môže ale nikomu to neodporúčam, takisto ak poznáš neakého zverolekára tak ti to len vyhovoríZappBrannigan napísal:Prosim vas, a macky mozu len tak ostat same doma zatvorene v izbe, kym som v skole, ? ci?
Mačka
Re: Mačka
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ked dve hodky tak myslim, že by to mala vydržat... zalahne a bude spat... ale bude za potrebu pre istotu nehat v izbe krabicu, alebo niečo podobne s pieskom aby sa mohla v pripade potreby vy-oné... lebo naša mačka to raz spravila do kvetinača...
-
p4ra
Redeemer
Moj kocur je cez pracovny tyzden denne sam priblizne od 06:50 do 18:50. Cize celych 12 hodin. Zatial mi nic neposkodil, nepopisal, pokakal alebo urobil cokolvek. A je to dokonca este stale 4-mesacny zasran. Vie, kde ma zachod, kde ma jedlo, kde ma hracky. Vzdy, ked pridem z prace, tak sa akurat prebudi, potom sa chce hrat. Tak sa mu venujem hodinku, potom si lahnem pri PS3, on vedla mna a pozera sa. Prave preto som si zaobstaral macku, lebo viem, ze psa by som kvoli velkemu pracovnemu vytazeniu mat nemohol.ZappBrannigan napísal:Prosim vas, a macky mozu len tak ostat same doma zatvorene v izbe, kym som v skole, ? ci?
-
spojka13
Darca
zverinec...naša mačka ked je vonku, hlvane cez leto, na verande, ta vžydcky k nej pribehne pes, a začne ju onuchavat, a už len mačka vyceri pazury a pod ho po nose... chudak pes vždy ma cele leto doškriabany nos...
-
KaptMichal
King
My máme jedného kocúra - obyčajného ale chcel by som mať na doma nejakú "kvalitku"
. Čo by ste mi odporučili? Nejaké lenivé plemeno ale nie dlhosrsté, lebo tie veľmi nemusím. A ešte ma zaujíma ako veľký je rozdiel v starostlivosti o mačku, ktorá žije vnútri a ktorá vonku? Okrem WCka.
Dobre robiš že nechceš dlhosrstu, taktiež by som už nechcelKaptMichal napísal:My máme jedného kocúra - obyčajného ale chcel by som mať na doma nejakú "kvalitku". Čo by ste mi odporučili? Nejaké lenivé plemeno ale nie dlhosrsté, lebo tie veľmi nemusím. A ešte ma zaujíma ako veľký je rozdiel v starostlivosti o mačku, ktorá žije vnútri a ktorá vonku? Okrem WCka.
Lenivé sú snáď všetky, keď dospejú. Pekné krátkosrsté sú napr britské mačky