Silvester
-
nestik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Silvester
Zatial netusim, kamosi nieco dohadovali ale popravde ani ma to nejak nechyta ist do mesta, pit aj tak nebudem, asi najradsej doma, pohadzem dake petardy, mozno dake sampanske, na internete, pozret nieco v TV. No este sa uvidi nad ranom mozno niekde vyrazim.
ja ho prežijem ako vždy 
do jednej vonka čeknem nejaky ten ohnostroj
potom do štvrtej pri pc pripadne tv
ale zatial to vypada tak, ze pojdem preč
do jednej vonka čeknem nejaky ten ohnostroj
potom do štvrtej pri pc pripadne tv
ale zatial to vypada tak, ze pojdem preč
Tak ja som este nasiel palace cinemas ze ponuka predstavenia za 3,30 31.12., takze sme s priatelkou pomenili plany a pojdeme na dva filmy poobede/podvecer 
-
Soviet
Darca
No prvy rok asi odignorujem, ze je nejaky Silvester..
Kvoli praci som musel ist do BA a sice aj ked mam volno 31ho, tak sa mi neoplati ist do rodneho mesta za oslavou..
Cize budem doma pri pivecku a dakom dobrom filme na PC
Opil som sa slusne v sobotu, tak nemusim kazdy tyzden
Kvoli praci som musel ist do BA a sice aj ked mam volno 31ho, tak sa mi neoplati ist do rodneho mesta za oslavou..
Cize budem doma pri pivecku a dakom dobrom filme na PC
Opil som sa slusne v sobotu, tak nemusim kazdy tyzden
aj ked sa zvyknem alkoholu vyhybat a skoro vobec nepijem, tak na silvestra asi dam celkom dost, asi pojdeme do mesta na oslavy, inac nic moc neplanujem..
Chata, chlast prevažne domáca fernet,víno,pivo, ale vraj slušne ceny mali v Tescu lebo holky sú nadržané na hrušku, ide 8 ľudí máme 12l. tvrdého, a 15l. víno pivo, ak nebude čo piť tak už neviem na dva dni, aby som si mohol aj ako šofér trochu užiť, PF2011
-
twardykamen
Medium Professional
hm nemam rad tento den.zvycajne to uplne odignorujem..ale kedze budem s priatelkou tak musim vymysliet nejaky plan...
-
hojko
Site Admin
Tento den beriem skor ako normalny den v roku, ci zvlastne pre mna. Uz to nie je ako v detstve utekat na ulicu s kamaratmi, pozerat ohnostroj a podobne. Pred rokom som bol sice tri dni na chate, ale alkohol som tu chatu prekazil a bolo viac problemov ako zabavy. Ine roky najskor novorocne priania so susedmi, neskor na namestie na hudbu a ohnostroj. A tento rok som sa rozhodol pre inu kombinaciu, po dlhych rokoch ostanem asi doma pri televizore, potom o polnoci so susedmi pokecat a potom neviem...
-
bolek
Guru
Na intráku a nie moc bujaro, keďže mám o tri dni skúšku...
-
maciatko99
Medium Star
Tak som sa vratila z polnocneho Silvestra v Egypte. Bolo to neporovnatelne slabsie ako na Slovensku, asi je to inym svetom a nabozenstvom. Pre nas zahranicnych tam okolite siete hotelov co to pripravili, alebo bolo to len chvilkove. Aspon silvestrovska vecera bola pekne spravena, jedlo z niekolkych chodov, pre kazdeho nieco zo svojej zeme, nechybala ani polnocna kapustnica (ktora chutila dost neprijemne). Zakusky, ovocie, alkohol, miesane driky, vino, plody mora, svedske stoly, to vsetko cakalo pre navstevnikov na stoloch. Bolo zaujimave sledovat, ako moslimski pracovnici hotela len smutne pozerali na alkoholicke napoje a tiez drinky, bolo zaujimave citat im z oci tie pohlady, ba az nevrazivost, ked si vsetci cudzinci tieto napoje vychutnavali a vdaka ich nabozenstvu sa mohli akurat tak pozerat a distancovat sa od toho.
Z mojho pohladu to bola zaujimava skusenost a zazitok s takymto Silvestrom, avsak urcite by som ho travila hocikde na svete s tym, ktoreho lubim.
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2010, 23:53)
A este aktualna nocna fotografia par minut po polnoci.
Z mojho pohladu to bola zaujimava skusenost a zazitok s takymto Silvestrom, avsak urcite by som ho travila hocikde na svete s tym, ktoreho lubim.
//autoeditácia príspevku (31 Dec 2010, 23:53)
A este aktualna nocna fotografia par minut po polnoci.
Zlatko ale ved je este pred polnocou 
K teme: Ja lezim v posteli v horuckach na antibiotikach. Aspon von oknom sa pozriem ak ma nebude tu susediaca lampa z billboardu osvetlovat.
K teme: Ja lezim v posteli v horuckach na antibiotikach. Aspon von oknom sa pozriem ak ma nebude tu susediaca lampa z billboardu osvetlovat.
-
Grim
Darca
...lenže ona je v Grécku...tam už polnoc mali...
-
maciatko99
Medium Star
Mozno to vyznelo trochu nezmyselne takto pred polnocou slovenskeho stredoeuropskeho casu. Som v Egypte a tam je hodinovy posun, je tam o hodinu viac ako u nas, tak preto.
Rád by som tu dal aj fotku ale radšej nie, lebo som v alkostave, ale ak to tu niekto začne tak sa pridám
, btw nebolo čo piť prvý deň sme to stiahli
-
maciatko99
Medium Star
-
p4ra
Redeemer
Ja podobne ako hojko moc Silvester neberiem, ani nejako extra sa nepripravujem. Silvester je ako kazdy iny piatok, ci sobota. Pije sa, zabava sa a domov. S jedinym rozdielom, ked sa pije v bezne dni, tak clovek zacina neskor (21:00 a neskor), teda sa bavime a ten vrchol prichadza okolo 02:00, a postupne to upada, clovek ide domov o 04:00, ci skor alebo neskor. Na Silvestra je to opacne. Zacina sa pit skor (ovela skor, ak ste na chate s partiou), pije sa do polnoci, potom velke tresky, pripitky a pomaly to zacne upadat. Napriek tomuto mojmu pohladu som sa nechal nahovorit, a isiel som s priatelkou a prevazne jej partiou na chatu, na Podhajsku. Boli sme tam 2 noci (z povodnych troch, len sa nam uz nechcelo), a bola celkom sranda. Sme popili, zabavili sa a isli domov. Ako hovorim, chlastacka ako chlastacka. S jedinym rozdielom, ze som mohol byt po rokoch s niekym a dat si novorocny boztek.