jednoznačne súhlasím....čo čakáš od 14 ročnej... no ked dáva prednosť tej kamarátke, tak ty daj prednosť kamarátom a venuj sa im ako doma depkovaťkvoco napísal:omg a co cakas od 14 rocnej? sak to este nema vlastny rozum. Dalej uz radsej nepisem
Poradte mi. Mam problem s priatelkou.
-
neo250
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: PLS poradte mi
-
KaptMichal
King
Re: Poradte mi. Mam problem s priatelkou.
Toto je bohuzial fenomen dnesnej doby ze nastky su "neskutocne kamaratky" ktore sa lubenkaju najviac na svete a "nikto ich nerozdeli"...
Ale co z nich potom vyrastie to neviem
Snaz sa najst nejaku, ktora nezije na fakbuku. Lebo to z ludi robi jednu hnusnu sedu masu bez vlastneho mozgu a usudku.
A inak s tymto som mal ja tiez problemy ze ziarlila kamaratka na mna kvoli priatelke a intrigovala ale samozrejme sme spolu aj ked niekedy som toho mal uz fakt dost. Takze ono je to mozno celkom bezne len asi nie az do takej miery aby jeden opustal druheho.
btw. Neo ma pravdu, uplne to vystihol.
Ale co z nich potom vyrastie to neviem
A inak s tymto som mal ja tiez problemy ze ziarlila kamaratka na mna kvoli priatelke a intrigovala ale samozrejme sme spolu aj ked niekedy som toho mal uz fakt dost. Takze ono je to mozno celkom bezne len asi nie az do takej miery aby jeden opustal druheho.
btw. Neo ma pravdu, uplne to vystihol.
-
frankie2011
Novice
No ako ja tomu uz nechapem. Zrazu mi zavolala ze ako sa mam a tak. Predtym vobec nic a teraz zrazu toto? a este mi zacala pisat, co tiez vobec predtym nebolo. Neni to divne?
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Nebola ta, Natália a nevim čo ? 
Ak ťa opustila kvôli nejakej kamarátke a uverila jej rečiam a klamstvám, svedčí to o tom ako ľahko sa nechá od niekoho iného ovplyvniť. Podla mňa by si sa mal na ňu vykašľať, tak ako to spomenuli ostatní predo mnou.