Rečnícky prejav

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
zdravotnik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Rečnícky prejav

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Zdravíčko,
nedisponuje niekto rečníckym prejavom na slovenský jazyk, ktorý ešte nebol publikovaný na internete? Ak náhodou áno a bol by mi ho ochotný posunúť, tak sa len poteším. Za každú pomoc K+
hughito
Redeemer
Redeemer

Re: Rečnícky prejav

Príspevok od používateľa hughito »

A čo ti bráni, aby si si ho skonštruoval sám ?
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4x0rk0 »

Akurát mám jedne napísaný čo idem čítať len to nie je na bovieakej úrovni :) Je napísaný na výročie SNP :) ak budeš mať záujem napíš SS a zajtra ti to zoskenujem :)
hughito
Redeemer
Redeemer

h4x0rk0 napísal:Akurát mám jedne napísaný čo idem čítať len to nie je na bovieakej úrovni :) Je napísaný na výročie SNP :) ak budeš mať záujem napíš SS a zajtra ti to zoskenujem :)
Pošli mi to, taká téma ma zaujíma.
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

OKej páni :) ak to nájdem a budem mať trochu času do večera tak vám to pošlem hugito napíš mi mail do ss :)

//autoeditácia príspevku (08 Jan 2011, 19:48)
Tu to máte je to taký zlepenec z net plus nejaké moje ideas a tak...síce neviem či to má nejakú úroveň pretože môj prafák sa do toho zdá sa ani nepozrel + je to písané mojim strašným písmom....ale snáď možno vám to bude k niečomu dobré :)
Prílohy
Prejav 001.jpg
hughito
Redeemer
Redeemer

Je to v slabej kvalite, nečitateľné.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

prešiel som to zbežne ale to je skôr nejaká voľné rozprávanie než rečnícky prejav ..sry :D Základné pravidlo rečníckeho prejavu, na ktoré sa zabúda je vybrať si niečo čo máš od srdca rád . Ja som mal tému Antická Sparta lebo môžem povedať že o tej téme čo to viem a spolužiačky (to teda musím podotknúť ) za mnou prišli aby som im dopovedal lebo v polke mojho prejavu odzvonilo. Zbytočne sa trápiš na strednej niečím k čomu nemáš vzťah...a už je veľa hodín a píšem koko..... : )

a nechápem vy ste prejav odovzdávali ? nemá sa prezentovať ? :)))
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Chápem to základné pravidlo....že niečo sa tam má opakovať....aby to zaujalo poslucháča... ale vieš nejak mi tam nič nesedelo snažil som sa tam šupnúť čo najviac tých ďakovačiek, spomienok atď...Mali sme to prezentovať lenže vtedy som bol akurát na turnaji v šípkach :lol:
Pravdupovediac, ono to je písané len kvôli známke absolútne ma to nebaví, nenapĺňa a ani nič iné :) nemám k tomu taký vzťah ako k informatike napríklad....preto to vyzerá tak ako to vyzerá :) ale snáď tým dvom som vnukol aspoň nejaké myšlienky na túto tému :)

//hughito poriadne to otvor a snáď prečítaš, keď to dokázal aj P3bo :wink:
Eruner
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eruner »

už od začiatku to má štylistické chyby, moje nervy, prepíš to
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

... a keby len stylisticke...

to sa vazne nehanbis odovzdavat pracu v takomto stave?
h4x0rk0
Medium Expert
Medium Expert

Tak potom ani prezident nevie písať prejav, keďže začiatok tam je od neho :? (resp. jeho sekretársky zbor)
OT:
Nehanbím 8) nemám rád slovenčinu, myslím, že všeobecný prehľad v tom mám ale vychytávať takéto pipíkoviny neriešim, nebudem to v živote potrebovať...a zmaturovať mi stačí aj na 2 :) - nemienim tým strácať viac času
ak sa nemýlim tak pokiaľ napíšem externú časť teda test fajn a odpoviem tiež dobre tak za blbý sloh mi oveľa známku nezhoršia :roll:
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Vytvoril som niečo vlastné, preto by som si rád vypočul kritiku. Ďakujem za každý názor.
Prílohy
Bez názvu.jpg
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mne sa to paci, je tam vsetko, co by tam malo byt, davka objektivity aj vlastny nazor... mozno este na konci by som vysvetlil, co je to ten "chat", kedze to este zatial nie je slovenske slovo...

budes to odovzdavat aj v pisomnej forme? mas tam trosku bordel v ciarkach...
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Vďaka za kritiku, zapracujem tam aj ten chat. :) Budem to prezentovať, bez odovzdávania podkladu.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

to je skor odporucenie, ako kritika, nie je to vyslovene chyba, ale niekto by sa toho mohol chytit...

v poriadku, pytam sa len preto, ci sa mam pustit aj do tych ciarok... vela stastia teda :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Keď sa raz nás naše deti......aaaa omg wtf ? Ja ktorý som sa v 90s narodil si naozaj nepamatám a nemyslím že tvoji spolužiaci budú na to ako hľadali všetko v knihách alebo posielali listy alebo volali z automatov - pri tomto som sa chytil za hlavu. Takto ináč na to pôjdem. Keby si bol unavený a niekto by ti to začal čítať prebral by si sa pri tom ? Rečnícky prejav nie je SLOH ty tu vôbec nepracuješ s publikom o tom je rečnícky prejav. A taký som vytočený že sem napíšem úvod kedže si myslím, že keď tak veľmi kritizujem každého patrilo by sa prezentovať aj seba. avšak kedže môj prejav som nemal na papieri ani napísaný nebude skopčený : ))
Vážená pani profesorka milí spolužiaci.
Môj prejav bude o veci ktorú ste označili za hlúposť , za nudnú , za zbytočnú a poniektorí z vás ju vraj nenávidia.Ja ju milujem. Dnešná téma bude o grécku v klasickom období a peloponézskej vojne. (vzdych poniektorých)Prepáč (otočenie k najbližšiemu čo sa chytil za hlavu a smiech) .
Budem vám rozprávať o malom malinkom meste ktoré sa volá Sparta kde nenájdete ani zlato , ani chrámy ale má jeden unikát-niečo čo nemá žiadne iné mesto na svete.čo to je ? (pauza) Sparta má Sparťanov....
To je na úvod aby som pripútal pozornosť 23 rozospatých tvárí a zabralo to na požiadanie rozpíšem snáď mi teraz niekto nenapíše že som debil :D
Napísať odpoveď