cafko ja mam 1005ha
co sa tyka pozadia nato si prisiel neda sa to zmenit jedine cez program tusim oceanic ci ako sa volal
mysku si uz asi zriesil tiez ale scrolovanie cez touchpad ide len to funguje nie uplne zrozumitelne ja sam ked cem neviem rolovat a ked necem vtedy rolujem ono je to dako tak ze jednym prstom tuknes do TP a 2 tahas po pravom kraji hore dole pripadne spodnej hrane dolava doprava
co sa tyka USB tak napis ci sa to uz rozbehlo abo nie kazdoapdne daj tomu chvilku casu bo tie EEE su strasne brzdy a vsetko im dlho trva

Preinstalovat win sa da aj cez USB ale par ludi s tym malo problem ja ako aj moj brat sme to riesili tak ze sme si od suseda pozicali externu mechaniku tu pripojis a nainstalujes co ces ak ces daco vediet napis cez SS kazdopadne od toho EEE vela necakaj sluzi to fakt len na zakladne surfovanie nutne pisanie vo worde a prehravanie hudby

inak 0bodov mne sa nanho dost prasi viac ho vyuzivaju navstevy ked pridu a potrebuju na net. Jou a tu baterku tak je otazka ci to robi win abo daky error v hardveary. Kazdopadne ked ti to blbne tak zozen tu externu mechaniku strc tam to cd co si dostal k booku a preinstaluj esteraz win
//autoeditácia príspevku (08 Jan 2011, 23:08)
inak k tej myske si dostal urcite dake cd tak skus nainstalovat ovladace mozno daka strelena mys aspon napis co to je zac