Orange Boston dotyková plocha
Orange Boston dotyková plocha
Dá sa niekde objednať dotyková plocha ako náhradný diel pre tento telefón? prešiel som už plno webov ale nikde som to nenašiel, viem že to vyrába GIGABYTE a volá sa to GSmart G1305 ale ani pod týmto názvom som nič nenašiel žiadne náhradné diely a v Orange mi povedali že celá oprava by stála 70 EURO čo je dosť veľa to je skoro polovica nového telefónu a myslím si že sa dá lacnejšie zohnať dotyková plocha a displej je v poriadku, ten nie je poškodený, za odpoveď vopred ďakujem
Re: Orange Boston dotyková plocha
skusil by som ebay,dealextreme a podobne stranky.....tam najdes fakt vsetko 
ani na jednom s tých e-shopov som to nenašiel
a ani to pravdepodobne nenájdem pretože je to novinka to si dal orange vyrobiť pre seba a nenašiel som žiadne servisné strediská alebo predajcov náhradných dielov, dá sa to opraviť jedine v Orange za 70 ečok, takže budem musieť len čakať kým niekto nezačne objednávať náhradné diely na tento mobil.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no tak s tym budes mat problem..mozes len dufat, ze najdes casom nejaky inzerat na pokazeny stroj s dobrou dotykovou plochou..alebo ho skus predat ty
-
Kvako
Medium Star
Ja mám rovnaký problém. Teda tatko. Padol mu a dotyková plocha síce je funkčná ale je nanej dosť veľká pavučina

-
Lord PROXI
King
zatial servisne strediska to nemaju ... aspon z velkoobchodu skade objednavame my, tak nehrozy to zohnat ... ono to je brandovy fon orangu, takze ci najdes novu pochybujem, alebo ako pisal "guess.whoo" kup pokazeny boston z dobrym dotykom, inak sa zatial ku nemu nedostanes ... a 70€ za plochu je vela, tolko nestoji ani na iphone4, a to je pekna palka 
-
luto
Darca
Zatial stale nikto nema v ponuke nahradne diely, nakolko je to brandovany telefon pre orange a bezne sa nepredava. Zatial si strazia dostupnost nahradnych dielov. Ja si tiez na moj davam bacha, aby mi nespadol 
-
MarkAurel
Medium Star
tiez zhanam digitizer a nikde nic akurat som nasiel display, pisal som do gigabyte a oni odpisali toto:
ale v nasom mobil shope povedali ze maju objednane ze zatial nedosli mam skusit v piatok a ze cena okolo 15-20eur, no beriem to vsetko z rezervou a zhanam dalej. Nakupujem z ebay aj dealextreme ci inych stranok ale nenasiel som to nikde.
//autoeditácia príspevku (05 Mar 2011, 18:24)
a na moju otazku ze kde to dat opravit alebo kde zohnat digitizer alebo si ho mam polozit na okrasu do pilicky odpovedali:
//autoeditácia príspevku (21 Dec 2012, 8:27)
vhodny digitizer pre Boston je z Motoroli XT502 no je potrebne zbrusit spodnu cast az po rozmer Bostonackeho digitizeru.
https://www.gounlock.com/productImg/tou ... _xt502.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-GBczotHinMc/T ... s320/2.jpg
Kód: Vybrať všetko
Thanks for your mail.
However, Boston from Orange or Optimus is not equal to GSmart G1305. We, and also G-Club, can hardly provide you appropiate service or compitable hardware of Boston for the consequence. Please kindly contact your supplier (dealer) for all the details (including the upgrade softwares) of your Boston.
Sorry for not being help. Should you still have any other questions, please feel free to let us know. It's our pleasure to be of your service.
Best Regard,
GSmart//autoeditácia príspevku (05 Mar 2011, 18:24)
a na moju otazku ze kde to dat opravit alebo kde zohnat digitizer alebo si ho mam polozit na okrasu do pilicky odpovedali:
Kód: Vybrať všetko
Thanks again for your mail.
Though Gigabyte is the producer of the Boston, all related selling plans, as long as the repairation service, of the device are handled by Optimus that we are unauthorized party to provide you further assistant. Please kindly understand.
Please kindly contact your supplier (dealer) for all the details (including the upgrade softwares) of your Boston.
Should you still have any questions, please do not hesitate to contact us again.
We look forward to be of your service.
Best Regard,
GSmartvhodny digitizer pre Boston je z Motoroli XT502 no je potrebne zbrusit spodnu cast az po rozmer Bostonackeho digitizeru.
https://www.gounlock.com/productImg/tou ... _xt502.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-GBczotHinMc/T ... s320/2.jpg