TRON Legacy

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: TRON Legacy

Príspevok od používateľa RomanB »

Tak prve dojmy :
Vizual je perfektny , cele to svitilo , pekne sa to hybalo atd ... 3D nebolo nutne , no dotvaralo atmosku
Hudba bola super , akurat idem pohladat niekde soundtrack :)
Ja som od toho vela neocakaval , takze som bol spokojny...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Ja som bol vcera na 3D, pribeh nic moc, ale dostal som presne to co som cakal a chcel, paradny audiovizualny zazitok :) Rozhodne ta hudba, tie svetla stoja za to.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Maki napísal:nie, bolo to na slusnej urovni podla mna... ako vravi gothar... nebolo to az tak dobre ako avatar, ale tak, avatar bol film ktory tym 3D zil dychal.... tron bol myslim iba konvertovany aj tak, ci nie? kazdopadne ked ti disk preleti cez hlavu, tak bude sranda ;)
Nebol konvertovaný, 3D scény boli natáčané natívne v systéme Cameron Pace (skupina kamier s dvomi optikami), ktorým bol natočený celý Avatar...
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Včera som to videl v 2D a teraz skutočne trocha ľutujem, že to nebolo 3D, lebo film bol spracovaný spôsobom, že pri správnej konštalácii by skutočne nabral na vizuálnej kvalite aj o tretinu, čo by asi zdvihlo môj pocit z tohto filmu.

Takto som bol viac nútený občasne vnímať, čo je asi aj na škodu. :lol: Po audiovizuálne stránke aj v 2D 10/10, príbehovo 4/10, na mňa veľa naivity a miernej nudy. Keby bol o 20 minút kratší, nič by sa nestalo. Pokiaľ Tron neprepadne v tržbách, teším sa na ďalšiu časť. :)
Peto91
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Peto91 »

Chystám sa do kina na 3D projekciu. No premietajú v originálnom znení s titulkami. Ja som síce zástanca pôvodného znenia a väčšinou odporca dabingu, ale na 3D filmoch som bol vždy s dabingom, a akonáhle vybehli aj kratučké titulky, tak som mal nervy že som ich musel čítať a nemohol si užívať vizuálno filmu... Angličtine rozumiem, ale viac ako 40% budem musieť určite dočítavať. Nebudú tie titulky pre mňa velké mínus / oplatí sa mi ísť? :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No podla mna to minus nebude, vacsinou sa tam keca mimo akcie, takze o vela neprides :) A ked sa keca pocas akcie, tak to nie je nic podstatne.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Vsak anglictina tam nebola zlozita..pozeram poslednu dobu len filmy s english titulkami a na TRONe boli titulky sice spravene kvalitne, ale ak vies anglicky, tak v pohode rozumies, kedze vyslovnost mali zrozumitelnu..Ale veru mimo akcie sa tam vacsinou vyprava, takze pohoda..
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Film ako aj efekty a hudba boli výborne len ma mrzelo, že tam nebolo viac 3-D efektov.
Popravde som už asi starý ale veľa som ich tam nevidel.
Napísať odpoveď