Never say Never!
Never say Never!
Neviete kedy ma tento film prísť do Slovenských kín ?
http://www.csfd.cz/film/287226-justin-b ... ver/videa/
Re: Never say Never!
Snáď nikdy! a dúfam, že to je len vtip, že sa niečo také točí.
S tým súhlasím! trápny Justin Bieber No a keď sa už pýtaš tak v slovenských kinách to určite do júna nepôjde.
preco by to mal byt vtip ?
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...neboj, dozvieš sa to včas, ešte len vo Februári to bude vydané...inak súhlasím s tým, že je to totálna trollovina...
Nie nie je.
Každý má rád iného umelca, iný druh hudby a podobne. Zato že mne sa páči práve toto je na tom niečo zlé? Kopec ľudí počúva práve pesničky s nacistickým podtónom a Vy si práve berete na posmech, výsmech a kritiku práve jeho. Myslel som že človek by mal byť schopný tolerovať (kto nevie čo to znamená pohľadajte na googli). A práve tento film by som si kukol rád je o jeho živote. Schválne koľko z Vás vedelo že jeho matka bola alkoholička ale keď malý Justin hral na piane alebo spieval tak sa dokázala povzniesť nad starosti a nepiť.
Toď vše ...
Každý má rád iného umelca, iný druh hudby a podobne. Zato že mne sa páči práve toto je na tom niečo zlé? Kopec ľudí počúva práve pesničky s nacistickým podtónom a Vy si práve berete na posmech, výsmech a kritiku práve jeho. Myslel som že človek by mal byť schopný tolerovať (kto nevie čo to znamená pohľadajte na googli). A práve tento film by som si kukol rád je o jeho živote. Schválne koľko z Vás vedelo že jeho matka bola alkoholička ale keď malý Justin hral na piane alebo spieval tak sa dokázala povzniesť nad starosti a nepiť.
Toď vše ...
ty píčo uvidíme jeho mamu jak chlastala v 3D.
Grim zisti si co znamena slovo troll/trolling 
-
Grim
Darca
...obrazne povedané...keď vieš hovno tak to tiež nieje myslené doslovne, ale obrazne...
-
qwerty-xyz
daj boze aby sa tento film viezol spolu s termitovymi granatmi a zhodou okolnosti niekde odstavene na odlahlom mieste kde nikto nebude tie granaty zacali robit to co maju (horiet velmi vysokou teplotou) a spalili to na skvarok. a v zivote sa to nedostalo pred moje oci, a daj boze aby to moja sestra nestiahla na MOJ PC a nevrestala pri tom ako salena ze ho vidi ,.... a daj boze aby to slo zmazat SHIFT+DELETE, a nenapisalo ze chyba, subor je chraneny proti zapisu, alebo inu kravinu a ze to bude zaberat tak extremne zbytocne miesto na mojom SSD alebo klasike HDD, .... a ze to nikdy nebudem nuteny pozerat, ani stahovat ani to viet, ani pocut. . . .it_novice napísal:Neviete kedy ma tento film prísť do Slovenských kín ?
WTF? Koľko má rokov?it_novice napísal:A práve tento film by som si kukol rád je o jeho živote.
-
mirak2
Hardcore addict
nikdy nehovor nikdy, povedala mama justinovi, ked plakal, ze mu asi nikdy nenarastu chlpy na gulkach a oni o tom idu robit film...juhaaa
na csfd pisu 16Rad8) napísal:WTF? Koľko má rokov?
Toto bude isto film roka.
Ked začne produkovať hudbu, daj vedieť.Každý má rád iného umelca, iný druh hudby a podobne.
Absolútne nie. Teda pokial si 15 ročná teenegerkaZato že mne sa páči práve toto je na tom niečo zlé?
Veru veru, všetci tu milujeme náckov.Kopec ľudí počúva práve pesničky s nacistickým podtónom a Vy si práve berete na posmech, výsmech a kritiku práve jeho.
ja si myslim ze aj ten 16-rocny typek ma vacsi umelecky talent ako ten haper v superstarovskej porote. 
-
DeJF
Addict
Hrají: Justin Bieber, Miley Cyrus
úplne mi to stačí,kiná budu plné 10-15 ročných dievčat
úplne mi to stačí,kiná budu plné 10-15 ročných dievčat
HEJ! Nedávaj všetky 15 ročné teenagerky do jedného vreca..Absolútne nie. Teda pokial si 15 ročná teenegerka
Ale, určite vieš ako som to myslelSalamka napísal: HEJ! Nedávaj všetky 15 ročné teenagerky do jedného vreca..
-
guess.whoo
Redeemer
to je snad fitp