Ja mám skoro dvojročný vzťah a nemám pocit že by som si mladosť neužíval... Takže toto je riadna blbosť.Ak ti môžem poradiť tak si užívaj mladosť... Prečo by nie ? Si mladá, pekná teraz, tak nie aby si to raz oľutovala...
Túžim konečne poznať čo je láska ...
-
KaptMichal
King
Re: Túžim konečne poznať čo je láska ...
Tu lásku nenájdeš... Niekto ju hľadá celý život, niekto rok, niekto ju nehľadá, niekoho si nájde sama. Tu ti nijaká rada nepomôže lebo nevieš kedy stretneš "toho pravého".
-
Janio
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Blbosť ? Prečo ? Neviem, či som to ja zlé napísal, alebo ty zlé pochopil...
Myslel som to tak, že nemá čakať kedy príde ten pravý a odbý/íjať možnosti, samozrejme pokiaľ je single... ak už niekoho má tak jasné, že sa tak nebude správať a taktiež ak má niekoho kto ju ľúbi tak si mladosť užíva, ale ak je sama a len čaká tak užíva si mladosť ? Povedal by som, že nie...
Myslel som to tak, že nemá čakať kedy príde ten pravý a odbý/íjať možnosti, samozrejme pokiaľ je single... ak už niekoho má tak jasné, že sa tak nebude správať a taktiež ak má niekoho kto ju ľúbi tak si mladosť užíva, ale ak je sama a len čaká tak užíva si mladosť ? Povedal by som, že nie...
-
KaptMichal
King
Ok Janio som ticho ako muška, zle som pochopil.
-
Grim
Darca
...toto som si akurát prečítal kdesi na FB...a myslím, že do tejto témy to bude celkom sedieť...
"Žena si často nemôže nájsť priateľa iba preto, že opití sa jej nepáčia a triezvym sa zase nepáči ona."
-
jin
VIP
sandy20: Celú tému som si síce nečítal, no už z prvých príspevkov mi bolo jasné jedno. Lovíš v zlých vodách. Skús iný typ podnikov, alebo miest kde sa stretávaš s ľuďmi. Vhodné sú čajovne, jazzové bary, hudobné bary a hoc aj divadlo. Tu sa koncentrácia podnapitých ľudí v možnej miere dostatočne znižuje a vytvára pre Teba vhodnú príležitosť spoznať nových a pre Teba zaujímavých ľudí.
Naviac, písala si, že Ti vzťah začal chýbať až v posledných mesiacoch. Nemôžeš sa ku tomu stavať spôsobom: "Panebože daj, ale hneď!!".
A ako píšeš, že si rozumieš so staršími. Ok, to je síce pekné, no možno príde niekto v Tvojom veku (možno dokonca mladší) s ktorým si budeš rozumieť ešte lepšie. A vtedy to bude ono a vtedy to začne iskriť.
A hlavne preboha (písala si o tom totiž ako o probléme, preto mi to napadlo) kategoricky neodmietaj vyššie ročníky, ako 1981-1986. To by bola od Teba kravina jak traky!
Naviac, písala si, že Ti vzťah začal chýbať až v posledných mesiacoch. Nemôžeš sa ku tomu stavať spôsobom: "Panebože daj, ale hneď!!".
A ako píšeš, že si rozumieš so staršími. Ok, to je síce pekné, no možno príde niekto v Tvojom veku (možno dokonca mladší) s ktorým si budeš rozumieť ešte lepšie. A vtedy to bude ono a vtedy to začne iskriť.
A hlavne preboha (písala si o tom totiž ako o probléme, preto mi to napadlo) kategoricky neodmietaj vyššie ročníky, ako 1981-1986. To by bola od Teba kravina jak traky!
Po siedmich rokoch keď počujem túto vetu, tak mi krvný tlak stúpa na 150...kafiatko napísal:beznádejný prípad určite nie ... je veľa mladých čo len nenašli toho správneho.. určite sú tvoje šance veľké, len tomu treba trošku pomôcť... pozri sa, nemáš deti, ani niesi stará, všetko chce len časa to že sa ťažko zamilovávaš, tak to nevidím ako nejaký problém - to je len opatrnosť
Sandy, tak sa ťa opýtam: Máš problém komunikovať so svojím rovesníkmi? Neber to ako sarkazmus, len ako obyčajnú zvedavosť.
-
twardykamen
Medium Professional
ja som do cca 21tky bol na tom podobne..potom mi napisalo jedno dievca na nete a sme spolu uz 4,5 roka. ake jednoduche:)
btw to dievca stretlo z netu cca 100 ludi nez nasla spravneho:)
btw to dievca stretlo z netu cca 100 ludi nez nasla spravneho:)