Battlefield: Bad Company 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Auruz
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Battlefield: Bad Company 2

Príspevok od používateľa Auruz »

Diki moc :) Recona hram casto ale nikdy ma to nenapadlo
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

Zajtra sa končí súťaž na EU UK fore o najlepší BC2 web, máme este den hlasovania, a tak vás prosím či by ste nemohli zahlasovať za tento web:
http://bad-company2.cz/podporte-nas-a-v ... e-darecky/

Dakaujem
placka2
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa placka2 »

Ahojte... mam problem.... ked si nainstalujem Battlefield Bad company 2 (Original) tak musim dat update aby som mal servery..... a potom v options nastavim vsetko na gamepad a ked spustim hru tak mi vsetko ide okrem pravej packy..... tam mam do prava a do lava straaasnu sensitivitu... a hore dole ked dam tak mi to len kukne hore a nic... neda sa to ovladat... a sensitivitu som dal aj na 0.1 .... co s tym????
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

omg hlupost daktorych hracov ma udivuje bezim si bezim do utoku a sunda ma typek brokovnicou pribehne medik a ozivi ma samozrejme typek ma zasa sunda bo stoji orpti zasa ma ozivi a zasa sunda som trochu nechapal :-D len vstyk lah vstyk lah :-D inak nasiel som bug v hre ked riadite tu malu helikopteru na dialkove a vrazite s tym do normalnej tak ju to odhodi :-D som bol nad nepriatelskou zakladnou a sundaval tank zrazu zacali pomne strielat a ta moja blbot bola uz takmer znicena a sla okolo holikoptera tak reku co uz dalsej rakety sa nedozijem spravim kamikaze, vletel som s tou malou potvorou do toho MIcka a toho to odhodilo do zeme :-D este sice vzletel ale troska cmudel potom radsej s toho vyskocil
placka2
Zablokovaný
Zablokovaný

No a mna dal jeden Umpckom na 1500 m..... sak ja sniperkou ho nedam na taku dialku... a skore ma 35/0... :smt098
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

tak to mna stve permanetne tieto ich skilly ze ja pribehnem k nemu od chrbtu a namiesto noza zacnem donho sit on sa otoci urobi bum bum a ja lahnem a len v spectate mi ukaze ze zabil ma pistolou a ma 85% zivota WTF :-/
placka2
Zablokovaný
Zablokovaný

to mi hovor... alebo este idem zo zadu a pichnem ho nozom.... on nic sa otoci a konec
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hehe no celkom casto mam nervy v tej hre :-D ale zasa obcas mi ide brutal luck ze 5hlav posebe uz trosku chapem tu sniperku ale bezne zbrane ani za ... neviem nikoho sundat proste dam si mierenie a tuk tuk tuk a jemu ako by to nic nerobilo iba ho to namna upozorni a on urobi tuk tuk a ja som mrtvy. a on ma 95HP ale urcite to nesu cheatery bo to 9z10 pripadov :-D keby to bolo ako v TFku mojom milovanom tak asi rozkusnem monitor bo jedine co neviem zniest je dominancia :-D a ak sa mu nepomstim do konca kola tak mam chut fakt do setkeho trieskat bo co jaky nemcur 12 rocny ma namne dominovat :-D
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

Runes napísal:hehe no celkom casto mam nervy v tej hre :-D ale zasa obcas mi ide brutal luck ze 5hlav posebe uz trosku chapem tu sniperku ale bezne zbrane ani za ... neviem nikoho sundat proste dam si mierenie a tuk tuk tuk a jemu ako by to nic nerobilo iba ho to namna upozorni a on urobi tuk tuk a ja som mrtvy. a on ma 95HP ale urcite to nesu cheatery bo to 9z10 pripadov :-D keby to bolo ako v TFku mojom milovanom tak asi rozkusnem monitor bo jedine co neviem zniest je dominancia :-D a ak sa mu nepomstim do konca kola tak mam chut fakt do setkeho trieskat bo co jaky nemcur 12 rocny ma namne dominovat :-D
tak treba trochu skusenosti, ja mam nahratych vyse 200 hodin a stale mi to niekedy nejde :D
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Ja to mám zase opačne Runes :D Mám len prvé 2 sniperky a tie nedáju na prvýkrat ani zďaleka a vždy mávam nervy ale zato Hociakov inou classou dávam bez problémov :D
Auruz
Medium Star
Medium Star

tak m24ka je podla mna druha najlepsia sniperka v hre (a to ju mas hned prvu odomknutu) pricom dava aj na jednu ranu
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no ono ti ziadna neda na 1x jedine ze ho trafis do tekvice
mARILYN mANSON
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mARILYN mANSON »

K tým zbraniam, podľa mňa vôbec nejde o staty ale o to ktorá vám ako sadne. Ja mám nahratých vyše 350 h a niekedy mi naozaj nejde. Je to len o hraní a o skúsenostiach. Mne napr. moc nejde za enginera, mne tie smg prídu na väčšiu dialku neúčinné. na blízko je to pohoda ale ako náhle je niekdo trocha dalej tak už začína byť problém.
placka2
Zablokovaný
Zablokovaný

Najlepsia je posledna ze?
kostak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kostak »

podla mna je najlepsia WSS ci jak to je ta na 20 nabojov automat ale celkom nechapem tu sniperku da ma z hociakej dialky a vzdy neviete od kedy je odomknuta ?
Auruz
Medium Star
Medium Star

Runes - No ja som myslel na 1 ranu tak, ze do hlavy :) Ked budes hrat dlhsie snipera tak sa budes snazit strielat uz len do hlavy. Ale ked si na blizko tak ho das jednou ranou aj do tela, ci uz mas m24, GOL alebo m95

placka2 - To zalezi na tebe, ktora ti najviac vyhovuje. Ja vacsinou vidim ostatnych ludi hrat s poslednou (m95) ale mne osobne najviac vyhovuje GOL. Taktiez je fajn m24 - ta mi pripomina bf2 :)
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Ja mám otvorenú len tú prvú rýchlopalnú. Mám na nej RedDoga a hrá sa mi s ňou dosť dobre. :)
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

odomkol som gol a spustilo sa peklo :-D dokonca som s nou dal marksman HS za 270bodov :-D ci co proste hlava cez pol mapy :-D a vobec siel som do subojov sniper sniper a vyhraval som akurat ze furt ma zabilo potom dake pako z xpm cez celu mapu a podobne co uplne nechapem kedze ja sniperkou mierim centy nad aby to tam doletelo a on si kropi jedna radost a da ma hned :-D btw engi ani mne moc nejde tam tie veci odomikam repairom to sa da aj 1000bodov za kolo hehe :-) a ted som objavil ze Qckom mozem oznacit nepriatel a to tiez idu bodiky tralala hehe som si sadol na vrsok oznacil 5 a hned ot tam nasi pokropili a mal som 150b zanic :-D
Shamway
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shamway »

GOL na dialku je uplna supa...M95 pouzivam len so 4 optikou ako pusku, na Aricu Harbor CQ ako stvorena :)
The
Star
Star

Príspevok od používateľa The »

jj GOL je jedna z najlepsich sniperiek, mam s nou asi 1200 killov :D
a ako bolo vyssie povedane, M95 pouzivam na blizku, ale s red dot miesto 4x zoomom
inak ak mate vietnam, tak M40 je velmi dobry konkurent GOL-ke, je dost dobra :D
akurat nemam rad ked sa mi s nou dari (napriklad skore 14-0, 28-4 a tak) a volaju ma cheater :?
je v tom dost stastia tak neviem co s tym stale maju
Napísať odpoveď