kamaratka mi dala jej notas na preinstalovanie OS, vsetko je OK, az na zvuk... vsetko sa tvari ze ide, ziaden problem mi nevyhadzuje, prehravac normalne prehrava, nikde nie je nic stlmene (zvuk nejde ani cez sluchatka)
mala tam XP, tak som tam dal XP, potahal ovladace z toshibackej stranky, vsetko som rozbehal (lan, wifi...), az na ten zvuk... ovladac sa bez problemu nainstaloval, restartol som PC, no zvuk nikde
dal som tam win 7, ovladace som uz ziadne tahat nemusel (jedine na tablet), no opat ticho, pritom nikde nie je nic stisene, vsetko je naplno, ked pustim pesnicku, tak ono sa to vsetko tvari, ze funguje, ani v spravcovi zariadeni nevidno ziaden problem
napada niekoho, v com by to mohlo byt? predtym (pred reinstallom) vraj problem so zvukom nebol
na ntb nejde zvuk
-
cyrix
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: na ntb nejde zvuk
Skús sa pozrieť, či v dierke na slúchatká nie je zaskočený vypínací kontakt. Špajlou alebo zápalkou do toho šťuchni, mohlo by sa to prebrať. Fungoval zvuk pred reinstall?
udajne fungoval, ale ja som to nevidel ani neskusal (v podstate som uz dostal pc s mrtvym windowsom, cize som to ani nemal kde skusit).. uz som jej ho vsak vratil a odporucil externu USB zvukovku za par eur 
btw, zvuk nesiel ani pod linuxom (taktiez bez akejkolvek chyby)
btw, zvuk nesiel ani pod linuxom (taktiez bez akejkolvek chyby)
-
cyrix
Medium Expert
Tú externú zvukovku som radšej nepísal lebo to značne znepohodlňuje prenášanie pc
ale ak jej to stačí, som rád
-
Runes
Addict
tak ked nejde ani pod linuxom tak je to HW chyba
bud ako bolo spomenute ze sa sekol kontakt ale ten by sa prebral po pripojeni sluchatiek, 2 variant je ze preco sa odpalil ten notas ??? mozno prave vtedy ked zvukovka mozno tam dakto sprcol vodu abo co