Counter-Strike 1.6 Windows 7 FPS problem

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Difikas
Amateur
Amateur

Counter-Strike 1.6 Windows 7 FPS problem

Príspevok od používateľa Difikas »

Tak toto je hádam príslušné fórum na môj dotaz :)

Písal som už na viacerých stránkach vrátane sevenforums.com, kde mi bohužiaľ nepomohli, tak toto bude asi posledná nádej, snáď mal niekto podobný problém a vie ako ho napraviť.

Mám nový laptopm Asus N61VG-JX086V a už štyri roky CS 1.6 a Source (steam). Na novom laptope mám chtiac-nechtiac nový windows 7. Skúsil som nainštalovať obe verzie CS. Source fičí ako hodinky, bez nejakých problémov na full fps. Avšak keď skúsim hrať 1.6 v openGL režime, moje fps je závratné a krúti sa na hranici 27-30. Skúsil som vypnúť vertikálnu synchronizáciu, nainštaloval som "reforce", ktorý mi však vypisuje chybu, hl.exe je kompatibilné s Win XP SP2 a taktiež som zakázal "skladovanie prac. plochy" čo poradili v podobných témach. Nič však z tohto nefunguje a moje fps zostáva bez zmien. Keď som skúsil hru zapnúť v režime "Software", tak sa moje fps síce zmenilo, ale cs sa v tomto režime nedá hrať.

Diky vopred za odpovede.
Fuxxo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Counter-Strike 1.6 Windows 7 FPS problem

Príspevok od používateľa Fuxxo »

ja mam rovnaky problem, ale na desktope... mam Intel C2D E7200 2,53 GHz, 2 GB 667 MHz RAM, ASUS EAH2600PRO HDMI 512 MB a win 7. Pokial som mal XP, tak sa mi to zo 100 FPS nepohlo a drzalo to aj v smogu, proste kamennych 100 FPS. teraz ako mam win 7, mi to neskutocne laguje a FPS si skacu ako ako kamziky v Tatrach... ale skladam si novu zostavu, este cakam na dosku a ramcle a pak dufam, uvidim zlepsenie... :) poradit ti v tomto neviem, ale problem ma rovnaky
Difikas
Amateur
Amateur

Re: Counter-Strike 1.6 Windows 7 FPS problem

Príspevok od používateľa Difikas »

hm, no zostavou to podľa mňa nebude. jediné čo mi ostáva je zmeniť OP O.o
Napísať odpoveď