Plesova sezona a Ples v Opere

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Plesova sezona a Ples v Opere

Príspevok od používateľa test »

Tak ako pred rokom o takomto cas, aj teraz bol cez vikend Ples v Opere. Pred rokom tusim priamy prenos davala Jojka, tento rok to davala Markiza aj Jojka. Dokonca na Markize pred siedmou isiel live prenos s organizatorom, pred osmou podobne. Aky mate nazor na nieco taketo, myslim na prenosy z takychto akcii? Vsak na tomto plese bolo nieco malo cez 300 parov, povacsine uspesna skupinka podnikatelov, hercov a politikov. Z akeho dovodu nieco taketo davaju ako udalost roka, vysielaju to ako hlavnu udalost dna, live vstupy pred zaciatkom aj pocas plesu. Azda sa ludia z toho najedia, zlacnie chleba, znizia sa odvody a pojde dole benzin? Koho zaujima akychsi 300 parov, ktore si napchavaju uz dost tak mastne pupky a vychutnavaju si jedla a napoje tej najlepsej kvality?

Myslite si, ze nieco taketo patri do televizie ako udalost dna na live vysielanie v primetime?

Este k teme plesov, co vy a plesy, chodite na plesy? Ako hodnotite zabavu plesov?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Plesova sezona a Ples v Opere

Príspevok od používateľa Fabo »

test: evidentne to masu zaujima, pozru si to, poohovaraju hosti a tak... ja osobne nemam zaujem, ani to sledovat, ani by som sa nezucastnil.

Co sa tyka inych plesov, no, zalezi. Co to je za ples, aky je program, cena, partia, ci mam s kym... niekde sa da, aj ked nemam partnerku (studentske plesy) ale niekde proste nejdem, lebo sam tam byt mi pride blbe (aj ked v ramci partie)
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

uz tam davali aj vacsie pi*oviny, ktore sa dali podobne, ako v tomto pripade, prepnut
kvoco
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kvoco »

Ked som pocul v radiu uputavku na dake noviny alebo casopis a zacali hovorit o tom plese, ze "zistili sme kto dosiel na limuzine a kto na taxiku", tak sa mi nozik otvaral vo vrecku, ktory nenosim. Koho to zaujima kto na com dosiel a podobne. Sa cudujem ze niekto take noviny kupuje.

Vlani som bol na studenskom plese s priatelkou, a dobre sme sa zabavili, zatancovali, tento rok ak tak jedine s kamoskou, ale skor nie.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Ja tu len strucne zhrniem svoje dojmy: TV a ani slovensky showbiznis nesledujem, ale napriek tomu sa ku mne dostali informacie o tom, ze bude priamy prenos a ze aka to je uzasna akcia. Uz vtedy som tusil, ze to bude zas len hranie sa nejakych pseudoosobnosti na snobov. Prenos som nevidel, len v pondelok som zhodou okolnosti pocuval telerano na nejakej televizii a tam akasi pani z Orangeu (ktory ma cely ples asi ako reklamnu kampan, este dobre, ze som uz v O2 a nemusim na nieco taketo prispievat) velmi zanietene hovorila o tom, ze kazdeho hosta starostlivo vyberali, aby si ples zachoval uroven a preto nedali ani ziadne vstupenky do volneho predaja. Potom jej moderator ci kto povedal, ze ludia hovoria, ze to je akcia iba pre hornych 10 tisic na co sa ona strasne ohradila s tym, ze to vobec nie je pravda. Takze wtf?
A nakoniec to v pondelok poobede dokonale zaklincovalo toto video:
Podla mna dost dobre vystihuje uroven nasich celebrit.
A potom ma este pobavil tento blog: http://lubomirnemes.blog.sme.sk/c/25284 ... opere.html
Aby som to zhrnul: pre mna za mna nech si taketo akcie robia, ale nechapem preco to musia vsade pchat, zvlast vtedy, ked sa listky ani nedaju kupit. Vacsinu ludi to aj tak nezaujima a skor ich to nastve ako potesi, zvlast ked ma niekto pausal v Orange :)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Celý pseudocelebritný ples je jedná veľká nafúknutá bublina, fraška najväčšieho zrna, s úrovňou, ktorá má ešte ďaleko k podobným akciám prebiehajúcim v zahraničí. Už len keď vidím, aké "veľké" hviezdy tam každoročne volajú na otvorenie plesu úderom na gong, tak ma to urvrdzuje v tom, akú úroveň ples asi má. Je to asi jediná akcia, na ktorej sa všetky už spomínané pseudocelebrity môžu navliecť do rób, vystrúhať pár úsmevov č. 5 a potom z toho ťažia všetky bulvárne plátky ešte niekoľko dní či týždňov po plese. Nepáči sa mi to a ples má umelo vytvorenú prestíž.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nech sa aj popléskajú po ritiach...nemá cenu písať už raz napísané, myslím, že autor témy to vystihol celkom dobre...
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Dnes som v práci čítala noviny, ak tento denník môžem tak vlastne nazvať (Plus 1 deň), ktorý sa venoval plesu a ľudom, ktorých organizátor nepozval. Bolo tam aj malé okienko s reakciou organizátora, na základe čoho vyberá hostí. Ako inak, veľmi diplamatická odpoveď v zmysle, že miest je máľo, ľudí je veľa, takže treba zodpovedne vyberať, koho tam pozvať a koho nie.

Padli aj aj osoby, ktoré sa na ples nedostali alebo neboli pozvané. Medzi nimi bol napríklad exminister Počiatek, ktorý je údajne na dovolenke v Thajsku, exminister Malchárek, ktorý ma od akejsi celebrity ďaleko, ďalšie meno bol pár Flašík a Flašíková-Beňová - títo to zhrnuli najlepšie, pričom otvorene povedali niečo v štýle, že ich nepozvali ani pred rokom, ani pred dvomi, ani pred tromi, možno preto, že poznajú jeho (Flašíkov) vyberavý štýl a že keby ich pozvali, tak by aj tak medzi tieto celebrity nešli. Ďalšou nepozvanou bola aj organizátorka alebo riaditeľka miss - Hablovičová a ešte pár mien.

Súhlasím s vyššie napísaným o týchto celebritách na úrovni Ďurianovej a pod., ktoré sú tlačené pravdepodobne na každú akciu podobného charakteru. Čo taký Dangl, ktorého väčšina ľudí pozná možno dva roky z obrazovky, najmä relácia na STV (názov si nespomeniem) a neskôr Partička na Markíze? To je už celebrita najvačšieho zrna! Absurdné správanie podnikateľa so zuvačkou už netreba ani komentovať, veď deti sa na základnej škole učia, že žuvačka napatrí na vyučovacie hodiny, stretnutia, k lekárovi a pod., nie to ešte prísť na ples, prežúvať žuvačku ako krava seno a potom ju bez hanby pred kamerami a fotoaparátmi zahodiť niekde bokom. Kde je bontón a slušnosť vyvolených, v tomto prípade ten vyvolenej smotánky celebrít, ktoré sa každoročne na tomto plese schádzajú? Chcela by som vidieť tie živé vstupy o tretej ráno, keď sa podnapité celebrity zabávajú, to by bola zábava pre bežných ľudí!
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Ja sa len každý rok pousmejem nad slovíčkom bontón... Hrajú sa tam na neviem aké hviezdy a pritom im trčí pomaly slama z topánok... Panstvo ide bedači ukazovať, ako sa majú v spoločnosti chovať... V živote sa bežný človek na podobnú akciu nedostane a iba mu to snobstvo a rozhadzovanie € dvíha žlč...
Raz som mal tú možnosť pracovne sa zúčastniť veľkého každoročného plesu jednej nemenovanej spoločnosti a na rovinu Vám poviem, že z tej pretvárky a arogancie mi bolo na grc :nono: Raz mi stačilo. Ples som vždy považoval za príjemnú spoločenskú udalosť, kde sa človek zabaví a trošku sa kultúrne vyžije, ale tieto novodobé plesy pre "smotánku" mi prídu ako módna prehliadka domácich zvieratiek trénovaných v škrobitosti... To radšej pôjdem na Moravu na ples motorkárov a budem mať zaručené, že na to do smrti nezabudnem :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Suhlasim s tym, co bolo vyssie napisane. Je to akcia pre snobov a som rad, ze som s Pomarancom nemal nikdy nic spolocne, lebo na toto by som prispievat veru nechcel.
Zial, su ludia, ktorych taketo "akcie" zaujimaju a preto z toho tazia vsetky media. Ako vzdy, kde je dopyt, je i ponuka a nam ostatnym neostava nic ine, len to ignorovat. Snazim sa, co to da, a aj napriek tomu som sa dozvedel, ze nieco take sa konalo, a to nielen z tejto temy :o
Co sa tyka druhej otazky, na plesy nechodim; pre mna to nie je zabavne.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

reakcia na tu zuvacku
http://www.topky.sk/cl/15/870154/VIDEO- ... o-zuvacke-

mojsejka to vystihla :smt059
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Pekne rozpravala, az mi je to divne... ale ten potlesk na konci... tak tym to posrali :D
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...ten potlesk je fakt gýčový...tak ako aj ten gauč na ktorom sedí...ale Trussardi, ten link, čo si sem dal ti nefunguje...
Gothar
Moderátor
Moderátor

Prekvapuje ma to, ale Mojsejovej musim dat za pravdu, dobre to povedala :)
Trussardi
Darca
Darca

zuzkazuzka napísal:Celý pseudocelebritný ples je jedná veľká nafúknutá bublina, fraška najväčšieho zrna, s úrovňou, ktorá má ešte ďaleko k podobným akciám prebiehajúcim v zahraničí.
to sa ani neda porovnavat so zahranicim.. napr. taky opernball vo viedni je na "trosku" inej urovni
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

tiez viac-menej s nou suhlasim, aj ked mam svoj nazor na nu.

s tym potleskom sa asi hral Chruno v Movie Make-rovi :D
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Trussardi - Tak nam to porovnaj s Opernballom, ktory ma viac ako storocnu tradiciu. Skus napisat par rozdielov medzi Plesom v Opere a Opernballom, aby sme aj my vedeli v com je to ine.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Mojsejová sa nezdá. Považujem ju síce za hlúpu, arogantnú a neslušnú ženu, ktorá nemá moc vkusu, ale tentokrát to vystihla dokonale.

Tiež by ma zaujímalo porovnanie s Wiener Opernball.

//autoeditácia príspevku (17 Jan 2011, 21:34)
Haló, bude niečo s tým porovnaním s Viedňou?
Gothar
Moderátor
Moderátor

A nebolo to myslene skor vseobecne? Teda ze ked tam pozvu nejaku osobnost zo zahranicia, tak ju aj niekto pozna a nie je to ktosi kto bol slavny v 80tych rokoch alebo ze na samotnom plese su ludia, ktorych si rakusania vazia a nerobia si z nich srandu? :)
Trussardi
Darca
Darca

myslel som to vseobecne.. je to moj nazor :) porovnanie nech uz si kazdy spravi sam svoje
Napísať odpoveď