rozobratie notebooku - zaruka
rozobratie notebooku - zaruka
zdravim.. ak rozoberem notebook, ale nic ine iba ak dam dole cely spodok ale s procesorom a HDD atd nebudem nic robit tak mi zaruka zanikne alebo ho mozem kludne rozobrat?...
lebo NB mi nedavno padol zo stola... a nieco v nom hrkalo ale uz prestalo (pravdepodobne nieco zelezne, co sa zaseklo na repraku -magnet) ale chcel by som sa pozret ze co to je
lebo NB mi nedavno padol zo stola... a nieco v nom hrkalo ale uz prestalo (pravdepodobne nieco zelezne, co sa zaseklo na repraku -magnet) ale chcel by som sa pozret ze co to je
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: rozobratie notebooku - zaruka
Zaruka nezanikne.
záruka zanikne ked porušíš plombu. Tá je väčšinou pod klávesnicou
a na sroby plombu nedavaju? ta modra hmota na nich je co? to je len lepidlo nech sa to same neodkruti?
-
Runes
Addict
no zalezi od toho co otvoris ked otvoris ramku abo hdd tak je to pokial viem ok preto su tam tie dvierka, aby si koli zmene HW nemusel utekat kade tade kedze to zvladne aj cvicena opica, ked otvoris komplet sassi tak je pravdepodobne ze to uz nezavres. Moj acer ma take packy ze ked to otvoris sa utrhnu a daka tomu vedia ci si sa v tom sparal abo nie. Totiz ked som ho posielal do servisu som vsade spravil UV fixkou ciarku a jediny diel meneny bol ta horna lista a to mi potom povedal servisak . BTW ta modra hmota je tam z velkej casti koli tomu aby sa skrutky neuvolnovali predsa notebook sa ohrieva pri chode a potom chladne a vznikaju tam vole , samozrejme zalezi od toho aka ta hmota je bo dava sa to aj koli zaruke. Napr aj v aute ked ces dat dole volant tu hmotu tam mas a nie koli zaruke ale koli poisteiu spoja tam je zasa namahany na vibracie
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2011, 19:30)
inak este taka vec ta hmota tam neni potrebna koli zaruke kedze tie srobiky pri styku zo srobovakom su hned poskrabane takze to vidia aj bez toho
Takze ak to rozoberes na 85% mas po zaruke btw o aky notas sa jedna ???
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2011, 19:30)
inak este taka vec ta hmota tam neni potrebna koli zaruke kedze tie srobiky pri styku zo srobovakom su hned poskrabane takze to vidia aj bez toho
Takze ak to rozoberes na 85% mas po zaruke btw o aky notas sa jedna ???
Zalezi to od konkretneho vyrobcu a obchodu. Vacsinou toleruju, pripadne sami prikazuju cistit aspon ventilator a na to treba dat dolu dolny kryt, ale nie je to pravidlom.
Ja mam notebook od VBI a mohol som s nim robit co som chcel bez toho, aby to predajcovi vadilo. Pri nakupe sa vzdy treba opytat aspon na to, ako je to s cistenim a pripadnou vymenou RAM alebo HDD a zarukou.
Ja mam notebook od VBI a mohol som s nim robit co som chcel bez toho, aby to predajcovi vadilo. Pri nakupe sa vzdy treba opytat aspon na to, ako je to s cistenim a pripadnou vymenou RAM alebo HDD a zarukou.
-
hrban
Addict
len si dávaj pozor z vnútra je nastriekaný sprej čo vyzerá ako prach ale to nieje prach, hlavne sa toho nechytaj bo na tom ostanú odtlačky čo sa nedajú dať preč a odtlačky vo vnútri NB nemajú čo hľadať ...
tvl to je take komplikovane
sa to aj bojim rozobrat no chcem zistit co to je sakra... a potrebujem na isto vediet ci zaruka zanikne alebo nie
jedna sa o ASUS VX6 Lamborghini
objednaval som to z asus-shop.sk no prisiel mi prakticky cely rozbaleny, na krabicy bola odtrhnuta ta plomba, a v nej bola prazdna krabica od Ramky no ramky v PC mam to tam daly uz oni tak ale aspon znovu zlepit to mohly
tak isto nechapem vyrobcu tohoto notebooku je to strasny ko*ot... tento notebook je robeny na 32bit procak.. 64 zvladne ale drivery na to niesu vsetky podporuju len 32bit... a pri 32bit mi funguje len 2,75gb ram cize 1gb je tam nanic zbytocne
jedna sa o ASUS VX6 Lamborghini
objednaval som to z asus-shop.sk no prisiel mi prakticky cely rozbaleny, na krabicy bola odtrhnuta ta plomba, a v nej bola prazdna krabica od Ramky no ramky v PC mam to tam daly uz oni tak ale aspon znovu zlepit to mohly
tak isto nechapem vyrobcu tohoto notebooku je to strasny ko*ot... tento notebook je robeny na 32bit procak.. 64 zvladne ale drivery na to niesu vsetky podporuju len 32bit... a pri 32bit mi funguje len 2,75gb ram cize 1gb je tam nanic zbytocne
-
hrban
Addict
to si nemal ani prebrať to sa ti niekto hrabal v krabici, ak bola krabica otvorená a páska poškodená
notebook bol v ciernej krabici co je originál k nemu....a na nej bola poskodena plomba...ale ta krabica bola ešte v druhej krabicy no ta už bola ok iba v obchode s tým manipulovali