ruky preč od neho kazí sa viacej nehra ako hra zvukový procesor stojí za riť a celkový dojem ako total šrot vyber niečo drahšie a značkovejšie od sencor maximalne veci čo nevydržia dlho alebo čo budeš používať tak dvakrat do roka
radio ako take posluzi dobre, ked nie si narocny na zvuk... za tu cenu(aj ked dost vysoku) je tam vela prislusenstva(ma snad vsetko, od mp3, usb, bt az po DO a ine blbosti),, ja osobne by som 90€ za taketo radio nedal, ale ked budes mat nove s 2r. zarukou nevidim problem, v kazdom pripade radio rovnakej znacky s mp3, usb, sd kartami sa da zohnat nove za polovicnu cenu
Medzi najlepšie značky u autorádií patria tie dve čo si spomenul (Alpine a Pioneer) a Clarion, takže kúpou Alpine alebo Clarion nič nepokazíš, skôr naopak, hrajú dobre aj bez zosilňovača a sú omnoho kvalitnejšie ako sračky od Sencoru
Alpine (IDE-x301rr) mam ja, hra dobre len ovladanie je kusok obtiaznejsie,.. napr na to aby som prepol inu stanicu na radiu musim stlacit 3 tlacidla... (vstup do menu,vybrat stanicu,potvrdit) co za jazdy je kusok obtiazne.... Da sa k nemu dokupit DO...
Sencor - je asi najlepsia volba do sluzobneho auta. Do sukromneho ako bolo spominane, ALPINE, PIONEER a aj CLARION (CLARION mi nie je tak po srsti) je to ina kategoria, ale zalezi aj od reprakov. Moj nazor, na dobre repraky MAGNAT, CLARION a PIONEER.. Co sa tyka SONY reprakov, to je pre mna gýčový odpad... ukameňujte ma za to, ale to co vydavaju repraky od SONY ma od kvalitneho zvuku moc daleko... Na Sonycka Mozes pripojit aj VDO Dayton a bude to otras... Nevravim zase, ze ostatne znacky co som vypisal su spicka, to absolutne nie...