Zdravim,
asi pred tyzdnom som sa rozhodol trochu vycistit pc, poodinstaloval som hry, blbosti, povypinal sucasti windowsu ako miniaplikacie atd., ale po restartovani Windowsu sa uz nenacita. Vsetko ide v pohode az po stare zname Starting Windows a to logo.. To sa zobrazuje donekonecna a nic sa nestane. Po tvrdom restarte mam volbu Startup repair, ktory mi ponukne restore. Ked sa dokonci, vsetko ide ako ma. Myslel som, ze to je uz vsetko v poriadku, ale stalo sa to hned na druhy den znova (opat Startup repair, ktory problem vyriesil.)
Da sa to nejako jednoducho opravit, alebo ho zanesiem do obchodu, kde som ho kupoval, nech sa mi na to pozru?
Dik za rady.
Dodam, ze ide o HP G62-b21ec, Windows Home Premium 64-bit
Unable to start..
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
kakashi121
Zablokovaný
Re: Unable to start..
hmm myslim ze vsetky operacne systemy od Microsoftu podporuju bod obnovenia a vista 64bit urcite
takze Štart/Všetky programy/Príslušenstvo/Systémové nástroje/Obnovovanie systému jednoducho vyberes Bod ktory ti vyhovuje a mas to
Created by Kakashi121 ↑
takze Štart/Všetky programy/Príslušenstvo/Systémové nástroje/Obnovovanie systému jednoducho vyberes Bod ktory ti vyhovuje a mas to
Created by Kakashi121 ↑
-
krankenwagen
Professional
Obnovovanie sa ani nechcelo dokoncit, cakal som doteraz, no neskoncilo sa. Nic sa nedialo. Skusim obnovit PC cez zalozne dvd co som urobil.
-
kakashi121
Zablokovaný
hmm.. skús to a uvidíme ale to bude Win na chybe az ti nepomoze ani toto ja by som reinštaloval Win mal som takyto isty problem nakoniec som ho reinštaloval