Problém vo vzťahu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
sovietman
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém vo vzťahu

Príspevok od používateľa sovietman »

Jediné dobré je to, že sa to stalo teraz kým si mladá a nie neskôr, keby ste už možno aj manželia boli.
Inak sa tomu celému vobec nečudujem, do 25ky sa veľa vecí mení ešte v hlavách mladých ľudí.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Ahojte, tak už som späť. Doma som síce ešte nebola, pretože som len došla do Bratislavy a odtiaľ išla ku kamarátke, ale ešte dnes idem domov. Hneď ako som sa vrátila, tak jedna z prvých ciest bola do pobočky mobilného operátora, aby som spravila o čom som písala - zmeniť si číslo mobilu. Teraz sa vrátim k posledným dnom a stručne zrhniem čo sa u mňa udialo.

Na Nový rok sme si prehodili pár správ, písal mi, že mu strašne chýbam a že mi to odpustiť nedokáže, že je to čerstvé, že je to priskoro a že to pravdepodobne ani nepôjde. V pondelok sme spolu asi 15 až 20 minút telefonovali a povedali si určité skutočnosti, stavy, obzrejmili poniektoré situácie a zistili sme, že nás to oboch ťahá späť, ale že z jeho strany je na tejto ceste veľká prekážka v podobe môjho nevhodného skratového chovania. Nedokáže mi preto dôverovať a nedokáže mi to teraz ani odpustiť.

Viem, že je to pre neho ťažké a že to už nepôjde napraviť na predošlú nôtu, ale veľmi ho milujem a chcem skúsiť o neho zabojovať a dokázať mu, že ho ľúbim, že sme tu pre seba, že mi môže dôverovať a že to s ním myslím vážne. V noci alebo zajtra sa mu ozvem.

Na koniec by som rada všetkým dobroprajným poďakovala za príspevky, ktoré ma držia nad vodou a ktoré mi dodávajú elán. Tie, ktoré tvrdia opak mi zase ukazujú možnú časť reality bez ružových okuliarov. Pár škaredých správ, ktoré mi prišli do pošty len ukázali zaujatosť a inteligenciu niektorých autorov. Ešte raz vďaka a určite sa zajtra ozvem.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

pokiaľ o neho naďalej bojuješ a prejavuješ o neho záujem tak chalanovi snáď dôjde že to bolo s tvojej strany len "zakopnutie" a nie vypočítavé úmyselné chovanie. že to myslíš vážne práve S NÍM a nie s iným. good luck.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

hmm toto bude pren tazke prehltnut no, je na tebe co dokazes preto spravit :) ty vies co ma rad alebo ako mu ulahodit ale toto by dalo na zopar dni dole aj slona...

hmm zmena cisla k nicomu nevedie ;) ale mozno to je tak lepsie :) a co ti chodili SS :D tak na to sa vyser pousmej a povedz si aki su hlupi... nuz aj taki su tu....

Inac GL aby si to zvladla resp aby to on zvladol a dokazal ta mat este rad, dufam ze Vam to vyjde a nebudes taka hlupa hus a nespravis to znova!
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

K tym spravam co Ti chodili asi tolko, ze ked skocim do vody tak musim cakat, ze budem mokry. Po tom co si spravila si hadam necakala nieco ine. Nepochybujem, ze z velkej casti boli hlupe az primitivne, na druhej strane, zasluzila si si.

Ale k veci. Ani sam neviem, ci Ti drzim palce alebo nie. Asi so iba zvedavy, ako sa k tomu chalan postavi, ci bude schopny to prekusnut alebo nie. Dostat sa cez jednorazove podjebanie je jedna vec, co si robila Ty je vsak o inom. Takze ako som spominal, som zvedavy.

Ale mimo tohto, vela stastia do zivota. Prides mi ako rozumna holka, akurat si spravila velku chybu. Ale zas, kto z nas ich nerobi.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Vigor: Hlavne ked uz niekto taku chybu spravi, tak ci si ju aj prizna a snazi sa ju co najviac napravit.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak priznat, napravit. Priznala si ju a bola si jej vedoma od zaciatku, pokial ide o napravu...co ma spravit, kupit priatelovi plysaka? Aktualne si nemyslim, ze moze robit nieco viac, lebo co bude nasledovat nezalezi od nej.

Cize k tomu "priznat, napravit" by som mal vyhradu mozno iba taku, ze to malo prist skor. Z ineho pohladu, viacero ludi by malo problem sa k tomu okamzite odhodlat. Ja by som napr. mal.

// ok, tak uz sa chapeme :)
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nie, to si ma zle pochopil, ja sa nesnazim naznacit ze tuto slecna toto nerobi. Skor som chcel doplnit, ze sice spravila chybu, ale priznala si ju a snazi sa ju v ramci moznosti napravit.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

V noci som prišla dosť neskoro k rodičom a mamina bola dosť prekvapená, že som prišla aj s kopou veci, tak sa ma hned začala vypytovať o čo ide. Nechcela som jej nič vravieť k troskotajúcemu vzťahu, tak som jej rozprávala len o dovolenke o ktorej vedela, takže aj zabudla čo sa vôbec pýtala.

Doobeda som mu telefonovala, že či by sme sa mohli stretnúť, ale je mimo na služobnej ceste a ma prísť až v piatok poobede. Že sa mi ozve, keď sa vráti a keď chcem, môžem ísť kľudne do bytu, že mu to nevadí. Cez deň som sa stretla s kamarátkami a jednej som sa zdôverila s tým čo som spravila, nepochválila ma veru, potrebovala som sa však vyrozprávať a nedusiť to v sebe. Veľmi dobre sme si poklábotili a aj ona ma namotivovala k tomu, že musím o neho bojovať a nenechať to tak, aj napriek všetkému čo som spravila.

Podvečer som sa vrátila do spoločného bytu a ostalo tam všetko ako bolo, ešte aj fotky na stenách. Neviem prečo to tak nechal, možno nemal čas ich zvesiť alebo to nedokázal po tom všetkom krásnom. Bola som rada pri pohľade na tie fotky, zároveň ma však dušička pichala, že som spravila takúto hroznú vec. Na zem som rozložila fotografie z albumov do tvaru srdca, aby vedel, že ho milujem. Ráno ešte kúpim kyticu ruží, ktorú k tomu priložím a vrátim sa späť k rodičom, pričom budem dúfať, že sa mi ozve.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

no cakaj ze este dost dlho to bude jednoducho blbe... obnovovanie dovery nie je vec na par dni... hlavne komunikujte spolu a zaujmajte sa jeden o druheho... a trpezlivost!
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

heh to nikto z vas nevie, co bolo medzi vami takze mozno ten "prejav lasky" zoberie fajn mozno nie, ale ked si vravela ze chcel, aby ste isli obaja do byt tak si myslim, ze sa potesi na druhej strane ked ho tak velmi milujes preco si urobila to co si urobila? a ano budem humusak a rypat aj ked to vyzera dobre...nuz aj keby si sa spravala dobre prve dni to bude aj tak tazke, pretoze si bude mysliet, ze to hras alebo, ze to robis kvoli tomu aby si si ho udobrila....

no GL mozno to nan zaberie :) drzim prsteky...

Potom napis ako sa zachoval a co sa dalej dialo...ako vzal teba aj s tvojou chybickou
jolanek
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jolanek »

OT: mne sa to krasne cita, nakoniec to daj do kniznej podoby a este sa preslavis ako spisovatelka:)
Drzim prsty:)
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Taka basnicka na aktualnu temu:

Je to kráska, priťahuje zvery,
pozerám na ňu jak, tie biele zuby cerí,
stojí pri bare, oblizuje si pery,
je to žena ktorej sa nedá veriť.

...inak povedané je to kur*a vyje***.
cmuk55
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cmuk55 »

Zaujimavy pribeh ale velku sancu ti nedavam. Opakovane si robila chybu za chybou a na to teraz doplatis :smt006 :smt049
maciatko99
Medium Star
Medium Star

V piatok som čakala celý deň, že sa mi ozve, ale keď sa neozýval, išla som s kamarátkami von. V tom mi v tom najlepšom zazvonil mobil, došla mi len stručná správa, že ho prekvapilo to čo som čakala, ale že nevie, či ma chce vidieť. Ostala som z toho v šoku, smutná, bez nálady, tak som sa pomaly pobrala k rodičom, rozmýšľala som a dospela som k názoru, že ho aj chápem. Dnes sa mi opäť vôbec neozval, tak som mu napísala len správu, stručne odpísal a dosť. Neviem čo teraz spraviť, neviete mi niekto poradiť?
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

lol zostala si v soku ze ta nechce vidiet.v soku by si mala byt keby ti jednu flasol po piskoch za to ze si si ze neho dobry den spravila.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

tak ak ti najskor odsuhlasil stretnutie a potom ho prekvapilo ze si ho cakala a medzitym sa nic nedialo tak sa mozu diat tieto veci

1. ma sam v hlave chaos (kto by nemal)
2. preberal to s kamosmi a bezna rada od muza v takomto pripade znie: "vy*eb sa na nu!", co ti velmi nepomoze
3. nieco ine co mi nenapadlo

prajem vela stastia, skus sa mu ozvat ci sa dokazete porozpravat aj osobne
//v kazdom pripade to srdce nebol dobry napad, iba ho to trapi
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

no tak som konecne pozrel aj do tejto temy, lebo som zo zvyku predpokladal ze tu bude daka 13 rocna pipka plakat ze ju nechal o mesiac starsi chalan...

k tomu co si spravila ti poviem iba tolko - vid obrazok. nechala si sa uniest cisto pocitmi a to nemohlo dopadnut dobre...
167832_475316884610_242167339610_5815396_1181209_n.jpg
167832_475316884610_242167339610_5815396_1181209_n.jpg (17.26 KiB) 1325 zobrazení
co sa tyka dalsieho postupu... je dobre ze si mu to povedala, keby si to tajila alebo nedajboze pokracovala v stretavani sa s dotycnym, tak by ta tvoje pocity chtica a viny asi roztrhali... to ze to je medzi vami teraz tak ako je, zato mozes len a len ty a tie nasledky teda aj musis niest ty... to ze si ublizila priatelovi je jasne, to ze ti to zrejme nikdy nezabudne tiez....

to ze sa teraz neukazal a ledva sa ozval? daj mu cas... aj chlapi maju city, ver mi.... a ked ich milovana osoba takto zradi, tak to beru casto ovela horsie ako ked je to naopak... mam taky pocit totiz zo zivota, ze chlap hoci nedava nic nejavo, tak citi hlbsie... najma tie silne emocie... takze jedina rada je tu fakt, ze... daj mu cas, nech si vklude porozmysla ako dalej a nech sa ti ozve on... neuhanaj ho, daj mu naposledy najavo ze ho lubis a neskutocne ta to mrzi a ze budes cakat na jeho dalsi krok, ze on tvoje umysly pozna...a potom sa odmlc a plac v kute dufajuc ze sa rozhodne pre teba...
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

heh ja som cakal taku odpoved/reagovanie ;) Tak a teraz si to zober z druhej strany chcem vediet co by si spravila ty ak by sa priatel po tom co spravil vratil po tyzdni domov vosiel ti do bytu poukladal fotky do tvaru srdca a dal tam kvietky tak ako ty...a ocakaval ze mu to odpustis a budes vsetko fajn a isiel by niekam posediet a cakat ze mu zavolas alebo ze ho chces vidiet po tom vsetkom co by ti spravil, ako by si sa zachovala ty?

Chcela by si ho vobec vidiet? Mam taky pocit ze by si on uz ani pohladom nezavadila... mam pravdu? Ako by si konala v tomto pripade ty?
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

a možno že jej dá ešte jednu šancu (to by bolo fajn) ostane tam síce naštrbená dôvera, ale sú taký ludia ktorý dokážu odpustiť neveru. Ja neuznávam neveru ani z jednej strany, a predsa som sa aj ja šmykla... lenže je nevera čisto iba popudová, kde ide len o sex, a potom tá kde sú aj city... možno zváži to že proste išlo fakt len o "zakopnutie" a uvedomuje si aj to že ho naďalej lúbiš... držím palce :smt048 , je to ťažká situácia..ale bohužial si sa do nej dostala len svojím "zakopnutím "
( nič nevyčítam, nikto nieje dokonalý)
Napísať odpoveď