Programátorský kútik: prejavte sa!
Re: Programátorský kútik: prejavte sa!
hlavne spoteny ..
hod to niekam inam nemusi byt v logu PTR shepdog.sk .....
Vsak to sme sa uz dnes dohodli 
Kym je to u teba na hostingu, obmedzim v phpcku posielanie emailov na 5x/1 den... Neboj, kvoli mne problemy mat nebudes
//autoeditácia príspevku (11.01.11, 21:18)
Fake Mailer
Taaaak, a je tu dalsia verzia - 2.1!
Pridal som moznost pridat viacero prijemcov (maximalne 5, to zabrani hromadnemu spamu..) a ubral som z nastaveni prijemcu, bude sa musiet pridat vzdy po spusteni, kedze som v podstate prerobil celu strukturu co sa tyka odosielania emailov
Nazory? Chyby? Komentare?
Kym je to u teba na hostingu, obmedzim v phpcku posielanie emailov na 5x/1 den... Neboj, kvoli mne problemy mat nebudes
//autoeditácia príspevku (11.01.11, 21:18)
Fake Mailer
Taaaak, a je tu dalsia verzia - 2.1!
Pridal som moznost pridat viacero prijemcov (maximalne 5, to zabrani hromadnemu spamu..) a ubral som z nastaveni prijemcu, bude sa musiet pridat vzdy po spusteni, kedze som v podstate prerobil celu strukturu co sa tyka odosielania emailov
Nazory? Chyby? Komentare?
- Prílohy
-
- FakEmailer 2.1.zip
- (269.92 KiB) 103 stiahnutí
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Norton mi ho zablokoval a zmazal 
Norton.. zahod to...
Daj tomu vynimku, nic v tom neni
Daj tomu vynimku, nic v tom neni
-
krankenwagen
Professional
Norton tu bol od kupy pc, zahodim 
-
harrison314
Hardcore addict
Derivative Calculator
Chcel som si vyskúšať ako sa robí syntaktický analyzátor a nakoniec z toho vypadlo niečo oveľa zaujímavejšie analytický derivátor funkcii. Je sice v PHP, pretože som ho robil z nudy.
Zverejňujem ho v nádeji, že niekomu pomôže alebo sa naň niekto pozrie a vylepší optimalizáciu výrazov.
Dá sa použiť aj ako kalkulačka, prevádza algebraický výraz do reverznej poľskej notácie a zobrazuje syntaktickú analýzu.
Tu je demo: http://mytools.hustej.net/ukazka/index. ... &Itemid=16
Tu sa da stiahnut : http://mytools.hustej.net/ukazka/index. ... &Itemid=12
Je tam aj veľa ďalších mojich programou.
Zverejňujem ho v nádeji, že niekomu pomôže alebo sa naň niekto pozrie a vylepší optimalizáciu výrazov.
Dá sa použiť aj ako kalkulačka, prevádza algebraický výraz do reverznej poľskej notácie a zobrazuje syntaktickú analýzu.
Tu je demo: http://mytools.hustej.net/ukazka/index. ... &Itemid=16
Tu sa da stiahnut : http://mytools.hustej.net/ukazka/index. ... &Itemid=12
Je tam aj veľa ďalších mojich programou.
- Prílohy
-
- derivacia.zip
- (7.28 KiB) 69 stiahnutí
Rezistor
Kedže som v elektrotechnicej škole tak sme potrebovali program na výpočet odporu rezistora. Tak ho dam aj sem
Kedže som v elektrotechnicej škole tak sme potrebovali program na výpočet odporu rezistora. Tak ho dam aj sem
- Prílohy
-
- Rezistor 1.0.rar
- (173.87 KiB) 107 stiahnutí
-
johny3212
Star
harrison314, velmi pekna vec. Ked sa tomuto venujes, budem zhanat v blizkej buducnosti algoritmus pre vypocet linearnej regresnej priamky z bodov v 2D sustave a pocitat tak segmenty v obraze. Ak poznas neaky uz vytvoreny a opitmalizovany kod, ktory robi nieco podobne, hod tu link, pomohlo by mi to
. Dik. C/C++ by bolo naj .
Môj prvý program v C# a vlastne s IDE vôbec... 
Hra piškvorky.. na výber sú 2 obtiažnosti protihráča a pvp
- Prílohy
-
- game.rar
- (22.47 KiB) 105 stiahnutí
-
Ing. Gandalf
Expert
Mensia kniznica v Pascale, ktora poskytuje typy a funkcie na pracu so spojenymi zoznamami. Nazval som ju ArrayList. Archiv obsahuje zdrojove subory kniznice a programu arrtest, ktory predvadza moznosti kniznice. Taktiez obsahuje binarne subory, ktore som skompiloval s 64 bitovym FreePascalom.
Budem velmi vdacny, ak ju vyskusate, otestujete, zhodnotite a nahlasite akekolvek chyby. Tiez privitam napady na jej zlepsenie.
Budem velmi vdacny, ak ju vyskusate, otestujete, zhodnotite a nahlasite akekolvek chyby. Tiez privitam napady na jej zlepsenie.
- Prílohy
-
- ArrayList.zip
- [Pascal] ArrayList; GNU LGPL v. 3
- (30.84 KiB) 73 stiahnutí
Moja prva hra vo flash, trapotina ale budem rad ked mi pomozete s ozivovanim mrtvol po kliknuti
-
audiotrack
VIP
oživť mrtvolu je jednoduché, stačí na mrtvolu kliknúť a ožije 
a to je moj problé. nechcem aby tomu tak bolo.
Muzes na ukazku zdrojaky?tomi_g7 napísal:Môj prvý program v C# a vlastne s IDE vôbec...
-
weroro
Flash coder
Sowea: Presuň si prosím v tej tvojej hre, ten Mouse.hide() z toho enterframe pred neho, lebo mi tu buguje celé fórum (nevidím si kurzor). Keď to budeš mať, tak to vymeň aj v prílohe, prosííííím.
Trochu som ti to upravil a prikladám aj zdrojové súbory na ukážku.
Trochu som ti to upravil a prikladám aj zdrojové súbory na ukážku.
-
weroro
Flash coder
©_ME: na čo?
np už som si zvykol.
-
johny3212
Star
Pridavam tu aplikaciu pre testovanie digitalneho podpisu spravy. Je to nekodene v MFC, takze ma to graficke rozhranie. Pre digitalny podpis je pouzita Kryptografia Eliptickych Kriviek ECDSA, co je system asymetrickej kryptografie. Bola pouzita kniznica OpenSSL. Tester zada do textoveho pola spravu, vygeneruje kluce a danu spravu podpise. Aplikacia pracuje v dvoch modoch "Sign" a "Verify", kde si tester vyberie, ci chce overit existujuci podpis alebo vygenerovat novy. Projekt je mozne serializovat pomocou tlacidiel "Load" a "Save". Do textoveho pola sa zadava iba nazov projektu bez cesty a pripony, zadajte "TestProject" a stlacte "Load", nahra sa vam zakladny testovaci projekt. Tester si moze volit uroven zabespecenia pomocou parametra NID.
Je to moja prva aplikcia v MFC, ktoru som programoval cca 3 tyzdne po veceroch aj s ucenim sa MFC, takze moze obsahovat vela chyb a nedostatkov. Budem rad, ak to niekto vyskusa
, kym to odovzdam ako semestralku
.
Aplikacia je vhodna pre testovanie digitalneho podpisu pri dalsom vyvoji nejakeho systemu zalozenom na ECDSA.
V prilohe spustitelna aplikacia.
Dalej pridavam support, kde si mozete nainstalovat OpenSSL kniznice, ale pre spustenie aplikacie nie je nutne instalovat, lebo obsahuje kniznice v sebe, dufam, netestoval som to na inom PC
.
http://www.openssl.org/related/binaries.html
Nova verzia. Opravena chyba, zly podpis po serializacii.
Je to moja prva aplikcia v MFC, ktoru som programoval cca 3 tyzdne po veceroch aj s ucenim sa MFC, takze moze obsahovat vela chyb a nedostatkov. Budem rad, ak to niekto vyskusa
Aplikacia je vhodna pre testovanie digitalneho podpisu pri dalsom vyvoji nejakeho systemu zalozenom na ECDSA.
V prilohe spustitelna aplikacia.
Dalej pridavam support, kde si mozete nainstalovat OpenSSL kniznice, ale pre spustenie aplikacie nie je nutne instalovat, lebo obsahuje kniznice v sebe, dufam, netestoval som to na inom PC
http://www.openssl.org/related/binaries.html
Nova verzia. Opravena chyba, zly podpis po serializacii.
- Prílohy
-
- ElipticCrypto_2.1.zip
- ELiptic Crypto 2.1, Debug.
- (2.17 MiB) 68 stiahnutí