Android s qwerty klavesnicou.
Android s qwerty klavesnicou.
Poznate nejaky schopny Android s full HW klavesnicou?
Osobne sa mi velmi paci Sony Ericsson Vivaz Pro, keby existovalo nieco podobne s androidom tak som v siedmom nebi.
Osobne sa mi velmi paci Sony Ericsson Vivaz Pro, keby existovalo nieco podobne s androidom tak som v siedmom nebi.
-
johny541
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Android s qwerty klavesnicou.
napríklad HTC Desire Z
http://www.htc.com/europe/product/desirez/overview.html
Prípadne starší G1 Dream, ale je dosť pomalý oproti novým Android telefónom + stará ofic. verzia Androidu (nesledujem XDA, tak preto píšem oficiálna)
http://www.htc.com/europe/product/desirez/overview.html
Prípadne starší G1 Dream, ale je dosť pomalý oproti novým Android telefónom + stará ofic. verzia Androidu (nesledujem XDA, tak preto píšem oficiálna)
-
Nadeo
Guru wannabe
Jop s DesireZ nepokazis nic, pozri si videa na youtube pripadne...
Dost skaredy telefon ale to by ani tak nemuselo vadit.
Ake su rozdiely medzi Desire, Desire Z a Desire HD?
//Uz mam http://goo.gl/23hvG
///Dalsie navrhy?
///Dalsie navrhy?
-
johny541
King
Tak som si dal tú námahu.
Motorolla Milestone 1 a 2, LG Etna, LG InTouch Max, LG KH5200 Andro-1, LG Optimus Q, Motorola CHARM, Motorola FLIPSIDE, Motorola SPICE, Huawei U8300, Alcatel OT-980.
Ale väčšina týchto fónov je tažko zohnať na Slovensku.
Motorolla Milestone 1 a 2, LG Etna, LG InTouch Max, LG KH5200 Andro-1, LG Optimus Q, Motorola CHARM, Motorola FLIPSIDE, Motorola SPICE, Huawei U8300, Alcatel OT-980.
Ale väčšina týchto fónov je tažko zohnať na Slovensku.
-
Nadeo
Guru wannabe
Desire je dost stary fon, jeho display, hlavne "multitouch" je na dost zlej urovni. DesireZ je vlastne podtaktovana verzia DesireHD s qwerty klavesnicou a mensim displayom.Gangy napísal:Dost skaredy telefon ale to by ani tak nemuselo vadit.
///Dalsie navrhy?
-
johny541
King
Možno by ťa mohli zaujímať aj telefóny, ktoré ešte len prídu na trh.
Čo som našiel tak:
HTC EVO Shift 4G, Samsung Galaxy 551
Čo som našiel tak:
HTC EVO Shift 4G, Samsung Galaxy 551
Co ty myslis ze Desire ma zly multitouch?Mam Desire HD a skusal som aj ine telefony s multitouchom(Galaxy S, Ip4) a bolo to na rovnakej urovni.Mozno doslo k nedorozumeniu ale ak si myslel Desire vo vseobecnosti(Desire,HD,Z) tak na HD funguje na jednotku, ale pokial si myslel len Desire(ocom som presvedceny) tak mozno nakolko som ho neskusal...Nadeo napísal:
Desire je dost stary fon, jeho display, hlavne "multitouch" je na dost zlej urovni. DesireZ je vlastne podtaktovana verzia DesireHD s qwerty klavesnicou a mensim displayom.
motorola flipout- dokonala spokojnost.... jedine cakam na update na 2.2
-
Nadeo
Guru wannabe
Nemyslel som DesireHD, to by som tak napisal. Sam mam DesireHD a viem ze uz multitouch problemy nema, ale Desire malo. Vid video - ale to sme uz OT.mirot106 napísal: Co ty myslis ze Desire ma zly multitouch?Mam Desire HD a skusal som aj ine telefony s multitouchom(Galaxy S, Ip4) a bolo to na rovnakej urovni.Mozno doslo k nedorozumeniu ale ak si myslel Desire vo vseobecnosti(Desire,HD,Z) tak na HD funguje na jednotku, ale pokial si myslel len Desire(ocom som presvedceny) tak mozno nakolko som ho neskusal...
Lol to je vtip? Ved to nieje telefon ale tamagoci.it_novice napísal:motorola flipout- dokonala spokojnost.... jedine cakam na update na 2.2
Kde si to kupil? ešte som to na slovensku nevidel, a akú to má asi cenu? (nové aj bazarové) vyzerá to skvele, aj keď neviem či je to dobre poriešené, asi by som si zauzlil prsty pri vysúvaní...motorola flipout- dokonala spokojnost....
Mám rád mobily ktoré nikto okolo mňa nemá (aj preto som bul nútený predať svoj iphone
Gangy napísal: Lol to je vtip? Ved to nieje telefon ale tamagoci.
Emmm vtip to nie je... nemal si v ruke preto to hovoris...
rain3R: Kupil som to v O2 eshope... je to tam najlacnejsie ale videl som to v ZA auparku tam to bolo ale o 30€ drahsie