belink pomoc
belink pomoc
Zdravim mam taky probelm... potrebujem na router belkin n+ F5D8235-4 prihlasovacie meno do routera... nevie niekto... lebo nikde sa nemozem dopatrat do tohoto... aa nefunguje mi potom jeden program na stahovanie... co s tym prosim vas??? heslo dokazem zmenit ale na to meno neviem prijst... dakujem
Re: belink pomoc
zeby... admin?
hej to som uz skusal ale ten program jdownloader na rapidshare sa mi ale z menom admin ani root ani ked dam velke male pismena nedokaze pripojit na ten router... Tak preto sa pytam.. Alebo kde moze byt problem?
-
vikko78
Medium Professional
a čo má jdownloader spoločné s routrom...ak si chceš v jdowloadere nastaviť premium účty, tak tam potrebuješ mena a hesla daných webow...a ak máš pocit, že ti firewall v routry blokuje j downloader, tak skus sa do routra dostať pomocou mena: user a heslo je tiež user...a ked ti to nepojde, tak na rotry by mala byť niekde dierka na vyresetovanie routra a teda ho dáš do nastavení od výrobcu a potom už pomocou instal cd ho nahodíš znova so svojim menom a heslom...
no jdownloader ako jediny co viem dokaze po stiahnuti suboru restartovat router teda sa zmeni ip tym nepotrbujem premium... A prave na to restartovanie potrebujem to meno... Heslo viem sim si tam nastavil sam...
pokial ja viem tak ak si sa chcel prihlasit do tohto Belkinu tak defaultne si nepisal ziadne heslo(nieje nastavene) vo web rozhrani si klikol na login a prihlasilo ta
-
R@mon
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Mozem otazku?
Ty mas modem, z toho modemu ti ide zlty kabel (alebo aspon kabel do zlteho konektoru) do Belkinu a z belkinu do PC?
Tym ze resetnes Belkin nedosiahnes novu IP, to je iba router. To musis resetnut modem. A aky mas internet?
Ty mas modem, z toho modemu ti ide zlty kabel (alebo aspon kabel do zlteho konektoru) do Belkinu a z belkinu do PC?
Tym ze resetnes Belkin nedosiahnes novu IP, to je iba router. To musis resetnut modem. A aky mas internet?