Plagaty znaciek
Plagaty znaciek
neviete kde by sa dali zohnat plagaty znaciek , priklad gucci, prada , LV, DG, a tak podobne?
Re: Plagaty znaciek
Načo to chceš? Nájdi cez Google a vytlač. Neviem o tom, že by mali nejaké plagáty.
ty asi mysliš niečo v štýle čo maju na predajniach atd. alebo vyvesene ako reklamu........taketo plagaty dostavaju na obchod k tovaru a nekupiš to nikde pre bežneho človeka je to nedostupne takže jedine ak si to daš vytlačiť nejakej firme (velke plagaty su drahá zaležitosť)
ale no Zaxman, keby prišiel do predajne a pekne poprosil neverím že by mu neaký jeden nedali
možno z neakej staršej kolekcie
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Tiež mame do práce chodí pravidelne jedna pani čo si berie staré plagáty z akcii .
Ja som takto nazbieral cez sto plagatov z videopozicovni..
Este za cias co som pracoval v maloobchode, tak sme vyhadzovali tolko reklamnych materialov a plagatikov, ze to vidim uplne realne. Staci nemat drevenu hubu a slusne sa popytat, ci nieco nedaju 
Jednej pani z baletnej skole sme dokonca podarovali velku reklamu na LG monitory (taka co je vyssia ako ja (ano vyssia)), lebo tam bola zobrazena baletka. Ta sa z neho tesila viac ako z cohokolvek ineho, co si k nam prisla kupit.
Jednej pani z baletnej skole sme dokonca podarovali velku reklamu na LG monitory (taka co je vyssia ako ja (ano vyssia)), lebo tam bola zobrazena baletka. Ta sa z neho tesila viac ako z cohokolvek ineho, co si k nam prisla kupit.
-
Hellboy248
Guru wannabe
co sa tyka plagatov na filmy, vacsinou v kine ich vidis, tak tie sestra nosila domov stale ..stacilo ich vkine pekne poprosit a dostal si 
ono to asi závisi od pracovníkaja som raz chcel velky plagat 2x1,5m z kina a mi povedali ze mi ho nemožu dať že to maju zakázane(samozrejme som povedal že by som si poto prišiel po skončeni filmu v kine)
samozrejme ak myslel take te plagatiky typu A3 tak to je ina vec ja som myslel plagaty z predajni typu 1x1m a viac
samozrejme ak myslel take te plagatiky typu A3 tak to je ina vec ja som myslel plagaty z predajni typu 1x1m a viac
-
Fabo
Hardcore addict
ono je mozne ze si sa pytal nejakeho brigadnika a on fakt nesmel, ale keby si sa spytal napr. veduceho tak by ti dal.
presne , plagat minimalne 1x1 m , na stenu