je wrestling hrany?
-
JohnFrusciante
Star
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
-
nErD. ' z
Medium Star
ja neviem, ja si myslim, že všetky tie videa z WWF sú hrané, prečo by natáčali veci, kde by sa mohli pozabíjať ? Ved to keby nejaká gorila ako je tam napr. undertaker dá druhému po hube tak dostane aj otras mozgu. Takisto keby skočil hentak z rebríku z takej výšky na tvrdú zem si môže aj rebrá zlomiť (možno). Skôr si myslím, že to je hrané...
//čítali ste o tom že sa zabil Chris Benoit po tom čo zabil svoje decko a manželku ?
//čítali ste o tom že sa zabil Chris Benoit po tom čo zabil svoje decko a manželku ?
Re: je wrestling hrany?
WWE a ECW nie je hrane. Ked som bol u segry v Stamforde na prazdninach pred tromi rokmi tak ma jej frajer zobral na zapasy.....Na 100% WWE a ECW nie je hrane...........
dakujem že si nam to po 4 rokoch osviežil potom čo niekolko hviezd wrestlingu sami vyhlasili ze je to len hra ktora však stále bolí
wrestling je hrany, niekde som to videl/cital ze sa im nejaky kusok nepodaril a niekto uz neviem kto sa zranil..este davno tusim v TV Novinach 
Samozrejme, že je hraný, to však neznamená, že to nemusí byť kur*a tvrdý šport.
Tento film to pekne ukazuje.
Tento film to pekne ukazuje.
-
KaptMichal
King
Ja teda uz realtivne dlho viem ze je hrany ale co ma tak trochu zaujima je ci je vsetko dopredu premyslene kto bude sampion. Nemyslim to tak ze kto vyhra jeden zapas ale ci je to vsetko spravene dopredu alebo sa aj nejak rozhoduje pocas subojov kto postupi?
asi takych 85 percent je hranych... ale zober si taku Batistovu Power bombu... to asi nezahraje ani Tom Hanks :]
To by zaujímalo aj mňa, ale podľa niečoho sa to zjavne určuje.KaptMichal napísal:Ja teda uz realtivne dlho viem ze je hrany ale co ma tak trochu zaujima je ci je vsetko dopredu premyslene kto bude sampion. Nemyslim to tak ze kto vyhra jeden zapas ale ci je to vsetko spravene dopredu alebo sa aj nejak rozhoduje pocas subojov kto postupi?
-
MisguidedAngel
Star
pozrite si film wrestler od aronofskeho 
veru nad tým si aj ja lámem hlavu, aj keď wrestling ma nikdy neoslovil, toto by ma zaujímalo aj vzhľadom na to, aké peniaze sa v tom točia...a možno som spomalený ale ani mickey rourke ako wrestler mi na túto otázku úplne neodpovedal...
-
p4ra
Redeemer
Wrestling (WWF), v ktorom ucinkoval vo svojej ere aj Hulk Hogan napriklad bol, je aj bude hrany. Bol o tom aj dokument v TV (myslim, ale nezoberte ma za slovo) na Discovery Channel. Ten buchot, ktory pocujeme pri dopadoch je zosilneny tym, ze pod ringom su specialne pruziny a este zopar dalsich vychytavok, ktore umocnuju zazitok z tych skokov atd.
Vsetci wrestleri su profesionali, ktori okrem toho, ze vela cvicia a zeru sprostosti na podporu svaloveho rastu musia absolvovat myslim ze 6 mesacny trening (zase sa nepamatam na 100%), kde sa naucia triky, ako skakat, dopadnut a ine veci. Je to obrovsky business.
Viac o tom tu:
http://en.wikipedia.org/wiki/World_Wres ... ertainment
Vsetci wrestleri su profesionali, ktori okrem toho, ze vela cvicia a zeru sprostosti na podporu svaloveho rastu musia absolvovat myslim ze 6 mesacny trening (zase sa nepamatam na 100%), kde sa naucia triky, ako skakat, dopadnut a ine veci. Je to obrovsky business.
Viac o tom tu:
http://en.wikipedia.org/wiki/World_Wres ... ertainment