Zdravim ludkovia,
budeme tocit kratky film kde budu pouzite zbrne, samozrejme iba airsoftove a chcel by som vediet ako sa vo filmoch vytvaraju tie imitacie po vystrele ked naboj akoze narazi na stenu, drevo alebo od niecoho sa odrazi a nechava diery.
Mam rozvrhnutu verziu s malymi elektrickymi zapalnymi rozbuskami a ciernym prachom, popripade aj plan B s elektrickym oblukovym zapalovanim, ale chcel by som sa spytat aj vas ci nemate nejake ine napady, popripade ako sa to robi vo filmoch.
Samozrejme NEmyslim tymto plamen zo zbrane, ten mame zmaknuty
vdaka
Ako sa robia filmove vystrely
Re: Ako sa robia filmove vystrely
Asi to nie je úplne to čo hľadáš , ale možno tam budú nejaké nové nápady pre teba :
Tu je film o filme , ako to natáčali :
Tu je film o filme , ako to natáčali :
no video bolo zaujimave, urcite z neho nieco pouzijem, ale
mna skor zaujimalo akym systemom robia ked naboj strelia napr do steny, do drev, na zelezo na zem atd. samozrejme asi ostrimi strielat nebudu
chcel som len vediet ako spravia taku malu exploziu ako z pirata len lepsie nacasovanu.
mna skor zaujimalo akym systemom robia ked naboj strelia napr do steny, do drev, na zelezo na zem atd. samozrejme asi ostrimi strielat nebudu
chcel som len vediet ako spravia taku malu exploziu ako z pirata len lepsie nacasovanu.
taketo veci sa pravdepodobne dodatocne dorabaju v roznych movie makroch ako je sony vegas, adobe after effects atd, skus sa pozriet tuto v tutorialoch http://www.videocopilot.net/tutorials/ ,ci tam nie je nieco co by ti mohlo vyhovovat
tu vysvetluju ako robia tie efekty
pani, pani, brzdite, keby ste si precitali cely ten moj prispevok zistite, ze NEMYSLIM na zablesky, pri strielani zo zbrane, ktore akoze slahaju.
moja otazka bola ako vytvorit, fyzicku maly vybuch napr na zemi, ked strelim do zeme tak sa mi zviri prach, alebo ked strelim do stromu odleti mi odtial kus dreva, alebo take veci.
moja otazka bola ako vytvorit, fyzicku maly vybuch napr na zemi, ked strelim do zeme tak sa mi zviri prach, alebo ked strelim do stromu odleti mi odtial kus dreva, alebo take veci.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
elektricka rozbuška?
ja viem co si myslel, a myslim ze aj take sa tam daju spravit, sak sa pozri toto video http://www.videocopilot.net/products/ac ... t_gallery/ cca v polke tam je ako rozstriela okno na aute a ostanu tam diery po gulkach, potom su tam aj rozne vybuchy atd