Nazdar lidi. ked si chcem spustit tuto hru vypise mi hlasku: the procedure entry point _BinkShouldSkip@4 could not be loacated in the dynamic link library binkw32.dll
nevie niekto co s tym? binkw32.dll som stiahol ale aj tak to nejde.
diky moc za pomoc
Civilization 4 a binkw32.dll
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Teoreticky by to mal byt problem s Bink prehravacom, cize nejaky ten reinstall by mal pomoct, ale to si uz zrejme skusal. Skus este pozriet sem: http://www.radgametools.com/bnkmain.htm
Nakolko ale s Civ4 boli nejake problemy a tusim tam boli nejake tie cracky, repacky a patche, tak by som odporucal skusit iny crack, pouzit miniimage alebo hned po instalacii (bez crackovania) nainstalovat nove patche a potom az cracknut. To co budes potrebovat najdes na gameburnworld.com, vlavo zvolis game fixes alebo pc fixes ci nieco take a uz si to potom urcite najdes.
Nakolko ale s Civ4 boli nejake problemy a tusim tam boli nejake tie cracky, repacky a patche, tak by som odporucal skusit iny crack, pouzit miniimage alebo hned po instalacii (bez crackovania) nainstalovat nove patche a potom az cracknut. To co budes potrebovat najdes na gameburnworld.com, vlavo zvolis game fixes alebo pc fixes ci nieco take a uz si to potom urcite najdes.
Re: Civilization 4 a binkw32.dll
Ja som si zas stiahol GRID racer a vypísalo mi že nemôže nájsť binkw32.dll tak som ho stiahol z netu a dal som ho tam ale potom mi zas vypisalo ,,_BinkGetFrameBuffersInfo@8 se nepodařilo v dynamicky propojované knihovně binkw32.dll nalézt".
PLS poradte mi ako to opravite pretoze odkaz na ten Bink vido som pozrel potom som si to aj stiahol a nainštaloval a potom som to skusil vyhodilo mi zase to iste tak som si pozrel tu zlosku kde som to nainstaloval ten BINK a klikol som na aplikáciu Radvideo a nwm co tam mam robit lebo neviem co je to SNACK IT atd.
PS: Nepiste restarotovanie PC alebo reinstalovanie hry lebo som to robil nekonecno krat.
Dakujem a nakoniec uz len dodat STANY NOVÝ ROK 2011
!!!!
PLS poradte mi ako to opravite pretoze odkaz na ten Bink vido som pozrel potom som si to aj stiahol a nainštaloval a potom som to skusil vyhodilo mi zase to iste tak som si pozrel tu zlosku kde som to nainstaloval ten BINK a klikol som na aplikáciu Radvideo a nwm co tam mam robit lebo neviem co je to SNACK IT atd.
PS: Nepiste restarotovanie PC alebo reinstalovanie hry lebo som to robil nekonecno krat.
Dakujem a nakoniec uz len dodat STANY NOVÝ ROK 2011