Šípky

O športe...

Hrávate šipky?

Nehrám
14
35%
Občas
23
57%
Pravidelne
3
8%
Súťažne
0
Žiadne hlasovania

Celkom hlasov: 40

Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Šípky

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

Zdravím :smt006 , potreboval by som pomôcť. Hľadám nejaký kamenný shop v Banskej Bystrici, ktorý má v sortimente šípky, terče doplnky. Chcem kupiť nejaký sisalový terč + nejake soft šípky, na ktoré by sa dali našrobovať steel hroty, kedže chcem tieto šipky využívať na soft aj sisal. terče. Je to dobré, alebo je lepšie mať na sisal. t. osobitné, na to určené šípky?

Téma ohľadom šípok tu nieje, takže táto by mohla poslúžiť na diskusiu týkajúcu sa tohto pohodoveho športu/hry. :) Pripojím tu aj hlasovanie.
U nás to teda niekedy vyzerá ako keby sme hrali majstrovstvá sveta :D
Y2J
Medium Expert
Medium Expert

Re: Šípky

Príspevok od používateľa Y2J »

Hravam obcas, ked vybehnem s kamaratmi do krcmi. Ale uprednostnujem stolny futbal :D
igorovic
Expert
Expert

Príspevok od používateľa igorovic »

Ahoj ,
ja mám skúsenosti s el.plastovým terčom a so šípkami s plastovými hrotmi,ktoré sa dosť lámali .Na sisal.terč budú dobré šípky s kovovými hrotmi a na druhy terč (plastový?)šípky s plastovými hrotmi .Skús pozrieť tu http://www.sipky.sk
Peto91
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Peto91 »

Ja mám lacný plastový set, ale dá sa na tom slušne vyblázniť. No zopár hrotov už zomrelo, a aj sa zabodnuté šípky vyberajú dosť ťažko z terča.

Y2J: stolný futbal som si zaobstaral domov, síce nie žiadny 100 kilový Rosengart, ale len také domáce kalčeto. Rozmerovo je to totožné a aj stabilitou a vyváženosťou. Skrátka najviac relax keď si dáme štyria. :)
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M.a.R.o.s.H »

kamos kupil v tescu set a celkom ma to chytilo,po skuskovom sme sa rozhodli ze spravime turnaj :D
Antonio_Salieri
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Antonio_Salieri »

M.a.R.o.s.H napísal:kamos kupil v tescu set a celkom ma to chytilo,po skuskovom sme sa rozhodli ze spravime turnaj :D
tiež som pozeral v tescu....celkom slusne vyzeral ten terc... ani nejak rozhrkaný nebol, za dobru cenu... asi skúsim kúpiť
markus
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa markus »

mam doma aj elektronicky aj sisalovy terc a ked budes mat sisalovy tak elektronicky zahodis

ked chces hravat so softovymi hrotmi tak ti stacia tie, mozes ich pouzivat na oboch typoch tercov, kovove hroty samozrejme na elektronickom nepouzijes

to ze sa umele hroty lamu je normalne a preto je v baleni od 50ks viac
Napísať odpoveď