Tip na dobrú strednú školu/gymnázium (Bratislava)
Tip na dobrú strednú školu/gymnázium (Bratislava)
Ahojte,
mám pomerne atypickú otázku, no rád by som vedel odpoveď. Nemá niekto typ nenajú dobrú školu alebo (asi radšej) gymnázium v Bratislave? Myslím takú, kde by bola matematika/informatika riešená aspoň na akej-takej úrovni? Ďakujem.
mám pomerne atypickú otázku, no rád by som vedel odpoveď. Nemá niekto typ nenajú dobrú školu alebo (asi radšej) gymnázium v Bratislave? Myslím takú, kde by bola matematika/informatika riešená aspoň na akej-takej úrovni? Ďakujem.
Re: Tip na dobrú strednú školu/gymnázium (Bratislava)
Matematika bude najlepšia asi na Novohradskej..
No hej.. tam som sa hlásil (ako prestup), a že sa nedá, plné... nejaké iné by neboli? (ale aj tak, dik za odpoveď)
-
anyway
Light Star
A čo tak Gymnázium Grosslingová? Kamarát tam chodí a pochvaľuje si.
http://www.gamca.sk/?&a=/informacie/prijimacky
Vidíš tá ma nenapadla a Grosslingová je jedna z najlepších matematických škôl nie len na Slovensku..anyway napísal:A čo tak Gymnázium Grosslingová? Kamarát tam chodí a pochvaľuje si.
anyway: Do ktorého ročníka?
-
anyway
Light Star
Myslím, že do tretieho(alebo už do štvrtého
).
Hmm pekne. No ja som hladal niečo aj na informatiku, a podľa toho čo som počul od ľudí odtiaľ, nie je tam všetko také dokonalé ako sa hovorí
(so silným nádychom subjektivity od danej osoby). Každopádne, nepoznáte ešte nejaké ďalšie školy?
Myslím, že okrem GJH a Gamče v Bratislave už nie sú takéto školy so zameraním na inf a mat.. Možno už len súkromné školy. No, škoda že na GJH je plno, lebo je to skvelá škola 
to hej, poznám tam viecero ľudí, a sú nadmerne spokojný, Btw, pocul som ze este predsalen nejaka v Bratislave je, ze bola povodne zamerana na pracu s knihami (alebo nieco podobne), ale ze sa preorinteovala na informatiku. (Idem sa na to ešte raz pozrieť).
Salamka: "Možno už len súkromné školy" - mne by nevadila ani súkromná, ak by niekto vedel..
Salamka: "Možno už len súkromné školy" - mne by nevadila ani súkromná, ak by niekto vedel..
polygrafická v Rači?
ŠKIŠ v Rači - knihovnicko informačne štúdia. Sestra tam chodila a čo sa týka matiky tak 0%, tuším ju mali len jeden alebo 2 roky a na úrovni predavačky kapusty na trhu. Čo sa týka informatiky, tak neočakávaj nič odborné, ani programovanie či prácu s profi softvérom. Čo si spomínam, tak tam robili webstránky vo frontpage
a nejake tabulky v exceli /farebne grafy a pod/.
A samozrejme strojopis, ten tam ovláda každý na 100%
A samozrejme strojopis, ten tam ovláda každý na 100%
DiX, Frikso: Dik za odpovede, hej je to polygraficka, a tymto odpada. Ja sa este pokukam po inych skolach, alebo skusim "ponahanat" konkretne osoby, ci by sa nieco robit nedalo...