kupa mikrovlnky nie je taka jednoducha. Chcem tymto topikom len upozornit buducich kupcov. Niektore modely Whirlpoolu sa nevypinaju. Jo jo pocujete dobre. Nastavite 1 minutu a odijdete sa osprchovat. Pridete z kupelne, miktorvlnka sa toci a pipa ako blazniva. Musi sa vypnut rucne /otvorit dvierka/. Stalo sa to dvom znamym a nie je to zavada ale vlastnost vyrobkov. Teda nechajte si ju zapnut pre istotu na 10sec a pockat ci sa sama vypne...
mam rok digitalny Zelmer, maximalna spokojnost.. (kupil som ked som postol prvy prispevok)
(ked som ju nechal zapnut koli vypinaniu, predavac kukal ze som blazon, ale vyhovel )
dal si tazku ulohu, kedze jedna je biela druha nerezova..
lisia sa vo farbe, v ovladani a pocte urovni .. nerezova je digitalna, biela manualna.. z tychto dvoch by som bral nerez, ak sa ti hodi do kuchyne.. (alebo na pozadovane miesto)
...podla mna maju rovnake creva na 95%
Tiež by som povedal, že tú nerezovú (už len kvoli tomu, že je digitálna)... Máme digitálnu a maximálna spokojnosť
Až na jednú výnimku ak sa môžem tu spýtať tak: Samá sa nám mikrovlnka zapína... Napr. raz v noci stanem, že niečo hučí v kuchyni a išla mikrovlnka... Myslel som, že niekto zapol, ale potom začala sama pípať nastavila si nejaký program (napr. gril) a zapla sa. Nereagovala na žiadne tlačidka musel som otvoriť dvierka
máme doma manuálnu, ale už pomaly dosluhuje, ale sme s ňou nadmieru spokojný. vydržala nám približne 10-11r. ale neviem, či sa digitálna oplatí viac, lebo s ňou nemáme žiadne skúsenosti. mohol by mi teda niekto povedať, ktorá by bola lepšie? najlepšie niekto, kto má skúsenosti s oboma typmi mikrovlnky
mal som manual, jednoduchsie nastavenia ako na digi.. otazne je ako casto pouzijes specialne funkcie bo ja na digitalnej pouzivam bud MOD Quick alebo si nastavim silu a cas ohrevu.. nic ine..
Mám skúsenosti aj z manuálnov... Síce ovládanie má ľahšie, ale keď si zvykneš žiadný problém... Jednák nie je o veľa drahšia a má viac fukncií, ktoré nevieš kedy využiješ...
No a ako je to možné ? Neviem, ale musíme ju vypínať keď ideme z domu preč aby sa nezapla... A už je po záruke, ale inak ide v pohode
kupa mikrovlnky nie je taka jednoducha. Chcem tymto topikom len upozornit buducich kupcov. Niektore modely Whirlpoolu sa nevypinaju. Jo jo pocujete dobre. Nastavite 1 minutu a odijdete sa osprchovat. Pridete z kupelne, miktorvlnka sa toci a pipa ako blazniva. Musi sa vypnut rucne /otvorit dvierka/. Stalo sa to dvom znamym a nie je to zavada ale vlastnost vyrobkov. Teda nechajte si ju zapnut pre istotu na 10sec a pockat ci sa sama vypne...
len tolko
have a nice day... +-
praveže tá funkcia je skvelá, dám niečo do mikrovlnky napr na 4 minúty za ten čas skočím na wc (zdržím sa dlhšie dajme tomu 8 min) tak tá mikrovlnka to už len trocha prihrieva aby malo to jedlo rovnakú teplotu, lebo keby to bolo 4 minúty bez ohriatia tak by to bolo studené jak pedál
Ja si ohrievam vtedy, ked sa chystam konzumovat. Efekt stale tepleho jedla suverenne prevyvuje nechutne pipanie pokial si to jednlo nevyberies....
Neviem si len jednu situaciu predstavit.. Das ohriat, a nahle odijdes z domu. Ako dlho by vrcala mikroska ? Cely den ? Pravdepodobne by ti jedlo nedrzala hoc aj tyzden v teple.. Nejaky spinac maximalneho casu tam snad dali.. snad..
Za ten ucet elektriny by to iste nestalo..