League of Legends
-
lekoklatik
VIP
Re: League of Legends
Podľa mňa je každý hero obstojný, keď máś dobrý team.
Videl som Nasusa ktorý nemal problém ísť 1v2..zaujímavý hero, len to treba vedieť..
ale nepríde mi ako niečo extra
ale nepríde mi ako niečo extra
Nie.lekoklatik napísal:Podľa mňa je každý hero obstojný, keď máś dobrý team.
So Sorakou nic nezmozes. So Sivir duplom, to su proste free killy, a takych je viac...
-
lekoklatik
VIP
Ako to. Je to teamová hra.
Mňa absolútne vôbec nezaujíma 1on1
Takže každý hrdina niečím, nejak pomôže.
Vždy. Možno menej ako nejaký tanker, ale rozhodne pomôže
//autoeditácia príspevku (08 Jan 2011, 11:29)
Tak sme včera zahrali niekoľko nočných hier.
Nemali sme problém s leavermi, ale s hráčmi ktorí to buď nevedeli, alebo hrali ako single player game, prípadne robili všetko iné, než by pomáhali aspoň malinko.
Jednu hru sme prehrali dokonci 4vs5 (my sme boli 5ti).
Niektoré sme zas povyhrávali, avšak nikdy sme sa nestihli dostať ani k ich hlavnému "stanu" nakoľko odhlasovali porážku...
Ah bože. Už ma to prestáva baviť.
Mňa absolútne vôbec nezaujíma 1on1
Takže každý hrdina niečím, nejak pomôže.
Vždy. Možno menej ako nejaký tanker, ale rozhodne pomôže
//autoeditácia príspevku (08 Jan 2011, 11:29)
Tak sme včera zahrali niekoľko nočných hier.
Nemali sme problém s leavermi, ale s hráčmi ktorí to buď nevedeli, alebo hrali ako single player game, prípadne robili všetko iné, než by pomáhali aspoň malinko.
Jednu hru sme prehrali dokonci 4vs5 (my sme boli 5ti).
Niektoré sme zas povyhrávali, avšak nikdy sme sa nestihli dostať ani k ich hlavnému "stanu" nakoľko odhlasovali porážku...
Ah bože. Už ma to prestáva baviť.
Mi ani nehovor, ten Master Ji bol neuveriteľnýlekoklatik napísal:...
Momentálne to taham, najde sa nejaka partia aby sme to sem tam zahrali? 
No nasus je uplne skvelý,moj kamarát ho hráva na attackspeed a attack damage, preotže pasívku má lifesteal čiže je naozaj dobrý + nejaké hpčka a v ulti je uplne neporazitelný, len vela ludí ho nehráva a ešte menej ho vie hrať. Janna mi príde useless - má slow,tornado,nejaku pi***** a jediná ulti je pre team nápomocná, inak useless....Včera som na ranked zažil chlapca ktorý bol lvl 30, mal pokupované skiny, mal skvelého hera - ireliu a hned ako dal lvl 5 robil iba jungle, robil sa ze nevidí chat a len tak sa prechádzal po mape, s konečním skore nejakých 0/14. No nakoniec sme vyhrali lebo im leavol taric. 
A este jake: uplná pravda, keď si niekto dá sivir,ashe alebo soraku na ranked tak im píšem aby niekto leavol, lebo máme prehraté
ale problém ludi je v tom že ked vidia ze nemame tanka tak si ho proste nedajú, aj tak si dajú drb*utu ko*otinu co ani nevedia zahrat, a k tom HoN ano co sa tyka komunity tak ma absolutnu prevahu ale samotna hra smrdí. uplná kopia starej doty na warcrafte 3.
A este jake: uplná pravda, keď si niekto dá sivir,ashe alebo soraku na ranked tak im píšem aby niekto leavol, lebo máme prehraté
pride mi blbe sa stazovat ze ludia nechcu picknut tanka ked si na tom rovnako (tiez nechces hrat tanka 
-
lekoklatik
VIP
Zdravím. Máte niekto problémy prihásiť sa do komunity? http://www.leagueoflegends.com
Správa sa to akoby moj acc neexistoval.
Mimchodom dnes som si kúpil tankera Blitzcrank pretože tankerov máme v teame vždy málo.
Budem si musieť zvyknúť na fakt že keď chcem niekoho prasnúť, musím pribehnúť nebezpečne blízko.
Zatiaľ som s ním hral 2hry, avšak moje pripojenie k internetu nebolo najpríjemnejšie takže ma celkom neposlúchal.
Nevyzerá však zle a myslím že keď sa s ním naučím hrať fajn, budem veľkým prínosom pre team rovnako ako s Ashe : )
Správa sa to akoby moj acc neexistoval.
Mimchodom dnes som si kúpil tankera Blitzcrank pretože tankerov máme v teame vždy málo.
Budem si musieť zvyknúť na fakt že keď chcem niekoho prasnúť, musím pribehnúť nebezpečne blízko.
Zatiaľ som s ním hral 2hry, avšak moje pripojenie k internetu nebolo najpríjemnejšie takže ma celkom neposlúchal.
Nevyzerá však zle a myslím že keď sa s ním naučím hrať fajn, budem veľkým prínosom pre team rovnako ako s Ashe : )
ty hráš na EU serveroch takže http://eu.leagueoflegends.com/
Blitz je naozaj ťažký a hrá ho strašne málo ludí. Pokial si naučíš správne grabovať s rukou (myslím že Q ability) tak máte vyhrané 
Najprv ma odradila od tejto hry grafika a ajked na w3 neni krasna grafika stale sa mi to paci viac ... HoN som hraval Betu a tiez ma to bavilo chvilami viac ako moju DOTIČKU
ale teraz som si povedal ze skusim aj LoL nech mozem porovnavat ... ked zahram napisem svoj nazor 
-
lekoklatik
VIP
Tak sme včera odohrali niekoľko vyhraných hier (minimálne 2ja tankisti v teame) s Blitzom.
Ešte stále to z mojej strany za neho nie je ono, avšak už ako tak viem čo si môžem dovoliť poskladať (záleží od toho, proti komu stojím [veľké vďaka môjmu prísediacemu Sodofinovi : )]).
S tou rukou je to z Času na čas skutočné utrpenie, avšak keď si poriadne navyknem na fakt že po použití spellu je tma nejaký ten 2sec delay tak to pôjde.
Tiež by som povedal že keby som nehral s kamarátom (s ktorým sme už jednoducho zohraní), nehralo by sa mi za blitza tak, ako sa mi hralo včera.
Takže zatiaľ som teda spokojný s výberom hrdinu a ešte viac ma teší keď píšete že ho nehrá moc ľudí.
Chcem sa opýtať. Banuje sa Blitz na ranked? Neočakávam že sa tam ďalšie 2-3 mesiace dostanem, avšak chcem vedieť či si mám skúsiť ešte niekoho iného.
Mimochodom je to jasný a jednoznačný multiplayer.
Včerajšia posledná hra bola z našej strany jednoznačne failová a jednoznačne sme si mali ísť po výhru, avšak keď sa niekto neustále babre v lese, behá z jednej strany na druhú a nie sme schopní položiť vežu spoločne ako celý team, tak to skutočne nemá moc veľkú cenu (avšak samozrejme, zálezí od množstva ďalších aspektov).
Môžem teda povedať, že nakoľko je toto moja prvá hra tohoto typu, ktorý moc nemusím, som v celku spokojný.
Ako hromadnú zábavu s kamarátmi môžem teda doporučiť.
Ešte stále to z mojej strany za neho nie je ono, avšak už ako tak viem čo si môžem dovoliť poskladať (záleží od toho, proti komu stojím [veľké vďaka môjmu prísediacemu Sodofinovi : )]).
S tou rukou je to z Času na čas skutočné utrpenie, avšak keď si poriadne navyknem na fakt že po použití spellu je tma nejaký ten 2sec delay tak to pôjde.
Tiež by som povedal že keby som nehral s kamarátom (s ktorým sme už jednoducho zohraní), nehralo by sa mi za blitza tak, ako sa mi hralo včera.
Takže zatiaľ som teda spokojný s výberom hrdinu a ešte viac ma teší keď píšete že ho nehrá moc ľudí.
Chcem sa opýtať. Banuje sa Blitz na ranked? Neočakávam že sa tam ďalšie 2-3 mesiace dostanem, avšak chcem vedieť či si mám skúsiť ešte niekoho iného.
Mimochodom je to jasný a jednoznačný multiplayer.
Včerajšia posledná hra bola z našej strany jednoznačne failová a jednoznačne sme si mali ísť po výhru, avšak keď sa niekto neustále babre v lese, behá z jednej strany na druhú a nie sme schopní položiť vežu spoločne ako celý team, tak to skutočne nemá moc veľkú cenu (avšak samozrejme, zálezí od množstva ďalších aspektov).
Môžem teda povedať, že nakoľko je toto moja prvá hra tohoto typu, ktorý moc nemusím, som v celku spokojný.
Ako hromadnú zábavu s kamarátmi môžem teda doporučiť.
V ranked som stretol blitza iba 2 krát v živote a hral ho jeden moj nemecký kamarát (mám ho vo friendoch a podarilo sa mi hrať proti nemu 2 hry v jeden deň, naozaj šťastie), alebo smola? obidva sme prehrali pretože JA som mal skore 2/7 a 3/11 on si zomna furt robil srandu a vzdy ma grabol, to bola jasna smrt ked to bolo 5v5 seci na strede a proste koho grabnes ten je vyriadeny. Inak som neni feeder alebo co, to naozaj nie ale proste tahal iba mna a takto to dopadlo
. A ešte nikdy som nevidel aby mal blitz v 5v5 solo ban, možno v premade sa stane ale naozaj asi iba ojedinele lebo ako som písal nikto ho nehráva.
-
lekoklatik
VIP
Dnes je nejaká údržba alebo niečo podobné?
Server status bol Busy, chvíľu online a teraz offline ale na stránke mi píše že servery sú online (eu).
//ok nič už som si to dohľadal http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=97630
Server status bol Busy, chvíľu online a teraz offline ale na stránke mi píše že servery sú online (eu).
//ok nič už som si to dohľadal http://eu.leagueoflegends.com/board/sho ... hp?t=97630
Ak by sa ti niekedy stalo že je busy, a pritom nieje offline tak stláčaj toto: hore dolu doprava dolava hore hore dolu dolu, a status sat ihneď zmení na online. Asi také dva týždne pred ich upgradom HW(štvrť roka dozadu) bol taký problém že servery boli stále preťažené, ludia sa sťažovali a ja som si vďaka tomutu pokojne hral 
O chvilu mam cez 3000 IP, takze chcem kupit niektoreho z tych co stoja 3150.
najviac sa mi pozdava
http://www.leagueoflegends.com/champion ... mon_jester
co myslite?
najviac sa mi pozdava
http://www.leagueoflegends.com/champion ... mon_jester
co myslite?
Mám ho, každý champ je dobrý ale so shacom sa dobre doráža
Ale že by bol hrdina, pred ktorým ostatný utekajú to nie. Radšej si kúp Jaxa 
neviem či je to na začiatok dobrá voľba..ale champion v pohode