Program na zväčšenie súboru
Program na zväčšenie súboru
Program na zväčšenie súboru mám napr súbor (.exe) čo zaberá 1mb a potrebujem aby mal 20 dá sa také niećo urobiť???
Re: Program na zväčšenie súboru
Dá, ale zaujímalo by ma, na čo niečo také potrebuješ? 
PLs poraď ako súrne to potrebujem.
Poradím, ale musíš mi napísať na čo 
Jednoducho si otvor .exe v notepade a pridávaj odseky. Teda choď úplne dole a stláčaj enter. Samozrejme, že tam budeš musieť tých odsekov pridať hojne, takže to neskôr rob copy-paste, alebo nejakým skriptom, alebo ako chceš. Proste ich tam pridaj a budeš mať .exe veľké, ako len chceš
A teraz ty...
Jednoducho si otvor .exe v notepade a pridávaj odseky. Teda choď úplne dole a stláčaj enter. Samozrejme, že tam budeš musieť tých odsekov pridať hojne, takže to neskôr rob copy-paste, alebo nejakým skriptom, alebo ako chceš. Proste ich tam pridaj a budeš mať .exe veľké, ako len chceš
A teraz ty...
musí to bit ten script
lebo mi zamrzne notepad a pokazí program
No tu máš narýchlo program. Pridá 300000 odsekov, čo je približne 600KB. Daj ho do priečinka spolu s tým exe čo chceš zväčšovať a toto exe pomenuj aaa.exe (voľbu mena a umiestnenia sa mi robiť nechce)
Spusti ho koľko krát uznáš za vhodné a potom mi konečne napíš, na čo to potrebuješ
Spusti ho koľko krát uznáš za vhodné a potom mi konečne napíš, na čo to potrebuješ
- Prílohy
-
- Projekt1.rar
- (4.24 KiB) 21 stiahnutí
ako si ten program urobil????
-
vladenko007
VIP
BX tak natoto som zvedavý aj ja.
Ale toto sa mi nepáči. Odpovedám len ja. Ja chcem vedieť, na čo je ten program.
ok ale najprv mi vysvetlite ako sa robia také programy v čom a ako????
Žiadne také. Ak v ďalšom poste neuvidím odpoveď na svoju otázku, tak končím, lebo to tu smeruje do spamu (ak už nie je
)
Vladenko ty čo chceš vedieť? Že ako som to spravil? Jendoducho:
Vladenko ty čo chceš vedieť? Že ako som to spravil? Jendoducho:
Kód: Vybrať všetko
#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
int main(int argc, char *argv[])
{
FILE * fp;
if((fp = fopen("aaa.exe", "a")) == NULL)
{
printf("Cannot open file!\n");
exit(1);
}
for(int i = 0; i < 300000; i++)
{
fputc('\n', fp);
}
return 0;
}
Robí sa to tak, že sa naučíš programovať základy v nejakom programovacom jazyku a potom to v pohode napíšeš aj v notepade.
Na začiatok je dobré použiť aj Google.
-
Inak by ma tiež zaujímalo, na čo je komu imaginárne zväčšovanie súboru, ale tipujem, že to bude mať nepochybne efekt na nejakom download serveri, aby si nazbieral viac bodov za to, že ľudia stiahnu od teba viac mb. Nič iné mi nedáva zmysel.
-
Inak by ma tiež zaujímalo, na čo je komu imaginárne zväčšovanie súboru, ale tipujem, že to bude mať nepochybne efekt na nejakom download serveri, aby si nazbieral viac bodov za to, že ľudia stiahnu od teba viac mb. Nič iné mi nedáva zmysel.
Ok potreboval som zväčšiť 1 program na zmenu hesla a do čoho si to napísal a ako si to dal do exe
Na čo je dobré zväčšiť program na zmenu hesla?
Ten FT-ov dôvod ma nenapadol, to by som skôr bral.
Ten FT-ov dôvod ma nenapadol, to by som skôr bral.
Na nedobrovoľnú zmenu hesla
a ako si to dal do exe???
Stále nechápem, čo s tým chceš robiť. Ak to niekto chápe, prosím o vysvetlenie, lebo ma to veľmi silno zaujíma. Táto téma ale smeruje do riti, takže by som navrhoval lock 
Walper, ty si pozri wikipediu, naťukaj do hľadania "programovanie" a tam si prečítaj, čo to je. Keď to budeš vedieť, pozri si jazyk C a keď budeš mať stále silu, stiahni si Dev-Cpp a v ňom to dáš do exe
Walper, ty si pozri wikipediu, naťukaj do hľadania "programovanie" a tam si prečítaj, čo to je. Keď to budeš vedieť, pozri si jazyk C a keď budeš mať stále silu, stiahni si Dev-Cpp a v ňom to dáš do exe
-
javatar
Hardcore addict
ako chces zvacsenim execka nedobrovolne zmenit heslo?Walper napísal:Na nedobrovoľnú zmenu heslaa ako si to dal do exe???
btw. a takto zvacsene execko aj normalne funguje?
Prečo by nemalo? Má v sebe všetko čo potrebuje na chod, plus aj niečo čo nepotrebuje, ale nijako ho to neovplyvňujejavatar napísal:btw. a takto zvacsene execko aj normalne funguje?