Nakodovanie designu
Nakodovanie designu
Ahojte.Mám taký problém.spúštame nanovo sonux.eu a mám za úlohu zohnať niekoho kto by nám nakodoval design.Kto by bol ochotný dáme aj odmenu.Kto to nakodi do PHP bude odmena.Dakujem
Re: Nakodovanie designu
V prvom rade sa musis rozhodnut, co v skutocnosti potrebujes. Nazov temy hovori, ze chces pre web spravit dizajn. V texte spravy zase pises, ze to ma byt v PHP - to si uz predstavujem, ze chces naprogramovat dynamicky web - nie len staticky dizajn.
A v druhom rade si mohol napisat cenu, ktoru ponukas.
A v druhom rade si mohol napisat cenu, ktoru ponukas.
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
To čo je na obrázku nakódiť do validného a prístupného html + css + jquerry + php/mysql aby to fungovalo Ti nik pri rozume nespraví pod 500 evri, od firmy by si to nemal pod 700-1000. Pochybujem že pod odmenou si myslel peniaze...
Menovite:
- zložitý úvod s kopou funkcií
- funkčný login, registrácia, recovery zabudnutého hesla
- server status na úvode, aktuálny zápas, všetko parsované z herných serverov
- news module
- galéria s možnosťou uploadu pre jednotlivých userov
- profil usera s možnosťami zmien, uploadu avatara a kopec iných funkcií
- 4 hry - 4x toľko práce s programovaním statusov a neviem akých funkcií
- komunita - asi fórum, ďakujem pekne
- servery - statusy a podrobné info [psychostats, etc?]
a kopec iných. Tieto decká čo si zakladajú komunitné portáli si to predstavujú ako hurvínek válku. Si stiahni niečo existujúce a tam si nahoď svoj design a podľa toho existujúceho prispôsob funkcie portálu.
Menovite:
- zložitý úvod s kopou funkcií
- funkčný login, registrácia, recovery zabudnutého hesla
- server status na úvode, aktuálny zápas, všetko parsované z herných serverov
- news module
- galéria s možnosťou uploadu pre jednotlivých userov
- profil usera s možnosťami zmien, uploadu avatara a kopec iných funkcií
- 4 hry - 4x toľko práce s programovaním statusov a neviem akých funkcií
- komunita - asi fórum, ďakujem pekne
- servery - statusy a podrobné info [psychostats, etc?]
a kopec iných. Tieto decká čo si zakladajú komunitné portáli si to predstavujú ako hurvínek válku. Si stiahni niečo existujúce a tam si nahoď svoj design a podľa toho existujúceho prispôsob funkcie portálu.
by som to zrobil aj zdarma (ako referenciu) ale potreboval by som blizsie informacie.
-
uplink
VIP
Ako referenciu, nie recenziu...
Referencie ta maju ale pochvalit 
Podla tvojich prispovekov.. No, nic
)
Podla tvojich prispovekov.. No, nic
Ak ide len o validný design do html/css, poprípade jQuery, tak za primeranú FINANČNÚ odmenu nie je problém. Len kde by 14. ročný na to zobral, že
.
-
uplink
VIP
Lama on chce komplet funkčný portál
php/mysql.
O dynamickej časti predsa napísal jednu krátku vetu na konci príspevku. Názov topicu: Nakodovanie designu. Jeho príspevok znel skôr ako: "Chcem aby mi niekto nakódovať design, ale keď sa nájde niekto kto spraví aj dynamickú časť, dostane tiež odmenu."
ja by som pod 1000€ nesiel
-
audiotrack
VIP
mne sa zadarmo ani nechce čítať túto tému 
Pokiaľ nenapíše sumu, tak nie je o čom diskutovať. Ak chcel ale všetko ako napísal uplink, tak tiež pod 1000€ to nevidím
Pokiaľ nenapíše sumu, tak nie je o čom diskutovať. Ak chcel ale všetko ako napísal uplink, tak tiež pod 1000€ to nevidím
-
DjBass
Darca
Predpokladám, že to nechce na vlastný systém, ale na PHP-Fusion. Tým však nechcem povedať, že to bude zadarmo...
akoze clovek provokater vytiahne 2 mesiace staru temu a vseci sa tu chytia a začnu kecat ako keby to bolo nové
...
k veci aby to nebol len offtopic ... aky zmysel by to malo robit nieco od nuly ked ztoho obrazku co dodal staci spravit tému pre nejaky open source CMS a nemusi to vobec byt PHP fusion ... kludne to moze spravit ako temu pre flos
(ked bude vonku
)
k veci aby to nebol len offtopic ... aky zmysel by to malo robit nieco od nuly ked ztoho obrazku co dodal staci spravit tému pre nejaky open source CMS a nemusi to vobec byt PHP fusion ... kludne to moze spravit ako temu pre flos