ASUS VX6 Lamborghini - Windows Recovery

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

ASUS VX6 Lamborghini - Windows Recovery

Príspevok od používateľa Viper1121 »

Zdravim... tak mam tento notebook... no ked prisiel velka radost ale hned po zapnuti obrovske sklamanie... notebook bol strasne pomaly po prvom zapnuti prave tlacitko mysi sa "aktivovalo" po 10 minutach skusal som restarty (vypnutie drzanim tlacidla 7sec inak neslo) nepomohlo..
tak som tam preinstaloval win zatial na WIN 7 ultimate... bohuzial mam len 64bitovu verziu ktora do tohoto NB neni dobra lebo tento windows je robeny na 32bit

tak isto nechapem tych kktov co to vyrabaly ako tam mohly dat 4gb ram ked tam je 32bitovy procak lebo vsetky drivery aj na oficialnej stranke asus su pre 32 bit nenasiel som na 64...

ale teda co chcem...
potreboval by som tam nahodit povodny windows co tam bol pri prvom spusteni... cez Windows Recovery.. nejak s F9 as to robi ci ako proste nikdy som to nerobil.. keby mi niekdo vedel nejaky navod ale velmi velmi podrobne :D tak by som bol vdacni... inak velmo tento NB neodporucam.. je pekny ale je nahovno.. uprimne :D aspon to tak zo zaciatku vypada a hlavne je nedomysleny.. 4gb ram a 32bit procak.. to mam 1gb ramky zbytocne tak ale dnes ide kazdemu o peniaze tak nech je NB drahsi :D ...
adr0z
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: ASUS VX6 Lamborghini - Windows Recovery

Príspevok od používateľa adr0z »

Ja keď som robil recovery, tak v manuále som mal presný postup + dostal som k tomu recovery dvd , ak ho nemáš , choď do predajne a oni ti ho musia ( teda mali by ti ho vypáliť ) ..
Viper1121
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Viper1121 »

chcel by som sa opytat, neni niekdo na fore co ma tento isty notebook? zeby mi nejak pomohol a skopiroval by recovery particiu ci co to je a poslal mi to? aj ked pochybujem ze tento NB dakdo ma.. a ked uvazujete o kupe, nerobte to... je to kravina... notebook sice ma dobre veci v sebe.. a vraj vladze nove hry.. kktina nezahrate si ani WoWko normalne.. hral som na tomto dotu, no nedalo sa to hrat sekalo to jak pi*a.. aj kampane, to iste.. proste nic na tom nejde dobre co sa tyka hier ani nove ani stare...

nevedel by mi niekdo nejak zohnat recovery disk? alebo stranku kde je mozne ho zakupit? kedtak prosim link moze byt aj zahranicne ale za rozumne ceny :D ale demencia vyrobit takyto NB a nedat recovery disk akoze... a ked niekdo vymeni HDD? tak je v pci :D
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Počítaj si v manuále, isto tam je aj postup. Dávať 64 bit Win verziu na 32 bit procesor je ozaj zaujímavý počin. Odporúčam spojiť sa s dodávateľom. A ten cca 1 GB zvyšnej ram /je to menej/ pre 32 bit Win - dá sa využiť ako RAM disk. Alebo sa spýtaj na upgrade W XP na W 7 /32/.
caparzo1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa caparzo1 »

Ja som mal taky isty problem s tymto netbookom, instaloval som Linux a zmazal som si vsetky particie. Ked som volal do Asus podpory tak mi povedali ze pre tento netbook neexistuje ziadny recovery disk ani link kde by som si ho mohol stiahnut. Musel som ho poslat na reklamaciu aby mi obnovili vsetky particie, pravdaze to bolo zadarmo. Pridelili mi cislo na servis, prisiel ku mne kurier a za tyzden som ho mal doma ako novy. Ked som si znovu vymazal zase particie tak som sa nastval a stiahol som si Windows Home Premium 32bit verziu nainstaloval a pouzil som seriove cislo zospodu netbooku. Ovladace som si stiahol z Asus linku. Takze mas dve moznosti obidve su zadarmo:)
Napísať odpoveď