Teda musím uznať, že kolega sa z časti zachoval ako pán. Iný by ťa fikol ešte priamo na večierku a bolo by vystarané. Tvoja vlastná hlúposť, že si doňho neustále dobiedzala aj s odstupom času a toto by som na mieste tvojho priateľa videl ako prekážku.
Dlhodobo a vedome si išla po inom, to nebol žiadny popud pod vplyvom alkoholu a šarmu. Zrejme si tvoj priatel kladie otazku, čo si mala v hlave, keď si si večer lýhala k nemu do postele a na druhý deň bežala za tým šašom.
Ja by som si na mieste tvojho priatela myslel, že už ma nelubiš ani velmi o mna nestojiš a si so mnou len preto, že ti je dobre, máš všetko čo by si potrebovala a nechceš sa toho vzdať.
Polož si sama sebe otázku. Keby tvoj priatel nemal dobrú robotu, nemali by ste byt a všetok ten komfort, čo máte k dispozícii v docela mladom veku, neutiekla by si mu s tým kolegom? Silno o tom uvažuj.
IMHO znova sa raz ukázalo, že keď sa žena má moc dobre, tak zatúži po zakázanom ovocí.
Tieto vase jasnovidecke reci a domyslanie jak take babky na trhu,fuj. Vo vsetko vidite bud k.... alebo peniaze. Zena, co pracuje, dobre zaraba, studuje a ma aj zazemie nepotrebuje vyhladavat zbohatlikov.To vidite tak mozno v telke u Durianovej a u inych. Podla mna to moze byt chemia, skusit nieco nove alebo neovladnutie pudov.Si myslim ze toto sa moze stat kazdemu a kazdej a preto netreba hned urazat a nadavat do k..... a zlatokopiek. Janio a lollo kolko mate rokov a kolko vztahov mate za sebou?
Napísala som to - vyhýbal sa mi cez víkend, lebo ho kontaktoval kolega s ktorým som mala hlúpy románik. Pravdepodobne som to zle vysvetlila, chcela som teda napísať, že k osobnému stretnutiu nedošlo, len k pár SMS správam a napísala som aj vysvetlenie z akého dôvodu to boli len správy.
Na otázku, ako by som sa cítila ja, ak by mi to spravil on dokážem odpovedať, pretože som neveru už zažila. Nerada o tom píšem a nerada na to spomínam, nikdy som to nespomenula, ale keď je na to reč, je čas ísť s pravdou von. Zažila som ju v mladšom veku a nebolo to niečo ako v tomto prípade, ale bolo to dlhšie a intenzívnejšie, bolo tam viac ako som spravila ja a cítila som sa strašne. Nedokázala som to pochopiť a musím priznať - neodpustila som mu to do dnešného dňa. Stretneme sa tak 5-krát za rok, ledva sa pozdravíme a to je všetko. Viem, že teraz ma už ženu, aj dieťa, do toho sa však nestarám a nerada sa k tomu vraciam.
Nasledúca otazka tu bola, že ak by sme nemali dobrú robotu a nežili ako žijeme, že či by som s tým jeho kolegom neušla. Divná otázka, pretože už som uviedla, že nie som odkázaná na niekoho peniaze a ešte raz to napíšem - dokážem si zarobiť svojou vlastnou a tvrdou prácou, nikdy mi nič nepadlo zadarmo z neba a to čo mám, tak na to som si zarobila. Preto môžem úplne s kľudom teraz odpovedať, že určite by som nad tým ani len neuvažovala, že by som vystriedala partnera.
cmuk: cisto za seba, predpokladam ze to tak mysleli viaceri, nemyslel som svoje oznacenie zpred par stran kvrva ako zena ktora ide za peniazmi, ale za to, ze velmi nepekne podviedla svojho priatela. Viac by som sa k tomu nevracal, maciatko urobila to co urobila, uvedomuje si co spravila a riesi to najlepsie ako to vie. Dalsi krok uz je na priatelovi.
cmuk55 napísal:...lollo kolko mate rokov a kolko vztahov mate za sebou?
12 preco? je to chyba a kolko vztahov? zatial ani jeden
maciatko99 napísal:Na otázku, ako by som sa cítila ja, ak by mi to spravil on dokážem odpovedať, pretože som neveru už zažila. Nerada o tom píšem a nerada na to spomínam, nikdy som to nespomenula, ale keď je na to reč, je čas ísť s pravdou von. Zažila som ju v mladšom veku a nebolo to niečo ako v tomto prípade, ale bolo to dlhšie a intenzívnejšie, bolo tam viac ako som spravila ja a cítila som sa strašne. Nedokázala som to pochopiť a musím priznať - neodpustila som mu to do dnešného dňa
tadaaaaa dakujem za tvoju odpoved
cize zase sa nic nestalo len sa vymenili sms a aj tak nevies na com si, podla spravania toho tvojho mam taky pocit ze sa asi zachova tak ako ty... no nic neskoro plakat nad rozliatym mliekom, ale i tak mi nejde do hlavy preco prave cudzi ked doma bol jedel stale po ruke a mal vsetko ? a zase to nieze ste boli spolu mesiac alebo pol roka ale ovela dlhsie
12 rokov, to snáď nie, určite si robíš srandu, aj keď niektoré príspevky by tomuto veku pasovali. Neviem prečo, možno preto, že sme boli niekedy málo spolu? Dokážem ti však odpovedať protiotázkou - Prečo sa to stáva mnohým ženám a mužom? Prečo úspešne osoby, ktoré majú veľa peňazí, dobrú prácu, veľa kamarátov, krásne auta, chodia na dovolenky, majú zdravé deti, nádhernu ženu/muža, patria k obľúbeným v kolektíve, vzťah aj sex je na jednotku, nehádajú sa, ale tiež sa dopúsťajú nevery?
prispevok k tomu nepripada ani jeden ale budiz kolko mam rokov si myslim ze je nezaujimave...preco sa im to stava? lebo sa nudia nevedia co by robili od rozkose a skusaju co to vsetko da a to ze niekomu posliapu po chrbte ? a co pride druhy no nie? BTW velmi sa ti cudujem kedze ako sama vravis ze si to zazila a nebolo to vobec pekne a nedokazala si doteraz odpustit a o zopar rokov to iste spravis ty sama? zasnem
na jednej strane vies ze je to zle ale na druhej strane ta predsa k tomu nieco laka, co ti chybalo? ci len chut nepoznaneho? alebo co? nehovorim ze ja som svaty alebo nieco podobne ale ked niekoho lubim/milujem tak take mu nespravim
maciatko99 napísal:12 rokov, to snáď nie, určite si robíš srandu, aj keď niektoré príspevky by tomuto veku pasovali. Neviem prečo, možno preto, že sme boli niekedy málo spolu? Dokážem ti však odpovedať protiotázkou - Prečo sa to stáva mnohým ženám a mužom? Prečo úspešne osoby, ktoré majú veľa peňazí, dobrú prácu, veľa kamarátov, krásne auta, chodia na dovolenky, majú zdravé deti, nádhernu ženu/muža, patria k obľúbeným v kolektíve, vzťah aj sex je na jednotku, nehádajú sa, ale tiež sa dopúsťajú nevery?
Pretoze ich hodnota u opacneho pohlavia je na vysokej rebrickovej urovni, su pritazlivy (slava, vyzor, prachy). A vela razi dane osoby podlahnu pokuseniu, alebo to robia preto aby si uzili...who knows.
maciatko99,
konecne spravne polozena.... Preco sa take veci stavaju aj bohatym a uspesnym ludom.... Koniec koncov mnohe debaty nielen o medziludskych vztahoch nakoniec skoncia pri tej otazke PRECO (je to tak, preco su taki ludia a preco konaju tak, ako konaju).... Kvoco uz cosi naznacil, ale nejaky vnutorny motiv veci mu unika.... Odpoved nie je tazka, ale skryva sa v nej tolko mrzkych veci, ze niektori ju ani nechcu pocut....
Píšeš lollo, že nemáš za sebou žiadny vzťah, ale píšeš tu, že keď niekoho miluješ, tak niečo takéto nespravíš. To isté som roky tvrdila aj ja o sebe a bola som tohto názoru, že je to tak. Ale vidíš, dopadlo to úplne inak ako som tvrdila, neviem čím to bolo, neviem to vysvetliť, takže zbytočne tu budeš vypisovať stále tie isté otázky, že prečo a čo mi chýbalo. Už som písala, že mi nič nechýbala a mala som všetko. Kľudne sa však opýtaj opäť. Viem ako som sa cítila, keď som bola v minulosti podvádzaná, ty to podľa toho čo píšeš určite nevieš. Nebolo to jeden alebo dvakrát, ale bolo to pár mesiacov podvádzania, ešte horšie, že to bola moja najlepšia kamarátka s ktorou spával.
Takto to vnímaš ty Kvoco, je v tom kus pravdy. Možno som to vnímala aj ja tak, keď došlo k môjmu pochybeniu a podľahla som pokušeniu vyskúšať niečo nové a zakázané. Pozor, píšem len, že možno! Kto vie, aký bol skutočný dôvod celého toho.
Pinhead (a koniec koncov aj Kvoco), ďakujem, že si sa pripojil aj ty, mám taký dojem, že po dlhšom čase sem napísal niekto, kto rozmýšla racionálnejšie a má za sebou už nejeden vzťah. Mnohé otázky sa zodpovedať nedajú, žial, ja neviem zodpovedať na otázku prečo som to spravila. Mnohokrát pravda bolí a preto je lepšie ju nevidieť, nepočuť a zakrývať si pred ňou oči.
Aby som sa však späť vrátila ku oblasti môjho vzťahu a nevery. Dnes sme spolu telefonovali, boli tam dlhé chvíle mlčania, trápneho ticha, ale i pekných spomienok a smiechu. Viem, že k nemu cítim toho strašne veľa, ale je už neskoro na to, aby som mu o tom dala vedieť, tak rada by som mu povedala. Stretnutie so mnou najskôr zahovoril, potom sa tomu už nevyhol a povedal mi aj ten dôvod, ktorý naposledy. Najskôr sa chce stretnúť s kolegom a vypočuť si jeho verziu, až potom moju. Zajtra príde ten deň D a ja sa bojím ako to celé dopadne. Mám veľké obavy, že moc dobre nie. Držte mi prosím palce a ďakujem tým, ktorí mi tu napísali objektívny pohľad na vec, múdre rady a vkladajú do mna nádej. Ešte raz ďakujem, veľmi mi to pomáha!
No ked mu typek povie ako si ho zvadzala a on odolaval, tak neviem neviem...ci sa sa ku tebe priatel vrati, bude ho to zozierat, poznam ten pocit a myslim, ze bude lepsie to ukoncit. Neodsudzujem za to co si spravila, stava sa, mozes byt skvela baba, zivot ide dalej. Tiez som zazil niekolko sklamani v zivote a stale niesom uplne fit.
PS: ja by som ti neodolal keby som na mieste toho kolegu (ja viem som svina ), ten clovek ma charakter, takeho nestretnes hocikde
A takého už stretnút radšej ani nechcem. Chápem, že ma obavy, ja ich mám tiež. Nech to dopadne ako dopadne, to čo sa stalo už nezmením a neodčiním. Idem ja radšej späť, treba aj pracovať, hoci vrátiť sa po dovolenke do práce nie je pre každého jednoduché.