total video converter
total video converter
Prosim vas ak mate niekto tento konverter mozte mi poradit ako nastavim alebo preco mi ide cpu pri konvertovani videa len na 47% ?
Preco nejde na 100%?
Mam Intel i5 Asus P7P55D dosku a 4Gb DDR3 ram.
Preco nejde na 100%?
Mam Intel i5 Asus P7P55D dosku a 4Gb DDR3 ram.
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: total video converter
Ja mam ten konverter, ale myslim si, že je to normalne. Keď som mal jednodjadro Athlon XP 2600+, tak tam to tahalo na 100 percent, teraz na Intel Core2Dou mi to ide na 52. Myslim, ze cim vykonnejsi procak, tym ho menej zerie. BTW, toto som este nevidel aby niekto chcel silou mocou viac vytazovat procak ked to nie je potrebne (viac ho prehrievat).
prehrievat sa on neprehreje ale ked pojde na 100% tak mu to convertovanie bude menej trvat a inak je stavany nato aby sie na 100% ako nic.
Inak co hovoris na ten converter dobri?
Inak co hovoris na ten converter dobri?
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Tak toto je uvaha, neviem, ci to dokaze rychlejsie konvertovat (ci to nie je obmedzene samotnou stavbou programu) ale pokukam este settings
Ci dobry? Mozno su aj lepsie, ale ja som spokojny. Taky Adobe Media Encoder CS4 mi robi totalne hovadiny. Neviem, ci to len neviem nastavit, alebo je taky posahany
. Total mi viac vyhovuje ako Adobe napriklad.
Ci dobry? Mozno su aj lepsie, ale ja som spokojny. Taky Adobe Media Encoder CS4 mi robi totalne hovadiny. Neviem, ci to len neviem nastavit, alebo je taky posahany
Berie si len jendo jadro.
-
javatar
Hardcore addict
ja som presedlal TVC na ultra video converter - je rychlejsi (asi 3x pri konvertovani avi -> mp4 pre iPod touch) a ma moznost pridania tituliek do videa
oba si vsak beru len jedno jadro, preto len tolko percent vytazenia
ak konvertujes viac veci skus si ho spustit viac krat (v tvojom pripade 2) neviem ci to TVC povoli, UVC ti to nedovoli
oba si vsak beru len jedno jadro, preto len tolko percent vytazenia
ak konvertujes viac veci skus si ho spustit viac krat (v tvojom pripade 2) neviem ci to TVC povoli, UVC ti to nedovoli
Aj v TVC sa daju pridat titulky
-
javatar
Hardcore addict
v case ked som prechadzal ja asi este nemal 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
S tymi titulkami je to fakt, prave kvoli nim som ho zacal pouzivat, surne som to vtedy potreboval a tomu su asi ak 2 roky, mozno kus viac.
BTW, ako mi pomoze konvertovanie (zrychlenie konvertovania) jedneho videa, ak spustim program dvakrat? (teoreticka rovina)
BTW, ako mi pomoze konvertovanie (zrychlenie konvertovania) jedneho videa, ak spustim program dvakrat? (teoreticka rovina)
-
javatar
Hardcore addict
jedneho nie - ale ja som si konvertoval do ipodu celu seriu (na cesty) a vytazovalo procak na 25% tak som to chcel spustit viac krat, ale kontroluje to svoju instanciu v pamati... coz vobec netusim preco to robi...