Problém vo vzťahu
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Problém vo vzťahu
"Zakopnutie" si predstavujem ako jednorazove vitazstvo pudov nad rozumom, nie dlhodobe vyvolavanie, pisanie a snahu o kontakt s inym...
Až ma zaráža to, akí sú niektorí benevolentní, ako čítam názory na túto tému.... Pokiaľ ma niekto predsa vedome zradí (inak konanie zakľadateľky nazvať nedokážem), tak predsa s takým človekom nebudem nikdy nič riešiť (tam už idú nejaké city proste stranou) a skôr plánujem ako s ním naložím, aby za takéto konanie a zmýšľanie bolo vykonané zadosťučinenie.... Zlomená dôvera už sa obnoviť nedá.... A pokiaľ niekto myslí, že áno, tak sa môže potom čudovať, keď sa jej/jeho partner/ka, ktorému už bolo takéto jednanie odpustené, začne pri nejakej príležitosti znovu kurv**** kade-kade.... Pretože životná skúsenosť hovorí, že takéto excesy nie sú náhodnou udalosťou, ale v skutočnosti je to istý štýl života jednotlivca.... Prečo je to tak - to je na veľmi dlhú debatu.....
maki, nenarážam na nikoho konkrétne (aj keď druhá vec je, kto sa v tom nájde).... skôr na celkovú atmosféru príspevkov v téme.....
maki, nenarážam na nikoho konkrétne (aj keď druhá vec je, kto sa v tom nájde).... skôr na celkovú atmosféru príspevkov v téme.....
pinhead: ak narazas na mna, tak to som pisal odosobnene a co najviac empaticky,snazil sa radit tej strane ktora sa pytala... keby toto mne spravila holka po 3 rokoch vztahu, tak sa postaram o to aby som ju uz nikdy v zivote nevidel ani o nej nepocul
-
Soviet
Darca
Jasne..zeny robia pic*viny a hned chcu dalsie sance..Keby to spravil chlap, tak nanho sa vydrbete a budete mu nadavat do neviem koho vsetkeho..Dufam, ze ti sancu neda, nezasluzis si..Nech ides prikladom aj pre kamaratky, ze ked sa ku*vis, tak dopadnes zle..
-
lollo
Professional
no tak pani jednajme rozumne a nie len kur*a kurv**** a tomu veci podobne... 
-
javatar
Hardcore addict
je to uplne normalne, vacsina ludi si radsej kopne a odsudi ako by sa snazila nad problemom zamyslietlollo napísal:no tak pani jednajme rozumne a nie len kur*a kurv**** a tomu veci podobne...
poznám skôr opačné prípady: chalanov ktorí ÚMYSELNE a VEDOME vyhľadávajú "bokovky" napriek tomu že majú vzťah alebo sú dokonca ženatí - a práve ženy im to poslušne a ticho trpia.Soviet napísal:Jasne..zeny robia pic*viny a hned chcu dalsie sance..Keby to spravil chlap, tak nanho sa vydrbete a budete mu nadavat do neviem koho vsetkeho..Dufam, ze ti sancu neda, nezasluzis si..Nech ides prikladom aj pre kamaratky, ze ked sa ku*vis, tak dopadnes zle..
ak sa baba počas vzťahu vzťahu zamiluje do niekoho iného kto bol pre ňu celý čas akýsi "vysnívaný princ" tak sa podľa teba kur*ví??
-
Soviet
Darca
"ak sa baba počas vzťahu vzťahu zamiluje do niekoho iného kto bol pre ňu celý čas akýsi "vysnívaný princ" tak sa podľa teba kur*ví??"
Ano presne tak..Predsa je stale vo vztahu s terajsim..Tak nech mu najprv da vediet, ze paci sa mi ten a ten a je to moj princ a posle do nevidenia..Ale nie, najprv otestujem aky je ten princ poza chrbat terajsieho a porovnam a uvidime potom..
Ano presne tak..Predsa je stale vo vztahu s terajsim..Tak nech mu najprv da vediet, ze paci sa mi ten a ten a je to moj princ a posle do nevidenia..Ale nie, najprv otestujem aky je ten princ poza chrbat terajsieho a porovnam a uvidime potom..
No zamyslel som sa..Mam frajerku par rokov a zrazu sa volakde kym ja zarabam flaka s inym..Mam peniaze, dobru pracu atd, no budem sa dalej s takym dievcatom zdrziavat, ked sa jej neda verit a moze hocikedy, kym ja som v nemecku sa stretavat s inym? Naco? Takych najdes hocikolko..Dievca clovek najde raz dva, ked nema problemy s buducnostou co sa tyka penazi a prace..javatar napísal:je to uplne normalne, vacsina ludi si radsej kopne a odsudi ako by sa snazila nad problemom zamysliet
javatar,
ako sa tu dá nad problémom zamýšľať..... Tu je to jasne spomenuté čo, kto a ako.... takže tak.... A k tomu zamysleniu sa.... na 3. strane som sa chvíľku zamyslel nad osobou, ktorá túto tému založila.... a na nič pekného som neprišiel....
Soviet,
v podstate súhlasím....
ako sa tu dá nad problémom zamýšľať..... Tu je to jasne spomenuté čo, kto a ako.... takže tak.... A k tomu zamysleniu sa.... na 3. strane som sa chvíľku zamyslel nad osobou, ktorá túto tému založila.... a na nič pekného som neprišiel....
Soviet,
v podstate súhlasím....
-
javatar
Hardcore addict
Soviet + Pinhead:
kopnut si do vinnika dokaze kazdy... pytala si rady, tak sa jej snazim poradit, nie napisat prispevok o tom aka je ked sa niecoho takeho dopustila (to si uvedomila uz aj sama) -> vase prispevky maju nulovu hodnotu
ani mne sa nepaci, coho sa dopustila a myslim, ze viem co ten chlap preziva... no je tu rozdiel v pristupe
1. kopajuci - zameraju sa na to, ze ma problem a (slusne povedane) poukazu na to co v minulosti urobila zle
2. chapajuci, ze minulost je nemenna - zameraju sa na problem a snazia sa najst riesenia vychadzajuc zo sucastnej situacie
rozdiel medzi tymito pristupmi komentovat netreba, kazdy nech sa zaradi kam si mysli, ze patri
faktom je, ze su vztahy ktore prezili aj neveru - nie je ich vela, ale su take -> snazim sa prist na sposob ako by sa tento zaradil medzi tych par, nie riesim minulost
je vysokopravdepodobne, ze ten vztah padne, clovek vsak rastie bojom bez ohladu na to ako to skonci, preto jej odporucam bojovat a hladam sposob ako tu doveru opat ziskat
ak jej ten chlap uz nebude schopny doverovat (ako by v danej situacii neboli schopny Soviet a Pinhead), ale naco to dopredu vzdat ked to mozno dokaze? lebo sa dievca pravdepodobne sklame? to je uz aj tak dost... a ten chlap podobne
odpovedzte si na otazky: ma to dievca co stratit? ma o co bojovat? preco ju v tom znechucujete?
ak by to bola pipka bez svedomia co to spravi zase tak by sem nepisala.... lenze to by sa clovek musel najskor oslobodit od skatulkovania aby na to prisiel... nechcem z nej robit chudatko, len je co si navarila... nesnazim sa zmiernit jej utrpenie a nesuhlasim s tym co spravila - snazim sa riesit problem
kopnut si do vinnika dokaze kazdy... pytala si rady, tak sa jej snazim poradit, nie napisat prispevok o tom aka je ked sa niecoho takeho dopustila (to si uvedomila uz aj sama) -> vase prispevky maju nulovu hodnotu
ani mne sa nepaci, coho sa dopustila a myslim, ze viem co ten chlap preziva... no je tu rozdiel v pristupe
1. kopajuci - zameraju sa na to, ze ma problem a (slusne povedane) poukazu na to co v minulosti urobila zle
2. chapajuci, ze minulost je nemenna - zameraju sa na problem a snazia sa najst riesenia vychadzajuc zo sucastnej situacie
rozdiel medzi tymito pristupmi komentovat netreba, kazdy nech sa zaradi kam si mysli, ze patri
faktom je, ze su vztahy ktore prezili aj neveru - nie je ich vela, ale su take -> snazim sa prist na sposob ako by sa tento zaradil medzi tych par, nie riesim minulost
je vysokopravdepodobne, ze ten vztah padne, clovek vsak rastie bojom bez ohladu na to ako to skonci, preto jej odporucam bojovat a hladam sposob ako tu doveru opat ziskat
ak jej ten chlap uz nebude schopny doverovat (ako by v danej situacii neboli schopny Soviet a Pinhead), ale naco to dopredu vzdat ked to mozno dokaze? lebo sa dievca pravdepodobne sklame? to je uz aj tak dost... a ten chlap podobne
odpovedzte si na otazky: ma to dievca co stratit? ma o co bojovat? preco ju v tom znechucujete?
ak by to bola pipka bez svedomia co to spravi zase tak by sem nepisala.... lenze to by sa clovek musel najskor oslobodit od skatulkovania aby na to prisiel... nechcem z nej robit chudatko, len je co si navarila... nesnazim sa zmiernit jej utrpenie a nesuhlasim s tym co spravila - snazim sa riesit problem
-
lollo
Professional
javatar napísal:Soviet + Pinhead:
co sa tyka soviet-a a pinhead-a tak mas pravdu tam nie je co dodat stotoznujem sa s tym
Avsak ano papa to co si spravila/navarila problem je v tom ze ona to chce cele rychlo zjest a to nejde snazi sa robit vsetko tak aby jej co najskor odpustil a zase boli spolu...nuz dobre meno sa robi tazko ale tazsie sa ziskava stratene a clovek si to bude veeelmi dlho pamatat ze nieco take zazil alebo sa mu stalo. Avsak ty ani problem nemas ako riesit...mozes jej povedat subjektivny pohlad na danu vec coz si aj spravil na margo toho sa len ona zariadi, problem je v tom ze tu mas stale len jednostrannu reakciu a to od nej, ak by si mal reakciu od oboch vedel by si skor povedat co dalej... a mam taky pocit ze ani ona sama nevie ako sa on citi...preco? lebo sa to snazi urovnat a na to nemysliet lenze jeho zoziera to ze ked pomysli na nu hned sa mu to vybavi ze ho podrazila z druhym a nedokaze sa zase s tebou porozpravat...a chlapec sa potrebuje prekusat cez to sam bohuzial tu len cas pomoze a ako dlho? ako dlho bude chciet lebo inac to nejde. Tym ze mu das najavo ze ho lubis je sice fajn ale predsa sa mu moze vyskytnut otazka ci to hras alebo to myslis vazne, a ako ti to ma potom verit ked si spravila to co si spravila?
-
javatar
Hardcore addict
ale nikto jej tu nepise, ze to bude lahke a dobre, ono je to tazke a vo vacsine pripadov sa to nepodari, ale trpezlivost a komunikacia spravia svoje... bolest jednoducho k tomu patri a treba ju pretrpiet
-
lollo
Professional
javatar napísal:ale nikto jej tu nepise, ze to bude lahke a dobre, ono je to tazke a vo vacsine pripadov sa to nepodari, ale trpezlivost a komunikacia spravia svoje... bolest jednoducho k tomu patri a treba ju pretrpiet
PS ale ona si to tak mysli ze to take bude
-
javatar
Hardcore addict
to je problem s ktorym jej my uz nepomozeme...
-
qwerty-xyz
--- kolegovi hore co pise ze si rad kopneme do vinnika. Ja do nikoho ani nechcem kopat ani nic, ale kto ma podrazi ten si moju doveru nezasluzi. Preco by som sa mal spoliehat na cloveka, ktoreho si nemam ako ustrazit a ktory ma VEDOME zdradza? lebo je chudinka zalubena? ta sa posram z toho teraz nie ? a budem s nou sucitit, a budem mily, zlaty a chapavy. PREPINAKY? DOVI-DOPO . . .
Soviet Pinhead dal by som vam karmu plus, ale ja sa nekarmujem tak aspon takto
-
Janio
Zablokovaný
Omg, demence neviete, že posledné príspevky sa necitujú ?! Vyzerá to tu ako v cigánskom diktáte... Javatar keď už ju tak obraňuješ tak píš tu k téme s ňou a nie tu sa vadiť s druhými a písať ako si jej tým pomohol.
Ja súhlasím s pinheadom, sovietom etc....
Si zober, že podviedla ho. Osobne každý dokonca aj ty a aj Maki by takú ženskú poslal hneď tam kde patrí
A po ďalšie keď audio napísal nech dá foto, hneď ho tu dala... Prečo asi ? Žeby to bola chválenkárska povaha ? Ja myslím, že preto lebo je (Radšej nenapíšem, pretože zase dostanem banán...)
Zbytočne jej budem písať, že nech sa snaží etc. keď to nemá význam - Zase bude sklamaná, pretože jej dávaš zbytočnú nádej... Ja dúfam, že sa k nej už nevráti nech vie čo sa stane keď je neverná a nech si to zapamätá do konca života... Je sklamaná keď sa s ňou nechcel stretnúť ? A čo čakala ? Myslím, že je príliš (nie že namyslená - ako to nazvať rozmaznaná ? Niečo si zmyslý a hneď musí byť po jej...)
A ešte čo tu niekto písal o tom či je kur*a keď sa zaľúbi do iného, tak: Nie je, zaľúbiť sa môže každý, aj počas vzťahu keď city ochladnú... ale tu ho ona ľúbi (asi) a podviedla ho pritom toho druhého nechcela... A aj keby tak prvé sa treba rozísť potom začať s druhým...
A pre maciatko: Nechcem byť nejaký sprostý na teba (aj keď som...), ale tak to je. Som taký naštvaný pretože viem ako sa tvoj šuhaj cíti... Dúfam, že už to nespravíš a v každom prípade držím palce... Aj keď ja to na šťastný návrat nevidím... Prepáč...
To je všetko... Potom napíš ako si dopadla, celkom ma to zaujíma
// Nezabudníte mi zato dať K
... Páči sa mi červená 
Peace
Ja súhlasím s pinheadom, sovietom etc....
Si zober, že podviedla ho. Osobne každý dokonca aj ty a aj Maki by takú ženskú poslal hneď tam kde patrí
A po ďalšie keď audio napísal nech dá foto, hneď ho tu dala... Prečo asi ? Žeby to bola chválenkárska povaha ? Ja myslím, že preto lebo je (Radšej nenapíšem, pretože zase dostanem banán...)
Zbytočne jej budem písať, že nech sa snaží etc. keď to nemá význam - Zase bude sklamaná, pretože jej dávaš zbytočnú nádej... Ja dúfam, že sa k nej už nevráti nech vie čo sa stane keď je neverná a nech si to zapamätá do konca života... Je sklamaná keď sa s ňou nechcel stretnúť ? A čo čakala ? Myslím, že je príliš (nie že namyslená - ako to nazvať rozmaznaná ? Niečo si zmyslý a hneď musí byť po jej...)
A ešte čo tu niekto písal o tom či je kur*a keď sa zaľúbi do iného, tak: Nie je, zaľúbiť sa môže každý, aj počas vzťahu keď city ochladnú... ale tu ho ona ľúbi (asi) a podviedla ho pritom toho druhého nechcela... A aj keby tak prvé sa treba rozísť potom začať s druhým...
A pre maciatko: Nechcem byť nejaký sprostý na teba (aj keď som...), ale tak to je. Som taký naštvaný pretože viem ako sa tvoj šuhaj cíti... Dúfam, že už to nespravíš a v každom prípade držím palce... Aj keď ja to na šťastný návrat nevidím... Prepáč...
To je všetko... Potom napíš ako si dopadla, celkom ma to zaujíma
// Nezabudníte mi zato dať K
Peace
-
Soviet
Darca
javatar:
Vsak ja sa zameriavam aj na sucastnu situaciu a viem, ze chlap by spravil nehoraznu kravinu, keby jej dovolil sa k nemu vratit..Preco? Ona miesto toho, aby bola s nim hned po tom, ako to spravi a povie mu o tom, si odide volakde do zahranicia "aby to kus utichlo" a uziva si tam akoby nic zle sa nestalo (vid fotka zo silvestra a pod). No spravi toto dievca, ktoremu vraj zalezi na cloveku, ktoreho podviedla a chce spat?
Keby som ja mal niekoho fakt, ze rad, tak mu znesiem aj modre z neba a snazil by som sa zistit nacom som a nie len tak odist, potom sa vratit a cakat, ze jeho to preslo a zoberie ma do narucia..
Keby ho tak moc chcela ako rozprava, tak mu neposiela priblble SMSky a neflaka sa s kamaratkami, ale pekne ho pocka v jeho byte, kde si to uz bud rozriesi, alebo aspon zisti, co bude dalej..A nie poslat smsku a mam na salame..
Chcela by s nim dalej zit, ale nevie sa mu do oci pozriet a riadne si to vyjasnit? Sam jej dovoli byt v jeho byte ale, ze by skusila to vyuzit a posnazit sa nieco vymysliet, to nie..
Takze preto ti vravim, ze tu tvoje rady nemaju zmysel..Proste nevie co chce a ak aj vie, tak sa nesnazi a mysli si, ze chlapcek zanou prikraca, zato, ze vypada dobre..
Vsak ja sa zameriavam aj na sucastnu situaciu a viem, ze chlap by spravil nehoraznu kravinu, keby jej dovolil sa k nemu vratit..Preco? Ona miesto toho, aby bola s nim hned po tom, ako to spravi a povie mu o tom, si odide volakde do zahranicia "aby to kus utichlo" a uziva si tam akoby nic zle sa nestalo (vid fotka zo silvestra a pod). No spravi toto dievca, ktoremu vraj zalezi na cloveku, ktoreho podviedla a chce spat?
Keby som ja mal niekoho fakt, ze rad, tak mu znesiem aj modre z neba a snazil by som sa zistit nacom som a nie len tak odist, potom sa vratit a cakat, ze jeho to preslo a zoberie ma do narucia..
Keby ho tak moc chcela ako rozprava, tak mu neposiela priblble SMSky a neflaka sa s kamaratkami, ale pekne ho pocka v jeho byte, kde si to uz bud rozriesi, alebo aspon zisti, co bude dalej..A nie poslat smsku a mam na salame..
Chcela by s nim dalej zit, ale nevie sa mu do oci pozriet a riadne si to vyjasnit? Sam jej dovoli byt v jeho byte ale, ze by skusila to vyuzit a posnazit sa nieco vymysliet, to nie..
Takze preto ti vravim, ze tu tvoje rady nemaju zmysel..Proste nevie co chce a ak aj vie, tak sa nesnazi a mysli si, ze chlapcek zanou prikraca, zato, ze vypada dobre..
-
javatar
Hardcore addict
takze este raz a pomaly:
1. neberiem vam, ze by ste jej v takom pripade nedali sancu a je vysokopravdepodobne, ze ju nedostane - nehovorte o tom s istotou, opakujem: su vztahy ktore prezili aj neveru (nikdy to nebolo lahke, ale ani nemozne)
tu davam ako priklad maki-ho: stotoznuje sa s vami, pri pisani rady vsak postupoval konstruktivne a empaticky (K+ ked to pojde)
2. kazda snaha ma zmysel, aj ta marna, clovek tym rastie
to ako k tomu pristupuje slecna: to ze ho nechala vychladnut je podla mna dobre (a to ze popri tom nesedela na riti a sla si uzit silvester vobec nevnimam nestastne - treba si uvedomit, ze isty stres preziva aj ona), to ze ocakava ze to pojde lahko je jej na skodu, pisal som to uz predtym - je to dlhy a tazky proces
a janio: ja som jej az tak nepomohol, len sa o to snazim... aj ked keby dala na moje rady od zaciatku bola by niekde uplne inde...
a sucitim aj s tym chlapom... viem co preziva, hnev je vsak zriedka kedy spravna cesta
1. neberiem vam, ze by ste jej v takom pripade nedali sancu a je vysokopravdepodobne, ze ju nedostane - nehovorte o tom s istotou, opakujem: su vztahy ktore prezili aj neveru (nikdy to nebolo lahke, ale ani nemozne)
tu davam ako priklad maki-ho: stotoznuje sa s vami, pri pisani rady vsak postupoval konstruktivne a empaticky (K+ ked to pojde)
2. kazda snaha ma zmysel, aj ta marna, clovek tym rastie
to ako k tomu pristupuje slecna: to ze ho nechala vychladnut je podla mna dobre (a to ze popri tom nesedela na riti a sla si uzit silvester vobec nevnimam nestastne - treba si uvedomit, ze isty stres preziva aj ona), to ze ocakava ze to pojde lahko je jej na skodu, pisal som to uz predtym - je to dlhy a tazky proces
a janio: ja som jej az tak nepomohol, len sa o to snazim... aj ked keby dala na moje rady od zaciatku bola by niekde uplne inde...
a sucitim aj s tym chlapom... viem co preziva, hnev je vsak zriedka kedy spravna cesta
-
maciatko99
Medium Star
Ďakujem za odpovede. Asi máte pravdu v tom, že mu treba dať čas. Či čas niečo zmení alebo nie, to ešte uvidím. Chápem, že naštrbená dôvera sa ťažko získava, ak sa vôbec dá získať späť po takomto prípade, bola by som však rada, ak by sa mi to podarilo. V žiadnom prípade nesúhlasím s tvrdením, že ak mi odpustil raz, tak mi odpustí zase, to rozhodne nie! Viem čo som spravila a dostala som tvrdý trest, bola by som však rada, ak by sa to dalo zmeniť a vrátiť do starých koľají, vedieť tak vrátiť čas.
SMS som písala preto, lebo som ho nechcela otravovať na služobnej ceste alebo niekde za volantom, nevedela som kde je, s kým je a čo robí. A SMS je taká nenáročna forma kontaktu, môže sa vyhnuť priamej konfrontácii aká hrozí v prípade telefonátu a nemusí sa všetko odpovedať, ma čas na porozmýšľanie a i., to však platí aj pre mna. Považujem za lepšie niekomu napísať správu o jednej v noci ako mu volať a budiť ho. To je môj pohľad na túto vec. Prečo som ho nepočkala v byte? Preto! Nevedela som ako sa bude správať, ako by to dopadlo, nakoniec tu aj padlo o tom ako mu treba dať čas. Nechcela som tým násilným stretnutím tlačiť na pílu, pretože jeho myšlienky po dvoch týždňoch sú určite veľmi zlé, preto by som nerada niečo takýmto krokom pokazila.
Dnes už viem prečo sa mi cez víkend vyhýbal. Kontaktoval ho ten osudový kolega, že sa s ním chce stretnúť. Chce si najskôr vypočuť jeho a až potom uvidí. Obávam sa toho, čo mu kolega povie. Snáď povie maximálne čistú pravdu, ktorú už pozná a nebude si nič vymýšľať.
Možno sa niektorým páči, že som dopadla takto. Aj to, že si môžu kopnúť a označiť ma za ku... alebo chudinku. Sú tu však aj ľudia, ktorí dokážu ochotne poradiť. Neviem čo s tým ma spoločné moja fotografia, asi by bolo lepšie, ak by som tu nič nedala. Chcela som byť len otvorená, napísala som už dosť zo svojho súkromia a najmä z toho najdôležitejšie. Ešte chcem poprosiť, aby ste sa nehádali, to je to najmenej čo potrebujem. Ďakujem.
SMS som písala preto, lebo som ho nechcela otravovať na služobnej ceste alebo niekde za volantom, nevedela som kde je, s kým je a čo robí. A SMS je taká nenáročna forma kontaktu, môže sa vyhnuť priamej konfrontácii aká hrozí v prípade telefonátu a nemusí sa všetko odpovedať, ma čas na porozmýšľanie a i., to však platí aj pre mna. Považujem za lepšie niekomu napísať správu o jednej v noci ako mu volať a budiť ho. To je môj pohľad na túto vec. Prečo som ho nepočkala v byte? Preto! Nevedela som ako sa bude správať, ako by to dopadlo, nakoniec tu aj padlo o tom ako mu treba dať čas. Nechcela som tým násilným stretnutím tlačiť na pílu, pretože jeho myšlienky po dvoch týždňoch sú určite veľmi zlé, preto by som nerada niečo takýmto krokom pokazila.
Dnes už viem prečo sa mi cez víkend vyhýbal. Kontaktoval ho ten osudový kolega, že sa s ním chce stretnúť. Chce si najskôr vypočuť jeho a až potom uvidí. Obávam sa toho, čo mu kolega povie. Snáď povie maximálne čistú pravdu, ktorú už pozná a nebude si nič vymýšľať.
Možno sa niektorým páči, že som dopadla takto. Aj to, že si môžu kopnúť a označiť ma za ku... alebo chudinku. Sú tu však aj ľudia, ktorí dokážu ochotne poradiť. Neviem čo s tým ma spoločné moja fotografia, asi by bolo lepšie, ak by som tu nič nedala. Chcela som byť len otvorená, napísala som už dosť zo svojho súkromia a najmä z toho najdôležitejšie. Ešte chcem poprosiť, aby ste sa nehádali, to je to najmenej čo potrebujem. Ďakujem.
-
lollo
Professional
bla bla bla
))) nic konkretne si nenapisala ci sa vobec nieco udialo alebo nie akurat ze s nim chcel rozpravat jeho kolega co s tebou "nieco mal" tot sio...reagovala si na uplne zbytocne otazky ktore v tejto diskusii ani nebolo potrebne zdovodnovat, cize si s nim ani nebola? ani nerozpravala ani nic?
btw nepodpovedala si na otazku ako by si sa citila ty ak by ti to spravil on? dala by si mu sancu?
btw nepodpovedala si na otazku ako by si sa citila ty ak by ti to spravil on? dala by si mu sancu?