal:zas to netreba tak precitovatna zaciatok postacia pevne skla
//autoeditácia príspevku (08 Jan 2011, 18:35)
z masazneho salonu
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2011, 13:06)
a z leta z Ruzyne
-
chlapec10
Addict
tu su nejake fotky z podujatia:klm16 napísal:nejaké zábery co som dnes nafotil na jednej moto akcii
fotil som to 50mm odjektivom, co bolo dost o hubu, dnes som silno lutoval ze este nemam tele....
vysledok je tu
zaujima mam co hovorite na farby a vlasnte prepad snehu je zamerny aby vynikol hlavny objekt.... ale ocakavam ze mi niekto napise ci som to urobil spravne alebo nie....
vdaka
este jedna vec, ktoru sledujem az po prezerani fotiek v PC... (exif je zazracna vec)
-fotky som fotil na clone 2,0-2,8 pri ISO 400 mi vychadzal cas 1/3000 (kedze bolo dost zamracene)
-keby som mal teleobjektiv ktory planujem (70-200/f4), tak by som musel dat ISO na 800 aby mi vysiel cas 1/3000, to mi pripada moc....
- pri clone F4 chydadzal cas cca 1/1000 co sa mi zdalo malo na zmrazenie lietajuceho snehu... co myslite?? poradil by som si tymto objektivom bez toho aby som musel davat ISO 800? (co sa mi zda zbytocne vela)
http://auto.sme.sk/c/5711272/vyroba-aut ... garte.html