fiko2323 napísal:a da sa kupit 32 slotovy bag kde mi pojdu vsetky itemy?? ak ano tak kde pls
Sem si nejaký nájdi a potom by si ho mal nájsť v Aukcii.
A hlavne nekupuj také bagle, ktoré majú napísané 36 Slot Engineering Bag / 32 Slot Herb Bag / 14 Slot Bag Classes: Hunter...
Kupuj len také, kde je napísané napr. 20slot bag, medzi tým nemôže byť nič.
A ešte si dávaj pozor na Pouch alebo Quiver.
to ma kazdy...ale su to zbytocne papieriky...pretoze tie kupony nemozes kombinovat...cize na 1 ucet len 10dni...a to ti daju aj na nete automaticky ked si vytvoris ucet a ani nemusis mat kupon...
a tiez ten kupon nemozes pouzit, ked uz ucet mas...
okrem toho vam to aktivuje len zakladne wow...bez datadiskov...
proste je to zbytocne niekomu darovavat tie kupony, ked moze pouzit iba 1... to moze ist rovno na stranku blizardu a vytvorit si ucet, dostane 10dni zadarmo wowka a nemusi mat ziaden kupon... ja som svoje kupony daroval skartovacke...
mam problem. celkom sa na offi nudim nemam co robit profky mam na full jedine co mozem robit je jeden daily Q
ked mam cakat na random BG tak idem zaspat a random HC to je to iste ale + ked ma to zobere nevieme sa dostat ani cez prveho bossa proste sa mi to vobec nepaci je v tej hre este nieco zabavne ?
Tak pokial sa neviete dostat cez prveho bossa nechod HC, lebo na to asi zjavne este nemas (alebo mas, ale proste je to sucks group). Daily Q mas urcite viac, staci hladat a nemusis robit len cataclysm daily. Tiez mozes pracovat na reputaciach ako starych, tak aj novych. Mozes campit rare mountov, kazde 2 hodinky mas tol barad. Mozes chodit starsie dungy na achievementy (z niektorych mas aj rewardy). Mozes si robit sekundarne profesie.
neviete cim to je lebo ked robim repku s ramkahan uz mam revered a za exalted su mounti take tavy ale u vendora ich nevidim a ostatne veci za exalted ano ked budem mat exalted budem si ich moct kupit ?
Je tu niekto kto ma 85-ku paladina a hra PvP? Zatial som Level 80 a rozmyslam ze pojdem prot spec, aj ked sa mi cim dalej tym viac zda byt dost neucinny. Jeho prakticky jedina kontrola nad superom je cez Hammer of Justice, na ktory ma 40 sekund CD a potom este 3 sekundy silence zo Shieldu, ktory ma 15 sekund CD. Nema nic na CC, kedze musim zbierat gear na Retri, tak prakticky ziadne healovanie. Proste je to len postava, ktora sa postavi niekde do stredu bojiska, vydrzi vela ale poriadne nic nespravi.
Retri nechcem hrat, od Cataclysmu je to len hra o stasti, ci mi procne Art of War, aby som burstol damage. Inak shared CD Divine Stormu a Crusader Striku, co obmedzuje cele rotaciu a vela krat sa mi stalo, ked som skusal retri, ze som proste len stal a cakal na CD, pretoze ta rotacia je tak chudobna, ze sa v nej neda moc kombinovat.
Co sa tyka Holy, tak planujem asi najviac to. Ziskal tam par novych abilit, co z neho robi Plate nezabitelnu masinu, ktora vsak nedokaze tolko spravit damagu ako kedysi, ale za to ma o dost vylepseny haste a healy su lepsie prekombinovane.
Chcel by som vsak vediet nazor, ako to je na level 85, co sa najviac oplati ist, aka spec. Viem ze kazdy by mal ist to co ho najviac bavi. Lenze mna by bavilo aj prot, aj holy, lenze ako som povedal, paladin stale (uz dost dlho) caka na obohatenie rotacii a troska CC. Inak je to skor len buffbot, pokial nejde holy.
pala na lvli 85 chod holy..prot je sracka a retri vie dobre hrat len naozaj malo ludi teraz (ma slaby dmg ale je to dobry offhealer)....ale v novom patchi ma dostat retri nejake buffy
Hej hej, cital som 4.0.6 PTR patch notes a je tam dost boostov pre Retri paladina a vseobecne pre paladinov, kedze Rebuke (interrupt na melee range) dali vsetkym paladinom, nie len Retribution. Asi naozaj pojdem ten Holy spec. Tiez by som sa chcel spytat, kedze som na ofi novy, ako je to s Battlegroupami teraz. Ja hravam na Twilight's Hammer hordu. Je to battlegroup Blackout a vidim v BGckach aj ludi z battlegroupy Cyclone alebo Rampage (Stormscale, Defias Brotherhood, Drak'Thul).
Taktiez dalsia otazka smerovana na level 85-ky. Co pocuvam, horda dost prehrava BGcka a aj Tol Barad. Ja som isiel hrat na ofi hlavne PvP a dost ma to teraz mrzi. Vyexpil by som si aj alika, ale teraz pocas skoly by mi to trvalo 3-krat dlhsie ako cez prazdniny (vtedy som bol cca za 2 tyzdne uz na Level 80-ke). Proste nemam naladu to teraz expit, ked mam veci do skoly a transfer k alikom je az za 25€. Je to naozaj take strasne ako pocuvam, ci len prehanaju ludia?
v BGckach su uz vsetky battlegrupy zoskupene do jednej EU anglickej....cize battlegrupy sa stahuju uz len viacmenej na areny......a horda praveze vyhrava viac BG nez ally akurat ze ally necaka skoro vobec na BGcka a horda caka tak 5 - 15 minut obycajne.....s tol baradom na TH neviem jak to je kedze tam uz nehram ale na BB kde hram teraz tak tam sa to strieda, dost vyhravaju obe strany
no 5 10 min si malo povedal inak ten patch notes ma v niektorych veciach zhrozuje v inych zasa upokojuje a myslim ze tiez pojdme migrovat pravdepodobne asi na ravencrest asi vsade lepsie ako na DT
xmatkoo musis trocha popracovat na zmysle pre humor .... a kostak no neviem ja som odisiel z hordy kratko po patchi 4.0 a vtedy to bolo tak, niekedy 5 niekedy 10 niekedy 15 minut...malokedy viac