Túžim konečne poznať čo je láska ...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Túžim konečne poznať čo je láska ...

Príspevok od používateľa Son-Goku »

sandy20 napísal:No ale ja som nikde nepísala ,že celé dni sedím za PC : )

A komunikovať s niekým iným nemám problém za predpokladu ale že to neni nejaký ulne cudzí človek ktorého stretnem na ulici. Prax mám v takej oblasti kde cudzích ludí nestretnem a tí čo sú tam sú bud tiež absolventi s tými nemám problém sa bavit ale všetko sú to tie už spomínané tipy a čo som tam za 2 mesiace stretla asi 4 mužov a to všetko okolo 50 : DD.

Čo sa týka psov tak mám ale bývam na malej dedine kde aj tak každého poznám a všetci spomínaní starší sú zadaní.
Na disko chodím ( ale idem iba s kamoškou ktorá tiež nepije a nefajčí) a prečo?? jednoducho ma to nebaví skončit jediná triezva a ešte s nimi chodit von v zime fajčit ale o to nejde ale na diske ma ešte nikto normálny neoslovil. Všetci boli na mol a takého nehladám. Už som rozmýšlala aj nad tým ist na šport alebo tak ja s tým nemám problém mna baví skoro všetko : ) ale zase nemám s kým kamošky by len doma sedeli. A sama si ist niekam sadnut no to mi pripadá dost divné a ani by som sama nešla. Príklad: silvester: Bola som dohodnutá ist z babami ( nezadanými) do mesta ( BA) Asi 15 min som presviedčala veducu aby som si mohla silvester nadrobit že niečo mám tak mi to dovolila a skončilo to tak že mi povedali že im sa mrznut nechce a hotovo. A skončila som nakonec na praxy, večer doma a v noci z vydatými kamošmi len pred domom keby sa im detská zobudili.

Vidím ,že som asi beznadejný prípad. : D
nemas naroky na adepta?alebo ci nejsi taka ze dokial nesplni take a take poziadavky nepripustim k telu?bo sa mi nechce verit ze sa motas len okolo domova dochodcov.
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Tak si zrejme dosť vyberavá. Áno teraz si v hlave povieš: "ja??? určite nie" ale keď sa nad tým hlbšie zamyslíš, kvôli čomu si odmietla tých chlapov, ktorý ti dávali najavo že sa im páčiš zistíš, že niečo na tom možno je. Pozri sa, ja som tiež úplne v pohode chalan, kamaráti mi hovoria že som super kamarát, babám sa tiež páčim a niesom žiadny sukničkár, ale jednoducho som vzťah ešte nemal... Prečo? Sám neviem, aj ľudia okolo mňa sa čudujú, ale tu to nikto nevyrieši... Prestaň sa nad tým zamýšlať, niesi tak stará, aby ťa to muselo trápiť. Ži, ako si žila do teraz, venuj sa svojím koníčkom, práci, štúdiu a vždy po pri tom na niekoho natrafíš. To že okolo teba majú skoro všetci nejaký vzťah, alebo že sa oženili neznamená, že tie ich vzťahy sú ideálne. Nájsť človeka, s ktorým sa budete navzájom lúbiť, chápať, rozumieť si, je tak neskutočne ťažké, že keby sa tomu chceš venovať, celé dni nič iné nerobíš, iba študuješ profily chlapcov na pokeci. Treba to nechať na náhodu a potom je to celé o to krajšie.
sandy20
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa sandy20 »

Ano mám nároky na partnera. Nikto si nehladá partnera bez toho aby nevedel aký by mal byt ... Ale si nemyslím, že čoilen 1 moja požiadavka by bola nejaká nesplnitelná. A určite tým nemyslím farbu očí alebo vlasov. A ani nie som taká že ked niečo nesplna už s ním nechcem byt. To by bolo na hlavu postavené. Ale určite sa nedá povedať že som tak zúfalá že teraz budem s prvým ktorý sa ozve.

A prečo som odmietla tých ktorý mi dávali najavo že sa im páčim. No pre mna to neboli maličkosti ako si niektorí možno pomyslia. Jeden príklad : Super som si s jedným rozumela a stretávala sme sa asi 2 mesiace. nebudem to tu všetko vypisovat ale pointa je vtom že (nie som proti kebyže aj pije s mierou) za celú domu mi tvrdil ako nepije a podobné somariny na ktoré som sa mu samozrejme namotala. Počula som kopu vtipných príbehov, ktoré zažili s kamošmi. Vedela som že ide na nejakú chatu oslavovať či niečo také. Ráno mi volá uplne namol že mám príst na stanicu že ma ide ukázat svojim kamarátom. Nechcela som ale vyhrážal sa mi že príde k nám. A kedže som nechcela mat scénu priamo pred domom tak či som chcela alebo nechcela som išla na stanicu. Tam som sa tolko toho podozvedala že som ani neverila ako som mohla byt taká slepá. Dozvedela som sa ovela zaujímavejšie príbehy ako som počula za triezva. Nebudem dalej pokračovat .. Ale jednoducho mám ostat s niekým kto ma vodil za nos historkami. A nevedel povedat pravdu ohladom toho aký je. Nejde mi o to že boli ožralí ako .. ale o to že si vymýšlal, zatajoval, klamal. Ano ak si myslíte že za toto som moc prieberčivá vyberavá tak dobre. Ano som ... a ani trocha mi to nevadí.

//autoeditácia príspevku (09 Jan 2011, 21:21)
A ešte k tomu že "prestan sa trápiť " . nebudem hovorit že je mi jedno že nikoho nemám to nie ale zase ešte som neni na tom tak aby som nespávala že nikoho nemám : ) A ani si nepozerám celé dni profily na pokeci a ani silu mocu nepíšem chalanom "popíšeš??" ... ako oni mne. Nemám problém si začat s niekým novým písať ale určite nie 20 v jeden den. Na to nemám nervy ... Len som chcela počut pár názorov na to či by také dievča ako ja mohlo mat vztah aj so starším lebo nikoho vo svojom okolí nepoznám s vekovým rozdielom. Ale dakujem za príspevky aj ked som neverila že niekto napíše bez posmeškov a bez takých múdrych rád ale no pár príspevkov mi niečo aj dalo . takže dakujem : )
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

sandy20 napísal:Sorry, no podla tipu akým píšeš by som ta najskor to toho hája aj poslala. : D

Ale tak ešte sa mi nestalo aby ma niekto len tak ked idem po meste oslovil. Nepoviem niekde v rade v obchode ked stojí vedla, alebo niekde pri výtahu ale len tak v meste ešte nikto.
Ja som myslel oslovenie vseobecne, nie len po meste. Som rad, ale ze pripustat aspon oslovenie v rade. Takze chlapy ked uvidite Sandy stat v rade na zeleninu tak ju oslovte.

PS: odmietnutie neberem nijak osobne, ale ako smolu danej slecny
sandy20
Amateur
Amateur

Dobre tak budem čakat či ma niekto osloví pri tej zelenine : )

Už veľa slečien malo pri tebe smolu? : )
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Problém bude niekde v tebe, ani nie v tom že nepiješ a nefajčíš... to je normálne... Ale to by si mala najlepšie vedieť ty sama.
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

sandy20 napísal:Dobre tak budem čakat či ma niekto osloví pri tej zelenine : )

Už veľa slečien malo pri tebe smolu? : )
Zamerajme sa radsej na teba

Problem nevidim v tebe samotnej, to, ze nepijes nefajcis berem ako velke plus. Chyba ti prilezitost sa zoznamovat s ludmi (cez net je to onicom) takze pokus sa viac navstevovat miesta kde je vacsia pravdepodobnost na zoznamenie, iked ta je skoro vsade. (aj v rade na zeleninu :D)
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...a daj sem fotku a napíš mesto odkiaľ si...tu na hojku je veľa zúfalcov, ktorí tu sedia len v slepej viere, že tu nájdu niekoho ako ty...sú to presne tvoje typy...nepijú a nefajčia, lebo nemajú s kým...
djmarkie
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa djmarkie »

Ahoj,

chcem Ti len napísať, že sa vôbec nemusíš obávať, že budeš bez partnera, chce to len čas a správny prístup a ten už máš a to je Tvoje velikánske + Ja mám 34 a partnerku som si našiel v práci, ona má 23, takže je medzi nami 11 rokov a sme spolu šťastný už tri roky... Skrátka sme sa našli, tiež vyznávame hodnoty, ktoré sú medzi mladými ľuďmi úplne na konci a ja som prešťastný, že niekto taký ako ona má tiež také zmýšľanie. Dnes je svet a ľudia v ňom úplne zlý, pošahaný, pravé hodnoty sú v hajzli..Takže šťastie si Ťa určite nájde..Môj recept je jednoduchý: stačí iba úprimne chcieť a veriť, že sa to raz podarí i keď to bude trvať dlhšie, ale určite to funguje...Podľa všetkého si dobrá, úprimná baba, tak Ti držkám palčeky, aby Ti osud do cesty privial toho pravého človiečika, ktorý Ťa bude "nosiť na rukách" tak ako ja moju lásku...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tuzis poznat co je prava laska..
no len aby Ta realita neprefackala. Ono je sice pekne ze s nikym nerandis a cakas na toho praveho - ale ci je to ta spravna cesta sa k nemu dostat?? Vies mozes kludne cakat este rok, dva ci pat.. potom si niekoho najdes, po roku zistis ze je to o nicom, potom zas hluchy rok..
Zrazu sa ocitnes pred tortou s tridsiatimi svieckami. Ak si aj niekoho nabalis, tak budes lutovat, ze si premrhala najlepsi vek svojho zivota idealistickym cakanim na princa na bielom koni.

Pozri, ja Ti nehovorim aby si sa krvila ("u" tam chyba koli cenzure, nema to nic s dokrvovanim). Spoznavaj novych ludi (nehovor mi ze s tym moze mat sympaticka dvadsiatka problem), vyhladavaj spolocnost a zabudni na svoje kriteria. 99% ludi, ktori tvrdia ze ich partner/ka vyhovuje ich kriteriam tieto kriteria zmenili az ked toho/tu partner/ku spoznali.
Nebude vtipny, a co? Nebude SZč osoba, a co? Nebude mat zdrave vlasy bez lupin a vsade chodit v ciernej satenovej koseli, a co?
Nik nie je dokonaly, a dokonalost znamena pre kazdeho nieco ine.
sandy20
Amateur
Amateur

Grim

Nepomýlil si si to tu so zoznamkou?? Ak túžiš komentovat fotky báb chod na pokec tam sa možeš angažovať. ( nikde som nepísala že som nespokojná so svojím výzorom alebo niečo podobné)

"tu na hojku je veľa zúfalcov, ktorí tu sedia len v slepej viere, že tu nájdu niekoho ako ty...sú to presne tvoje typy...nepijú a nefajčia, lebo nemajú s kým.."

- tak tato "inteligentná veta" hovorí za všetko, mám taký pocit že najväčší zúfalec ( pomenovanie je tvoje) budeš asi ty sám. Ty si fakt myslíš že niekto nepije a nefajčí lebo nemá s kým?? Tak k tomuto sa nemá cenu ani vyjadrovat... A len dufam, že tu veľa ludí z podobnými nazormi ako su tie tvoje veľa nebude.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nepripadám si ako zúfalec... :lol:
Jedy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jedy »

presne take typy zien poznam... vzdy su najmudrejsie vsetko vedia a koncia ako ty
bud zmenis pohlad na ostatnych alebo posielaj inzeraty do novin
sandy20
Amateur
Amateur

Ja si myslím že najmudrejšími sa tu tvária niektorí iní a nie ja. radami tipu : Nesed doma chod von na diskotéku, do baru, ...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sandy: ved ale aku radu od nas chces inak? ked vies presne co a ako robit, tak to rob a nepytaj sa nas
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

A tu je ten problém o ktorom som hovoril, že je v tebe... Neviem ako to presne nazvať, emancipácia? namyslenosť? Cítiš sa byť niečo viac pretože vedieš zdravý život, nechodíš každý víkend po diskotékach, chcela by si úprimný vzťah a rozmýšlaš čo robíš zle, že nikoho nemáš, veď skoro všetci ostatný okolo teba sú tí zlý, čo pijú, fajčia, alebo majú vzťahy a tí dobrý chlapci sú už obsadený, atď... odsudzuješ ich. A to je tvoj problém, mala by si sa trochu uvolniť a prestať útočiť na ľudí, ktorý ti chcú poradiť, aj keď sa ti ich názor nepáči. Mám podobnú kolegiňu v práci, tiež sa tvári že je najpodstivejšia na svete, ale všetci si z nej len robia srandu. Treba trochu viac načúvať ostatným, nemať vždy posledné slovo a možno by nebolo od veci trochu sa odviazať s tým alkoholom, aspoň viac zapadneš.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nesed doma chod von na diskotéku, do baru, ... :roll:
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

... A keď sa ti diskotéka a ani bar nepáčia, tak skús čajovňu, kaviareň, hudobný (napríklad jazzový) podnik, galériu alebo čokoľvek, kde veľa spoločensky unavených ľudí nepostretávaš. :) Keď máš teda problém či skôr odpor ku alkoholu a fajčeniu, tak prečo nenavštevovať iné typy podnikov. Veľká šanca nájsť podobné spriaznené duše.

Hlavne, prestať písať na diskusie, že kde je problém, keď si nikoho nenašla a či taký vôbec existuje. Existuje. A stretneš ho tam von. Hlavne sa zbav toho tej stereotypizácie, haló efektu a podobne. Ja napríklad pijem. Síce len pivo, ale občas si dám tak, že som už mierne pod parou, ale neklasifikujem sa ako alkoholik, lebo tak vyzerám možno raz za dva mesiace, respektíve aj menej krát. Vidí sa mi, že človeka odsúdiš na základe jedného stretnutia, jedného pohľadu - bol vtedy podnapitý, bude taký stále, takých nemám rada. A pritom to bolo možno raz, inak je to vysoký intelektuál, čo chodí po galériách a je úspešný v práci. Hľadanie partnera nie je hľadanie dokonalosti a mojej dokonalej predstavy. Také niečo nie je, neexistuje a nikdy niečo také nenájdeš. Základom je najskôr spoznávanie ľudí. Spoznávaním sa takisto upravuje tvoj pohľad na dokonalosť a možno zistíš, že miluješ človeka, ktorého by si podľa svojej dokonalej predstavy nikdy nemala mať, ale nakoniec si uvedomíš, že aj keď má pár chýb, tak ho miluješ aj s nimi a máš ho rada práve preto, aký je - nedokonalý.
Janio
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Janio »

Sandy tak čo od nás čakáš ? Akú odpoveď chceš ? Svojho šuhaja môžeš stretnúť hocikde... a ak nechceš tak nemusíš ísť na diskotéky... Ak ti môžem poradiť tak si užívaj mladosť... Prečo by nie ? Si mladá, pekná teraz, tak nie aby si to raz oľutovala...

BTW - Neviem, ako sa to vraví... ale počul som, že nutené pacerky (alebo ak sa to volá ? Tie také korálky s krížikom :D) do neba nejdú. Tak si nehľadaj vzťah na silu. Keď príde tak príde. Keď nie, tak si aspoň užiješ :)
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

myslim ze tie najlepsie rady tu uz odzneli - bar, diskoteka, alebo jednoducho miesto kde budes mat prilezitost sa s niekym novym zoznamit. Dat sancu aj chalanovi ktory je mozno trochu pripity a porozpravat sa snim aj za triezva...

ja tiez nepijem casto, ale ked pijem tak pijem tak aby som mal vsetko pod kontrolou. pijem z dovodu, ze potom som viac uvolneny a dokazem sa spoznat s inymi ludmi. mozno prave raz stretnes takeho cloveka ako som ja - za triezva sa s nikym nedokaze zoznamit ale po par drinkoch sa prihovori totalne hocikomu...

neskusala si sa aj ty niekedy niekomu prihovorit, kto ti bol sympaticky? ak to nejde tak ze sa niekto prihovori tebe, tak to skus ty. nechcem ti teraz hovorit co mas robit, ale mozno mozes skusit ist s kamoskou niekde do baru a mozno sa ti stane ze vam niekto posle drink a nasledne sa zoznamite.

pacil sa mi tu aj ten nazor ze mozes skusit ist von so psom. ist niekde do parku a natrafit na niekoho noveho...

prajem vela stastia v hladani
Napísať odpoveď