Zdravím.
Neviete ako nastavím Window mode bez toho aby som musel zapínať WoW (V nejakých registroch alebo tak)?
Lebo sa do WoW nemôžem dostať keď nemám Window Mode, stále mi len preblikáva monitor a počujem len zvuk.
//autoeditácia príspevku (05 Jan 2011, 08:54)
Už som na to prišiel.
Keby niekto chcel tak: World of Warcraft\WTF\Config
Tak tam som premenil 800x600 na 1024x768 a už to ide
Dík, ale clothy idu za malé love... Najdrahšie sú runeclothy a idu tak po 20 G za stack to je dosť málo obzvlášť na čas pokiaľ nafarmím... (To už by som radšej farmil kože, ale radšej niečo bez profiek a to čo nepadá z dungov)
Niečo také aspoň za 100 G+
chce niekto wow acc upgradnuty na cataclysm? predavam to so vsetkymi original cdckami a vsetkym co k tomu patri. hlavna postava je 85 night elf hunter skoro 5k achiev, je na realme twilights hammer v aliancii, je tam 70 mountov (aj unikat ako napr time-lost proto-drake, alebo napr mekgineer choppers a pod.), mam 20 reputacii na exalted, /played 60 dni, item level 359 resilience 2500 profesie mining, first aid na full skille, jc chyba asi 50, varenie skill 200. Tituly Crusader, The explorer, of ashen verdict... k tomu realme, pri zakladani prvej postavy som schvalne siel na anglicky realm na zdokonalenie svojich jazykovych schopnosti, populacia su tam najme ludia z britanie, zo svedska, grecka, chorvatska...
predavam z dovodu ze som pri hre sedel dlhu dobu, a momentalne mam dost povinnosti
alty 80 paladin a 80 mage, plus asi 6 postav okolo levelu 40-50.
ak mate zaujem o viac informacii napiste mi na skype (eskapatrik) poskytnem viac informacii prosim piste len zaujemcovia nie zvedavci...
cena 120 euro (je tam predplatne 4 mesiace) ale tato cena nieje pevna a da sa este priklonit k dohode (najme pri zmene realmu)
neviete čím to môže byť že ked na offi vleziem do areny a akonahle dam do niekoho dmg zacnem mat neskutocne male fps dokym zasa neprestanem utocit alebo ho nezabijem areny mam kvoli tomuto nehratelne neviete cim to moze byt ?
Ahojte mam jeden problem.Kupil som si 32 slotovy bag a ked chcem donho dat nejaku vec vypise mi ze "Item doesn't go in that container"..neviete prosim vas co stym je? Hram na ANTHORIA